Фобос відео як заводиться

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мені пофіг чи там РЕ чи там ЛВ чи ВС... Яка різниця маю довіреність на 50 років від власника. думаю мені цього буде достатньо .serega_l1 писав:taras_Rudno, а чомувін на "РЕ", не знімається з обліку? Мій знайомий колись відновив жигу, то власник мудило включив мороз і забрав
за умови, що власник не вляпається в борги з арештами і т.д., не буде розлучатися з поділом майна, чи не помре и родичі не захочуть забрати машину.taras_Rudno писав: Яка різниця маю довіреність на 50 років від власника. думаю мені цього буде достатньо
та там любі нєпанятки і машина на штрафмайдані . колись мав з тим справу більше ніякого доручення і тдMAGYLA писав: що власник не вляпається в борги з арештами і т.д
Так насправді по жовтому купе є багато роботи і багато нюансів, які б я виправляв. Але власник є любителем даної моделі і вона в нього не єдина. І запчастин до даної моделі також вистачить щоб реально привести машинку в ідеал. Думаю Трошки часу терпіння і зрозуміло грошей - все буде ок! Оскільки грубих порушень а тобто колхозу особливо із зваркою немає. Є лише дрібні нюанси, такі як салон, і т.д.T5-R писав:taras_Rudno, жовте купе ексклюзив ще той. Оглядав недавно його, незнаю, в мене враження що власнику не вистарчить духу його відновити, в результаті тачка може пропасти.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей