мат тільки в заводські камері треба краситиandrew писав: і повірте мат це Вам не покласти фарбу звичайну, а потім можна полірнути![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мат тільки в заводські камері треба краситиandrew писав: і повірте мат це Вам не покласти фарбу звичайну, а потім можна полірнути![]()
крім пилі і підтьоків там нюансів нема .навіть легше ніж звичайним лаком бо невидно шагрені і ямandrew писав: Ну там крім камери дуже багато нюансів...
я плачуandrewdor писав: Гольф 2 для душі? Краще купити 8-ку, 9-ку
і чим відрізняються вимоги крім того шо я писав?andrew писав: які вимоги до покраски в мат
ну я думаю шо поверхня має бути супер ідеально виведена, бо якраз на матовій поверхні ДУЖЕ і дуже видно всякі недоліки. але ти походу і під глянц виводиш всьо до такого ніпічного рівня, так шо то для тебе не особливістьandriy320e30 писав: і чим відрізняються вимоги крім того шо я писав?
нє вона без юбок і баняка.прості бампера рестайлAnGeL писав: і баняком якимось таким набік?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей