Шел то така куйня що після нього в мене мій тракторець нехотів їхати. Після цього я [цензура] той Шель

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну в мене 2.8 в 1.4 мотор і шо такогоmastergid писав: В мене 4.7 л масла, і це з 1.5!
mastergid писав: В мене 4.7 л масла, і це з 1.5!
Обзивати брєдятіною шановану і авторитетну думку журналу "Авторев'ю" - воно канєшно можна... Але тільки через твоє незнання предмету. Але ж тоді ти не совєтчік, но нє?rubilnik писав: кіа і шевроле то не машина, хоч не їздили на них ніколи і з траси на них треба боятися злетіти (щем такої брєдятіни не чув )
такий як на фотках ти в нас не найдеш,диски навіть похожі фіг знайдеш.Спойлер такий але похожий десь 1200 грн мін.Але він мені не подобається-срака ніяка з ним.Thorn писав: поставлю диски з меншим ет,спойлер такий як на фотках і буде гуд
ага, хтось збирався рідні брати за 500 уоThorn писав: поставлю диски з меншим ет
хыба дозаказ-для нас вона йде з ППДhrdrive писав: на ЄВРОПЕЙСЬКИХ пружнинах,
за ті гроші 16 береш з резиною з польщі і навть дешевше буде коштуватиBOXER писав: ага, хтось збирався рідні брати за 500 уо
ну то брєд шо його запхали в Б-клас... то типовий С-клас, рівень астри...b_andriy писав: Б-клас
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей