данко ти б такого краще неписав ...Danko писав: інші шви, інша труба, інший зварщик, інша температура зварки і пішло поїхало...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
E30 КОр4
- StaleVar
- Ім'я:Любчик
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
MITSUBICHI-[цензура] телефон
063 321-76-15
063 321-76-15
- Danko
- Ім'я:Danko
- Контактна інформація:
Re: E30 КОр4
StaleVar, це Антіквару адресовано(Ти неправильно зрозумів...) по причині ось цій... - viewtopic.php?f=49&t=36482&start=920
Дальше в приват...Без флуду тут... всетаки Бабака тема
Дальше в приват...Без флуду тут... всетаки Бабака тема

NISMO DRIFT TEAM///
- StaleVar
- Ім'я:Любчик
- Контактна інформація:
Danko, нє ну бо ви тут говорите .типу там до мене було зварено ідіально .а я там присмаркав якось....
MITSUBICHI-[цензура] телефон
063 321-76-15
063 321-76-15
- Fest
- Ім'я:Лёша
100%AnGeL писав: трохи смішно шо тут всі хочуть бути першими, і тикають дати хто скорше почав робити проект імхо, по-праву першим буде той, який першим нормально виїде і візьме участь в якихось більш-менш офіційних змаганнях.

Тюнинг не бойся начинать, имей силу воли закончить
WEST MOTOR SPORT
WEST MOTOR SPORT
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Ох вже ті галичани
В самого город в будяках, а в сусіда лободу бачить
Кінчайте мірятись, хто більше мудрих слів знає. Хто перший виїде і швидше приїде - той збс. крутий пацан. Другий - просто крутий пацан
І нєфіг теми засирати 

Кінчайте мірятись, хто більше мудрих слів знає. Хто перший виїде і швидше приїде - той збс. крутий пацан. Другий - просто крутий пацан

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- AntikvAr
- Ім'я:Микола Миколайович
- Номер:И8935ЛВ
Myself, ох вже ті форумчани котрі офтоплять в темах
, флудилка в іншому розділі
. В дискусіях народжується істина. Можливо збоку це виглядає як "міряння" але насправді такого немає, всі(учасники дискусії) між собою товаришують і допомагають один одному. Ти б щось підказав пацанам, порадив як краще зробити а беззмістовні повідомлення писати не потрібно.

- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
То є раз. Два AntikvAr, збийся дрючити Данка ти його ображаєш і він все менше і менше приколів виписує. Не наламуй, дай пацикам попертисьAntikvAr писав: беззмістовні повідомлення писати не потрібно.

три -весь той спорт на піпіськах тримається, а ви кажете не мірятись. Ше навіть ніхто не починав, а ви кажете збитись

чотири - перед тим як шось написати прочитайте, написане до вас. Чи тут шоб читали треба спецшрифтом писати?
5 - давайте будем шось робити краще ніж ганяти поражень

Drifthooift
- Danko
- Контактна інформація:
Ах)Хтось вже давно навалює боком і робить повноцінні Треньки)Myself писав: Хто перший виїде
ПО темі...
Danko писав: Коли у планах перший виїзд? і хто пілот?
NISMO DRIFT TEAM///
- Mu$daY
Тим хто читає через рядок, читати зміст чорним
Чуєш? Пілот навалений, пойми мене правильно
такі як в тебе "трєнки" в моєї дейлі їзда з 8 ранку до ночі. І Я собі тихесенько катаюсь, качаюсь, гоню, порушує етичні норми і можливі правила, але дуже тихенько. Не знімаю мегатруперсуперпупер відео, але деколи заставлюя пацанчекгів на зупинках з за повороту махати руками і скакати від щястя просто
Та лахати вони після того будуть (разом зі мною та іншими неадекватними людьми, як тобі здається) з твоїх трєнокь в шльомі на стадіоні і тебе шоб ти не робив.
По твоїх розкладах Я мав би розказувати ше з часів 34ї (ну коли ти ше на невє8ат656сьсуперпупертаврії навалював, памятаєш?) шо Я КІНГОФРІФТ і тулиф би тут на 113563654754754 сторінці теми «Я ДРІФТ ГУРУ » реально шарючим людям , що вони не виспались, не шарять і взагалі неадекватні. Але Я цього не роблю, тому що в мене все нормально з самооцінкою і сприйманням світу цього, мені з цього дуже смішно і було б дуже стидно на твому місті (на себе [цензура] про дітей подумай;).
ДанкО,
Одумайся поки не пізно, спустись з небес і розслабся, бо робиш з нормального чоловічого спорту та серйозного хоббі « дешеве клоунське шоу», чим ти впринципі зає8а8 не мене одного.
Серед нас нема пілотів, але ти цього не зрозумієш своїми світосприйняттям
Треба номер психолога, можеш тему не створювати Я тобі дам

Чуєш? Пілот навалений, пойми мене правильно

По твоїх розкладах Я мав би розказувати ше з часів 34ї (ну коли ти ше на невє8ат656сьсуперпупертаврії навалював, памятаєш?) шо Я КІНГОФРІФТ і тулиф би тут на 113563654754754 сторінці теми «Я ДРІФТ ГУРУ » реально шарючим людям , що вони не виспались, не шарять і взагалі неадекватні. Але Я цього не роблю, тому що в мене все нормально з самооцінкою і сприйманням світу цього, мені з цього дуже смішно і було б дуже стидно на твому місті (на себе [цензура] про дітей подумай;).
ДанкО,
Одумайся поки не пізно, спустись з небес і розслабся, бо робиш з нормального чоловічого спорту та серйозного хоббі « дешеве клоунське шоу», чим ти впринципі зає8а8 не мене одного.

Drifthooift
- taras_Rudno
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Mu$daY писав:Тим хто читає через рядок, читати зміст чорним![]()
Чуєш? Пілот навалений, пойми мене правильнотакі як в тебе "трєнки" в моєї дейлі їзда з 8 ранку до ночі. І Я собі тихесенько катаюсь, качаюсь, гоню, порушує етичні норми і можливі правила, але дуже тихенько. Не знімаю мегатруперсуперпупер відео, але деколи заставлюя пацанчекгів на зупинках з за повороту махати руками і скакати від щястя просто
Та лахати вони після того будуть (разом зі мною та іншими неадекватними людьми, як тобі здається) з твоїх трєнокь в шльомі на стадіоні і тебе шоб ти не робив.
ДанкО,

Shkirynets_TEAM
- Jack
- Ім'я:Jack
- Номер:BC5610ii
- Подякували: 3 рази
Алльо чуваки я вже третю годину тут з попкорном сижу - де баттл???

- Danko
- Контактна інформація:
taras_Rudno, Мажорам слова не давали! Твоє діло сидіти і спостерігати.
Jack, батла не буде,я не маю більше що сказати, бо Mu$daY думає що він нев@батса Дріфт Кінг на 34 бесі ...та ок...Я на відміну від нього не кричав Drift Project намбер ONE, а тихенько завів бортовичок, де викладував інформацію, яка була тисячам людям цікава, так як такий проект Перший у західній Україні, та зокрема у Львові...За рік часу постройки дожився до Треньок, і продовжую рухатись далі...а не розказувати в інтернеті про Number ONe, а самому невідомо чим займатись ОТ 16 Июль 2012
Намбер Ваном він би був якби виїхав так як було обіцяно...(Поправте,якщо не правий)
Jack, батла не буде,я не маю більше що сказати, бо Mu$daY думає що він нев@батса Дріфт Кінг на 34 бесі ...та ок...Я на відміну від нього не кричав Drift Project намбер ONE, а тихенько завів бортовичок, де викладував інформацію, яка була тисячам людям цікава, так як такий проект Перший у західній Україні, та зокрема у Львові...За рік часу постройки дожився до Треньок, і продовжую рухатись далі...а не розказувати в інтернеті про Number ONe, а самому невідомо чим займатись ОТ 16 Июль 2012
Намбер Ваном він би був якби виїхав так як було обіцяно...(Поправте,якщо не правий)
Mu$daY писав: Через 9-10місяців і робіть що завгодно)
DRFT писав:
Пропоную тоталізатор.
робіть ставки на те "ЧЕРЕЗ сКІЛЬКИ років вона поїде"!
Sokol писав: Желаю хотя бы до последнего этапа 2013 успеть завести и выехать![]()
Mu$daY писав: ну і да я вірю шо церез 9 місяців вона виїде на тренування...
Ти вже па ходу рік треньки мутиш і навалюєш вже...Люди як в воду гляділиDanko Отправлено 11 Июнь 2013 - 09:29 писав: Будет етим летом дрифтовая Е30 во Львове или плани на жизнь поменялись?

NISMO DRIFT TEAM///
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Хотів би на тебе подивитись, як би ти купив голий кузов і почав щось будувати, ще й з такими бізнесменами які в нас тут водяться... А купити полу-готове , трохи подоварювати і дріфтувати, це кожен може і повір, той один раз на арені коли була 34-та, один хлопчина на звичайній е36 2.0 на польських бляхах показував набагато більше ніж ти в своїх багаточисленних відео...Danko писав: Ти вже па ходу рік треньки мутиш і навалюєш вже...Люди як в воду гляділи

- Mu$daY
Danko,
Тепер Я зрозумiв, ти просто ТУПИЙ. В мене занадто дорогой час, шоб шось тобi розжовувати. Такшо блатуй поки э чим
А ну ше скажу, як людина яка зробила в 100 раз бiльше тебе шо г@мно в тебе, а не проект.
Тепер Я зрозумiв, ти просто ТУПИЙ. В мене занадто дорогой час, шоб шось тобi розжовувати. Такшо блатуй поки э чим

А ну ше скажу, як людина яка зробила в 100 раз бiльше тебе шо г@мно в тебе, а не проект.
Drifthooift
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
Дуже влучно! Данко, будь попроще і до тебе потягнуться людиtaras_Rudno писав:Mu$daY писав:Тим хто читає через рядок, читати зміст чорним![]()
Чуєш? Пілот навалений, пойми мене правильнотакі як в тебе "трєнки" в моєї дейлі їзда з 8 ранку до ночі. І Я собі тихесенько катаюсь, качаюсь, гоню, порушує етичні норми і можливі правила, але дуже тихенько. Не знімаю мегатруперсуперпупер відео, але деколи заставлюя пацанчекгів на зупинках з за повороту махати руками і скакати від щястя просто
ДанкО,
![]()
![]()
Згідний з тобою повністю
VAG вже не той
- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
Бабак ти ж модер, потри ті всі соплі а то 2 сторінки херні всякої. Реально нагадує 2-х імпотентів які міряються піпіськами. А толку з того, як ніодна не робоча.
Реально шо в одного розуму не дуже, шо в другого проект не закінчений. Нафіг воно тут ? Окрему тему і хай бакланяться до посиніння.
Реально шо в одного розуму не дуже, шо в другого проект не закінчений. Нафіг воно тут ? Окрему тему і хай бакланяться до посиніння.
- Danko
- Контактна інформація:
Mu$daY, зверни увагу. був нормальний Бортовик з діалогами, поки ти не прийшов зі своїми обуренннями і розказуванннями що чийсь проект гамно,а в мене Намбер ван.
NISMO DRIFT TEAM///
- Fikus
- Ім'я:Паштєтанама
- Контактна інформація:
так,чую шо треба,їхати до Дімидрола,добавити трохи коней,заодно до Сталєвара заварити редуктор,коні я маю ричаги тоже і показати дікеям як боком навалювати на жорах
F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport
- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
Fikus,
І ще від себе, Як би ви не били себе всі в груди які всі невє6атись дріфтери і у вас підготовлені тачки, і всі номер перші, то всьо фігня.
Поправву перший і самий досвідчений як на мене у Львові То Льошка Виговський він практик а не теоретик як Ви :) Не дивлячись що він слаломіст і в нього не 300+ !!! Моя особиста думка :)

І ще від себе, Як би ви не били себе всі в груди які всі невє6атись дріфтери і у вас підготовлені тачки, і всі номер перші, то всьо фігня.
Поправву перший і самий досвідчений як на мене у Львові То Льошка Виговський він практик а не теоретик як Ви :) Не дивлячись що він слаломіст і в нього не 300+ !!! Моя особиста думка :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей