не правда! Не їздив ти нових дизелях! Тай що може бути краще нового дизеля?[/quote]puzzo писав:

Їздив на якомусь там 1,6 блютеку вагінівському на 6 гольфі, розхід вражає. По місту до 5 літрів. Але якщо врахувати якість нашої соляри я б лив туда лише віпавер від Шелу, який дорожче бензи, плюс конструкція двигуна з купою електроніки, міжсервісний інтервал до 10к, вартість обслуговування (дорогий паливний фільтр, більша кількість масла, і ціна). Рахувати і порівнювати економію не буду, але вона того не варта.
Суто моє імхо.[/quote]
Ти сам себе назвав брехуном, я такого не говорив

Ти думаєш на шелі супер соляра, краща за інші дешевші? Не сміши, вже шостий рік на дизелях...
Хто каже про купу електроніки, той у мене асоціюється (без образ) з дєдами, власниками москвичів і волг на гаражах, які вже років з 20 день у день перебирають їх

Міжсервісний інтервал 15тис. у всіх машин зараз. Масла у той же гольф чи рапід входить 4л (в мене у пасаті 2.0 TDI входить 4л.) ціною десь 120-140грн/л. за ОРИГІНАЛ...
Ну а якщо паливний фільтр-вставка вартістю 160-180 грн це дорого, то тут тільки ланос або славута...