Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Де у Львові вручну помити машину?
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
там черги - ппц ! 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Tazmaniac
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Де у Львові вручну помити машину?
А тиск води там такий же як і на звичайних мийках?Liuskywalker писав:там черги - ппц !
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
Tazmaniac, як на домашній
ще така мийка на території метро (городоцька) є і мала б вже бути біля протезного
ще така мийка на території метро (городоцька) є і мала б вже бути біля протезного
Мій стиль - не ваша мода.
- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
Після вчора вклався в 10 грн. = 1 жетон = 3 хв.dragonlviv писав:які там ціни ?
Це повна зовнішня мийка з воскуванням (тобто 4 програми по порядку), 1 мив 1 переключав програми. Мені сподобалось... на наступний раз можу зняти на мобілку.

Черги не було взагалі.
- Tazmaniac
- Контактна інформація:
Значить то така ж звичайна мийка.....шкодаbodik01 писав:Після вчора вклався в 10 грн. = 1 жетон = 3 хв.dragonlviv писав:які там ціни ?
Це повна зовнішня мийка з воскуванням (тобто 4 програми по порядку), 1 мив 1 переключав програми. Мені сподобалось... на наступний раз можу зняти на мобілку.Виглядає кумедно. Головне швидко рухатись і не втикати.
Черги не було взагалі.

Давайте ще якісь варіанти кооперативних гаражів чи інших точок,де можна домовитись

- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
шо шкода 10 грн шоб нормально з воском помити машину?Tazmaniac писав:Значить то така ж звичайна мийка.....шкодаbodik01 писав:Після вчора вклався в 10 грн. = 1 жетон = 3 хв.dragonlviv писав:які там ціни ?
Це повна зовнішня мийка з воскуванням (тобто 4 програми по порядку), 1 мив 1 переключав програми. Мені сподобалось... на наступний раз можу зняти на мобілку.Виглядає кумедно. Головне швидко рухатись і не втикати.
Черги не було взагалі.![]()
Давайте ще якісь варіанти кооперативних гаражів чи інших точок,де можна домовитись
- ostin777powers
- Ім'я:Остап
- Подякували: 1 раз
ГімнRна мийка, на городоцькій краща...але то саме майже...шоб повністю помити добре вийде гривень зо 25-30...і машина делеко не така чиста як після ручної...+ лишається мокра після того+ тиск падає відповідно до загруженості мийки(хоче це мені просто здалось, того стверджувати не можу)...+сам мокрий+сам лупашиш+ і шей раком повзати треба біля машини з пилісосом(пилісос доречі непоганий)..за 50-60 тобі помиють і маєш спокій і напуцовану машину.bodik01 писав: Це повна зовнішня мийка з воскуванням (тобто 4 програми по порядку), 1 мив 1 переключав програми. Мені сподобалось
Ліпше самому помити як тут казали в *баюрі* якшо суть в економії

Ті мийки неварті і порваної гривні, ІМХО

Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.
- ostin777powers
Я теж дивуюсь, купити машину шоб потім еккомити 15 грн для миття машини раз в місяць...хоча...кожному своєb_andriy писав: шо шкода 10 грн шоб нормально з воском помити машину?
- Tazmaniac
- Контактна інформація:
b_andriy писав: шо шкода 10 грн шоб нормально з воском помити машину?
Пояснюю для чого я створив тему.Питання абсолютно не в економії.Моїй машинці вже більше 20 років,за останні 10 років,які вона в нашій сім'ї,милась тільки вручну.Тим більше в таких роках мені шкода мучити її хімією,тиском і криворукими мойщиками,кузов добре зберігся.Тому і шукаю альтернативний спосіб спокійно помити машину,не заважаючи сусідам і подалі від цікавих очей.
- Cr@zy
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Ну-ка розкажіть, як там на Пасічній нормально помити машину?
Один жетон - 5грн. По часу це 1хв 40сек. За 3хв хіба пилюку з машини "здути"

- Йосип
- Ім'я:Йосип
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Я теж не прихильник мойки,тим тиском можуть повіддирати,що хочеш,щей за свої гроші я заробив на капоті царапину на весь капот,а побачив аж ввечері на шуварі. 

- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
Та за 3 хв. ти нормально помиєш.Cr@zy писав:Ну-ка розкажіть, як там на Пасічній нормально помити машину?

Якість мийки буде залежити від тебе самого.
Їдьте не пошкодуєте.
- Йосип
- Ім'я:Йосип
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Я всеби на роботі мию,набираю в тазік воду і мию.Але в таку погоду навіть нема смислу там мити бо пока з тої юілогорщі виїдеш то вже весь в болоті знов
- ostin777powers
bodik01,
ну-ну вся машина в цятках від крапель...
І мені це чітко видно, було...тілька як мийка відкрилась як поїхав помити форда в якого було 800км(перша мийка машини), фарба і лак ідеальна...і погода без вітряна була і сонячна...поки пилісосив машина висохла... і вуал....в машини вітрянка
Мийка по типу заїхав здув бололто згрупша за 5ку і поїхав далі....
ага, цікаво як від мене залежить то шо залишаєть по дверях болото...під кутом дуй чи прямо хоть догори ногами..ботото лишаєть....піна до нічого, а це шо там типу кажуть шо після мийки повною витирати не треба...bodik01 писав: Якість мийки буде залежити від тебе самого.
ну-ну вся машина в цятках від крапель...
І мені це чітко видно, було...тілька як мийка відкрилась як поїхав помити форда в якого було 800км(перша мийка машини), фарба і лак ідеальна...і погода без вітряна була і сонячна...поки пилісосив машина висохла... і вуал....в машини вітрянка

Мийка по типу заїхав здув бололто згрупша за 5ку і поїхав далі....
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
ostin777powers, може ти що не робиш, мию там постійно, не говорю що ідеал , але не так вже і погано, і на мертро набагато гірша як на мене...
- ostin777powers
*Lesyk*, може я шось і не так роблю....або болото просто дуже любить мої машини і тому так міцно прилипає 

-
- Ім'я:Андрій
вже кучу раз там мив на пасічній)
якшо машина не після місячного нальоту болота) або трасси)) то за 10 грн цілком реально просто змити її по всім програмам з шампунем і воском) і не будьте неженками, тіпа мокро сиро і схилятись треба щоб знизу дверей помити)))
максимум тратив 20 грн там на дуже грязну машину, і то вже під кінець немав шо робити то просто поливав машину поки час вийде)
і за 10-20 грн нема чого очікувати звичайно помитих і витертих насухо пройомів, суто верхня мийка, яка доречі в суху погоду після висихання не лишає розводів! провірено, в мене чорна машина)

я взагалі часто машину мию, навіть в дощ))) дуже нелюблю на грязній машині їздити! тому туди заїжжаю стандартно раз два на тиждень і цілком довольний) ну і 1-2 мойки в місяць повні з салоном і писолосом на звичайні мойці стандатрно також)
якшо машина не після місячного нальоту болота) або трасси)) то за 10 грн цілком реально просто змити її по всім програмам з шампунем і воском) і не будьте неженками, тіпа мокро сиро і схилятись треба щоб знизу дверей помити)))
максимум тратив 20 грн там на дуже грязну машину, і то вже під кінець немав шо робити то просто поливав машину поки час вийде)
і за 10-20 грн нема чого очікувати звичайно помитих і витертих насухо пройомів, суто верхня мийка, яка доречі в суху погоду після висихання не лишає розводів! провірено, в мене чорна машина)

я взагалі часто машину мию, навіть в дощ))) дуже нелюблю на грязній машині їздити! тому туди заїжжаю стандартно раз два на тиждень і цілком довольний) ну і 1-2 мойки в місяць повні з салоном і писолосом на звичайні мойці стандатрно також)
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
аналогічно...останню хвилину думав,а може то вже нафігKost писав: максимум тратив 20 грн там на дуже грязну машину, і то вже під кінець немав шо робити то просто поливав машину поки час вийде)

+1*Lesyk* писав: на мертро набагато гірша як на мене...
останнім часом що є то є...в принципі це швидка мийка типу "змив машину і погнав далі",а не витягувати всі коврики і тп. речі...Liuskywalker писав: там черги - ппц !
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Magnus
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Назар Дмитрович
Хотів би я на то подивитись! Але в принципі, які гроші така якість)Kost писав: суто верхня мийка, яка доречі в суху погоду після висихання не лишає розводів! провірено, в мене чорна машина)
А чого я тебе в себе на мийці ще небачив?
dragonlviv, я реально всіма програмами +пилесос вкладався в 20грн
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей