вапрсів нема - це вій вибір і загалом я також за нову машину, якщо позволяють фінансиThorn писав: Felix, краще запакований рапід,ніж підуставша, пуста, не нова октаха

так шо чого ти мучишся - я так розумію що в голові ти вибір зроблив - тепер чекаємо бортовк

пару раз перечитував тві месідж і паканцовці поняв шо я ше не на трому уравін асазнанія автоміра да і вапшє паніманія жизні шоб дискутірувати про запокаваний новий полусідан і атсутсвіє в ньому руско-кітайскіх вісчєй ну і порівнння його з вищого класу машинами - ето вапше уравень хіба для папи рімскогоBohdan писав: Thorn написав:
краще запакований рапід,ніж підуставша, пуста, не нова
а далі можна писати любе: Октаха, Гольф, Фокус.......... і все одно суть не зміниться. Нова запакована НЕ китайсько-російсько-українська тачка краща за беушний голий бубен (+- того ж класу) з престижнішим значком на капоті. Тим більше, що принципової різниці в якості я між тими машинами не помітив, за 2 роки володіння тим же Рапідом, тільки з шильдиком VW і частим катанням в ролі пасажира в робочій Октавії і братовому Фокусі. Для мене найбільшою перевагою Рапіда був би багажник. А по опціях, то краще заплатити раз і потім роками отримувати насолоду від тих можливостей які дає машина. Якщо звичайно є можливість платити. Та і живем тільки раз