тому треба крайні варіанти відкидати: дешеві на 99% з серйозним подвохом, дорогі - знач власники неадекватні, більше мозгів виіпуть вам

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
То не биток, а развод на "аванс для доказів твоїх серйозних намірів", бо вони будуть їхати хз знати звідки, бла-бла-бла ... Стандартна схема.Vexler писав:на 99% впевнений, що биток. ціна явно нижче ринкової
то підкажи як в інший спосіб знайти машинуFelix писав: всьо равно свіряют авторіа
ваш магазин-Driver- писав:то підкажи як в інший спосіб знайти машинуFelix писав: всьо равно свіряют авторіа
бомбовий мотор, потужність як у 1.4, але економніший. В моїй фієсті такий був. зараз він випускається модифікований 80к.с., а в мк6 має 75 сил, для тої машини його вистарчає, навіть не надто дохне від кондюка.-Driver- писав: тут написано , що двигун 1,25. Що то за мотор і як він в експлуатації?
T5-R писав: бомбовий мотор, потужність як у 1.4, але економніший.
так ніхто і не писав що вони потужні. тільки чомусь мій мотор брав 7літрів( літом в спокійному стилі до 7ми навіть), а 1.4 щонайменше на літру більше, це теж нісенітниця? траса розхід однаковий. різниця у міській їзді.Taras:) писав: нісенітниця, їздив і на тому і на тому двигуні, вони обидвоє слабенькі....
Clio у Львові бачив тільки одне за 9,5к.BOXER писав: rostokus, якшо не фієсту, то кліо.
маю якесь упереджене ставлення до aveo, lacettirubilnik писав: ще крім того можна лачетті глянути, не ломуча, величезний салон, недорогі запчастини. мінус - трохи великуватий розхід
щоб такого не було наведу конкретні екземпляри:Felix писав:ше одна тема із разряду: в мене нарешті дотуя лаве і я хочу купити МАШИНУ, вази тази і прочу шваль не расматріваю
![]()
![]()
![]()
Бо Кліо всього 4 хетча у Львові і 3 універсалиrostokus писав: Clio у Львові бачив тільки одне за 9,5к.
Як на мене то дуже маленьке в салоні, а так машина як машина-Driver- писав: хтось шось про Сітроен С3 скаже? Плюси, мінуси, підводні камені...
Багато хто має, але лачетті невбиваєма машина, говорю як власник двох таких...rostokus писав: маю якесь упереджене ставлення до aveo, lacetti
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість