Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Закордонний паспорт.
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
З моєї дочки здерли на Залізничній 550. Добавляться, що прийде якийсь нарваний госць і запхає їх голову в їх же ...
- Dexter
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
Re: Закордонний паспорт.
VETERAN, знову
по 550 брали стандарно рік назад, поки люди не збунтували... зараз трошки стихло і вони знов за своє
по документах: вашій дочці застрахували життя, вона оплатила послугу "безкоштовної" фотографії і ще 30 грн пішло на послуги "заповнення заяви працівником"...ну але цю заяву ваша дочка звісно сама писала
отак

по 550 брали стандарно рік назад, поки люди не збунтували... зараз трошки стихло і вони знов за своє
по документах: вашій дочці застрахували життя, вона оплатила послугу "безкоштовної" фотографії і ще 30 грн пішло на послуги "заповнення заяви працівником"...ну але цю заяву ваша дочка звісно сама писала
отак
Work hard! Play hard!
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
взагалі то згідно правил ДМС:Dexter писав: заповнення заяви працівником
тобто теоретично можна ше їх попросити безплатно, точніше за ті 87.15 грн які вже платяться за їхні "послуги" заповнювати ))заява, в якій зазначаються відомості про заявника: прізвище, ім’я, по батькові, паспортні дані (серія, номер паспорта, ким і коли виданий, місце проживання), телефон. Заява оформлюється під час подачі документів працівником підрозділу ДМС України;
але деколи ті невиховані хами кидають на стіл заяву мол на заповняй )) якшо не ведешся на ті їхні лєві "послуги".
- _Ramp_
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 0
хз мама 25 січня подавала платила 460грн, VETERAN, вони шо там ціни самі встановлюють,треба заслати ДПІ туда 

„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
так само робив в грудні, то щось 400 з чимось платив 

- niama
- Ім'я:юра
- Номер:Люміній
Маю знайомих на загран паспортах. Прийшов, зфоткали, дав 500 гривень і паспорт через тиждень на руках. Я не думаю що то дорого.
Редкая собака добежит до середины Кореи .....
- vovka
- Контактна інформація:
може і не дорого, але то не по європейськиniama писав: Я не думаю що то дорого.

я з дівчиною принципово здаю доки своїми силами. в районах взагалі черга чисто символічна.
niama писав: Прийшов, зфоткали, дав 500 гривень
а як то так "прийшов і сфоткали" ? а черга ? замахали ті жлоби і "рішали". заходять в лєві двері і лізуть втіхаря без черги. за ті пару хвилин шо був в середу і брав реквізити якраз чув мінімальний скандал. банду геть

- niama
Ну маю там знайомства, вони до мене без черги, а я до них. А банду геть це правильно, я повністю згоден.
- niama
Час це гроші. Мені не вигідно тратити цілий день для економії 200 гривень, бо я за цей час зароблю як мінімум 400. Думаю паспорт мав би замовлятись через нет, а оплата при отриманні.
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
подзвони на ZIK.. ті зразу проконтролюють_Ramp_ писав:хз мама 25 січня подавала платила 460грн, VETERAN, вони шо там ціни самі встановлюють,треба заслати ДПІ туда

- vovka
- Контактна інформація:
оплата і так йде по одних і тих же реквізитах залежно від місця прописки. тому оплатити можна самостійно в будь який час в будь якому банку ( в ощадбанку найдешевше.. 3+3+4 грн комісії взяли).. от чому нема реквізитів на сайті постійно актуальних я незнаю. але у відділенні вони вільно висять на стенді.niama писав: Думаю паспорт мав би замовлятись через нет, а оплата при отриманні.
а от черга.. треба якось так зробити як на польську візу. записуєшся на якийсь час і йдеш здавати доки. ну і розширити кількість працівників які приймають документи, якщо є черги. або дні зробити всі прийомні а не тільки середа пятниця як в деяких відділеннях. було б бажання в держави.
може можна кудась якісь пропозиції подавати, або скарги на великі черги ? :)
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
на великі черги без толку, краще вказати іншу причину. Скаржитись можна до Прокуратуриvovka писав: скарги на великі черги ? :)

Impossible is Nothing
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
а заблокували епіцентр, краще б паспортні заставити працювати правильноvovka писав: банду геть

- vovka
- Контактна інформація:
та й не тільки паспортні.. шо мало де спеціально створюють погані умови для людей щоби вимагати хабарі ? :) в даі машину зараз легко самому оформити офіційними платежами без всяких "рішал" і за адекватний період часу ?igorok писав: краще б паспортні заставити працювати правильно
- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
От проблема в тому, що влада та співробітники ввір штучно створюють такі умови та рамки, що нормальним людям, які працюють, заробляють, дуже складно прийняти ці умови. Тому навіть ті люди, які не підтримують хабарів, все-таки змушені піти на такий крок. Чому ?niama писав:Час це гроші. Мені не вигідно тратити цілий день для економії 200 гривень, бо я за цей час зароблю як мінімум 400. Думаю паспорт мав би замовлятись через нет, а оплата при отриманні.
І нерви такожniama писав:Час це гроші.
Нажаль !

- vovka
- Контактна інформація:
я не підтримую, і все таки сьогодні здав доки сам. як на мене то при бажанні щось в тій державі змінити все таки можна знайти "півдня". хоча це не є нормально, але якшо платити рішалам, то так буде завжди.bodik01 писав: Тому навіть ті люди, які не підтримують хабарів, все-таки змушені піти на такий крок. Чому ?

прийшов на 10, був 34 в списку (заканало шо між 28 і 34 десь народ пропав і я попав фактично 29 :)) ) в 15-00 нарешті здав. процедура займає 10 хв.
дають якесь доручення типу шо я доручаю їм перевірити несудимість.
люди з першої десятки казали шо прийшли до 8 ранку і 2 години чекали під дверима.. але і здали десь до 11-30.
то був Залізничний відділ ДМС. на Ярослава Мудрого 12а.
Тато сьодня здав в центрі на Руданського - був 30 в черзі, тоже десь біля 10 явився і здав тоже в районі 15-00. (фактично зайняв чергу і пішов на роботу, 2 раза приходив дивитися як просувається черга

на Залізничній 56 в тому міжрегіональному центрі казали що черга 100 осіб

кароче хто хоче зробити +- швидко паспорт і не тратити робочий день - треба зайняти чергу з самого рання

- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
Ось там я був і прозрів з тої черги. Пруться тому, що в них кожен день робочий, а на Я. Мудрого не кожен-день. Вроді так.vovka писав: на Залізничній 56 в тому міжрегіональному центрі казали що черга 100 осіб там паходу ще й дорожче.. я не шарю чого туда всі пруться ))
- vovka
- Контактна інформація:
так. не кожен. середа і пятниця.bodik01 писав: Ось там я був і прозрів з тої черги. Пруться тому, що в них кожен день робочий, а на Я. Мудрого не кожен-день. Вроді так.
але в центрі на Руданського тоже кожен день приймають.
зараз доки можна здати будь де.. незалежно від прописки. (я, мій тато, моя дівчина - прописані в Залізничному, а здавали всі в різних місцях

-
- Ім'я:Олег
Народ питання - якщо дружина приписана у Волинській області то у їй у Львові реально лише в Міжрегіональному центрі на Залізничній 56 здати?
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
oleg-energy, будь-де. хоч в Луганську
Єдине уточнити потрібно на який ДМС проплачувати - по прописці чи по місці здачі документів
Єдине уточнити потрібно на який ДМС проплачувати - по прописці чи по місці здачі документів
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей