Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я паркуюсь, як ІДІОТ.
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Bohdan, чотко задвінув

- Sally
- Ім'я:Оля
- Стать:чоловік
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.
Felix, яка в сраку душа? я тут єдина жінка пишу от і віддуваюсь за всю жіночу частину водіїв! треба ж розбавляти ваше приторне белькотання, які вони дури і які ми всі вправні 

zubylo.lviv.ua
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
Sally, заміть, про

ти сама сказалаSally писав: в сраку

-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
Sally, вопшім,як я писав - в космасі уже

- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
та, таSally писав: специфічної зовнішності і все таке то вони і непогані водії, бо вони самі по собі впевнені в собі активні і недурні жінки

Мій стиль - не ваша мода.
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
... ех не даром я ткт про фрейда згадавRosko писав: членів дорожного руху

- Sally
Rosko, це все не є чимось унікальним і притаманним тільки таким! це сплош і рядом і переважно так роблять саме чоловіки! то шо вони може теж насосали? 

zubylo.lviv.ua
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
Sally, фу як некрасіво

- Rosko
Sally, ти в крайність переходиш!
я тобі от наведу приклад тижневої давності: проїжджав я кільце на кульпарківській по зовнішній полосі а якась дамочка років 25 не більше на новому прадо, без поворотів захотіла з внутрішньої полоси виїхати з круга коли я якраз проїжджав повз неї (точніше навпаки) добре шо я зреагував і не вивернув різко вправо і вискочив на трикутник, а так би вона мене протаранила. після чого та сучка крашена щей шось грозно там [цензура] і руками махали швидко віддалючись від мене. і на тому мало б все скінчитись але ніфіга, виїхавши назад на кільце і вже виїжджаючи з нього на виговського в сторону південного мене ще одна тупарила вівцядама повертаючи з кульпара на виговського на паджероспорт старому незахотіла мене пропускати в наслідок чого я зновж таки майже протаранив її і чуть не зніс бочину октавії, і таких курвдам процентів так 60-70%
я тобі от наведу приклад тижневої давності: проїжджав я кільце на кульпарківській по зовнішній полосі а якась дамочка років 25 не більше на новому прадо, без поворотів захотіла з внутрішньої полоси виїхати з круга коли я якраз проїжджав повз неї (точніше навпаки) добре шо я зреагував і не вивернув різко вправо і вискочив на трикутник, а так би вона мене протаранила. після чого та сучка крашена щей шось грозно там [цензура] і руками махали швидко віддалючись від мене. і на тому мало б все скінчитись але ніфіга, виїхавши назад на кільце і вже виїжджаючи з нього на виговського в сторону південного мене ще одна тупарила вівцядама повертаючи з кульпара на виговського на паджероспорт старому незахотіла мене пропускати в наслідок чого я зновж таки майже протаранив її і чуть не зніс бочину октавії, і таких курвдам процентів так 60-70%

- Sally
Rosko, таких кавалерів такий самий процент просто ти їх не помічаєш, бо вони звичне якище, а такі дами відносно недавнє, от вони всім, особливо хлопцям, кидаються в очі. я особисто знаю купу чоловіків, які принципово не визнають жінок за кермом. при чому деякі з них навіть не мають машини власної!!! але все одно от жінка за кермом то само по собі діагноз. а коли вони поруч сидять то незрозуміло чи то від страху чи то просто від недовіри, але постійно коментують ситуацію на дорозі, всі знаки, всі машини
до чого веду, що це не крайність, це типова ситуація незалежно від того, хто там за кермом сидить!

zubylo.lviv.ua
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
женщіна це не розкіш, а засіб пересування
всетаки класно коли друга половина вміє керувати авто, можна і в гості нормально зїздити

всетаки класно коли друга половина вміє керувати авто, можна і в гості нормально зїздити
VAG вже не той
- Sally
так тобі треба не женщіна, тобі просто треба таксістаRULES писав: женщіна це не розкіш, а засіб пересування

zubylo.lviv.ua
- RULES
для чого платити більше, якщо їздяча женщіна вже є???Sally писав:так тобі треба не женщіна, тобі просто треба таксістаRULES писав: женщіна це не розкіш, а засіб пересування
VAG вже не той
- Rosko
Sally, ну за останніх пів року мені везе і я впевнено кажу шо 90% таких випадків замічав іменно за дамочками і особливо на велики бібіках. Про водійські навички це інше зовсім питання і воно до впевненості за кермом немає ніякого відношення. тому що я воджу не ідеально навіть хріново по декуди
але попри те що я впевнений в свому водінні, то я ще слідкую за знаками, розмітко, іншими учасниками руху і що одне з найголовніших на мою думку - оцінюю стан дороги і можливості (та ризики) авто на якому їду. А ті індивідумки просто тупо впевнено валять.
Знов ж таки офф-топ, моя знайома їздить по правилах, впевнено, паркується краще чім я в тісному просторі, але попри то їздить здебільшого 30-40км/год тай щей любить в лівій полосі, а ти представляєш як до того відносяться інші?

Знов ж таки офф-топ, моя знайома їздить по правилах, впевнено, паркується краще чім я в тісному просторі, але попри то їздить здебільшого 30-40км/год тай щей любить в лівій полосі, а ти представляєш як до того відносяться інші?
- RULES
небоїсь, коли я збоку, все під контролемRosko писав:RULES, а ти про свою машину та інших водіїв подумав?![]()
VAG вже не той
- Sally
Rosko, я тобі кажу, це просто вони тобі "в очі кидаються". я тобі навіть більше скажу, на девятці мене не помічали 80% водіїв
а на великій машині звичайно помічають краще і часто пропускають просто щоб від гріха подальше
ну я дама нагла і користуюсь цим
я би думала шо вони такі галантні, якби не знала, що на девятці вони мене взагалі ігнорують 
до теми: хочу висловити своє фе тим цензура які залишають пляшки прямо посеред дороги. зазвичай це пивні пшяки які гордо стоять на проїжджій частині (або втикнуті в сніг якщо дорога не дуже активна і він є), а сьогодні якесь чмо так лишило пластикову пляшку з-під кефіру. так от бажаю їм щоб кожна залишина так пляшка спричиняла її власнику довгий і виснажливий понос

до теми: хочу висловити своє фе тим цензура які залишають пляшки прямо посеред дороги. зазвичай це пивні пшяки які гордо стоять на проїжджій частині (або втикнуті в сніг якщо дорога не дуже активна і він є), а сьогодні якесь чмо так лишило пластикову пляшку з-під кефіру. так от бажаю їм щоб кожна залишина так пляшка спричиняла її власнику довгий і виснажливий понос

zubylo.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей