буде по по мікро-шматках обдирати
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Пройти то є куда, але на кера полосу для руху на слизькій дорозі без зайвої наобхідності завужувати? Руль лєнь покрутити пару раз? Чи з першого разу встати по людськи не судьба? Хоть там і камазом навертати місця доситьFelix писав:AndrewK, парніша, ну не нада іронії ... я тебе прошу...
там якшо придивитися є дофіга місця куда людям пройти...![]()
і ше - не люблю коли хтось корчи з себе святого щодо фоток в центрі міста, а в ашані та святість вдруг різко стає невигідна![]()
![]()
таке лицемірство мене задрачує більше, ніж всі разом взяті паркованци, ксенонщікі і проча нєчисть![]()
Чо, я зразу казав - треба було посеред дороги. Точно б не застряг. Заодно і не втомивсяDexter писав:Felix, +1
авді норм стала, може в нього резина не першої свіжості, або водій недосвідчений, тому і став поближче, шоб не застрягнути
та й нікому не мішає, хіба шо дає привід висосати шось з пальця людям які люблять висасувати
viewtopic.php?f=6&t=35173&start=100t309 писав: БУДУ І СКИДАТИСЬ І КЛЕЇТИ !!!
треба було йому не відривати, а лишити наклейку. завтра ж на роботу знову їде))Vkfm писав:На вул. Галицькій усім понаклеювали на лобове наклейки (мені начхати на всіх - я паркуюсь як ідіот), в тому числі і шефу. Прийшов до мене за розчинником, каже ледве відірвав і залишились сліди на шклі. :santaa)
на вакуум намікаєш?pikach00 писав: і за які заслуги
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей