то дорога на озера в Жовкві. Славко, как ти мог так лаханутсяBOXER писав:Sluva,нашо туда перся? і де то ви зависли так?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то дорога на озера в Жовкві. Славко, как ти мог так лаханутсяBOXER писав:Sluva,нашо туда перся? і де то ви зависли так?
То в знайомого винакла ідея їхати на ополонку в Сонячні озера біля ЖовквиBOXER писав: нашо туда перся
став бо почав горнути переднім бампером пісок той що посередині,став здавати назад і вклєк...topper писав: Sluva, ай..... а чо став? пузом втерся чи газульку скинув?
нє...він поїхав вперід пробивати шо там дальше,виявив дерево яке впало на дорогу і повернувся назад до нас...topper писав: Х-трейл по-ходу також застряг
Та десь 15-20хв,вернувся х-трейл,потягнув мене 3-и метри до переду,відчіпився і далі я сам задом видерся до асфальтуcdrom писав: мабуть не просто було з такої ситуації виплутатись. Скільки часу потратили?
стандарт 205/55R16AnGeL писав: шо то за ґудзики?
дурниця...в машині всеодно працює пічка і нагрівається салон,а відповідно і сніг буде топитись на поверні скла,стікати і підмерзати в низу в зоні щітокViza писав:Щоб сніг не налипав не включайте обдув лобового
та ну... якщо машина в салоні не прогріта, то через певний час потіє скло, а якщо прогріта і сніг падає, то примерзає коли -15С за бортом. Тому пдігрів щіток - кльова штукаrubilnik писав: якщо забрати обдув з лобового то нічо не намерзає і не потіє
в тебе там шпари певно такі ,що палець пролазитьrubilnik писав: в мене в жигулю не потіє, а в вас запотіє
Питання не в тому що саме скло замерзає,а в тому що сніг топиться на склі,не зважаючи чи обдув на скло чи на ноги,стікає вниз і вже там замерзає на щіткахrubilnik писав: коли стоїть суто направленим на скло, то воно(скло) стає гаряче(образно), і починає обмерзати. це я про зиму.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей