Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в моїй альфі стояв лінзований ксенон 5 покоління і можливо якби з ним посношатись трошки то з ним можна було б їздити, але ефективніше купити і поставити нові фари з стоковим галогеном, тим більше що автокоректора в альфі нема, а омивач фар не працює бо він доставлений і до кінця не дороблений.Dexter писав: то так попередній власник твоєї альфи робив?
значить я тут не єдина жінка пишуt309 писав: це не істерика, істерити удел жінок.
я б сказав що Sally, певно не жінка що не істерить, а от ти навпакиt309 писав: Sally, це не істерика, істерити удел жінок.
Dexter писав: але ми їхали з ашану, 5 кабанів в авто+пакети, я йому то пояснив, пояснив що в 2109 нема коректора, а в звичайні дні не сліплю, на що почув щасливої дороги
Занадто багато "ситуацій" коли можна, і на всіх оточуючих наср...ти, бо треба.Dexter писав:пацани, теж наболіло, скажу пару слів
осінню дуже часто їздив з загруженим багажником, срака добряче присіла -> ше й ксенон, сліпить, да
але коли мені моргнули дальнім, я в відповідь моргнув своїм дальнім ксеноном
Опускати толку ноль. Як альтернативний варіант використання такої оптики з ксеноном - освітлення виходку на дачіt309 писав: Dexter, 2109 2108 з ксеноном в рідній рефлекторній оптиці без автокоректора з рифленим склом, сліплять при будяких розкладах!!! винятком можливо може бути варянт коли вони опущені вниз по саме німагу і освітлюють 3-5 метрів дороги
да, ти однозначно заслуговуєш повагиscrap писав: Занадто багато "ситуацій"
Судячи з того, ти не сліпиш, коли машина стоїть.
ви б ліпше з іномарками розібрались, які вдень на противотуманках їздятьAndrewK писав: Любителям ксенону в зубилі варто заробити трохи більше грошей і купити си машину
Якщо когось протитуманки вдень сліплять більший ніж лайноксенон в непристосованій оптиці вночі - то пора здавати права назад, бо висновок окуліста для медкарти точно купилиDexter писав: ви б ліпше з іномарками розібрались, які вдень на противотуманках їздять
незабувай що лайноксенон може бути в протитуманціAndrewK писав: протитуманки вдень сліплять більший ніж лайноксенон
таких зразу стерилізувати треба. щоб не плодилисьDexter писав:незабувай що лайноксенон може бути в протитуманціAndrewK писав: протитуманки вдень сліплять більший ніж лайноксенон
замкнутий круг
тут оцінюють якість ксенону заочно, роблять висновок не бачивши вживу...Sally писав: і в нього і в Луки прекрасні фари на зубилі, не гірші за твої
Dexter писав: "мене засліпила васьмьорка з ксеноном.так шо всі ксенонщики тепер рагулі."
+1AndrewK писав:Якщо когось протитуманки вдень сліплять більший ніж лайноксенон в непристосованій оптиці вночі - то пора здавати права назад, бо висновок окуліста для медкарти точно купилиDexter писав: ви б ліпше з іномарками розібрались, які вдень на противотуманках їздять
і не забувайте що вже давно існують штатні протитуманки з ксеноном. hella виготовляєDexter писав:незабувай що лайноксенон може бути в протитуманціAndrewK писав: протитуманки вдень сліплять більший ніж лайноксенон
замкнутий кругздавати права чи нє?
я мав на увазі зимовий день, ближче до вечора, не ранокRULES писав: Вдень засліпити і то несильно може хіба дальнє
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей