Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
За 4 доби на дорогах Львівщ. затримано 290 нетверезих водіїв
zhyvchek
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
За 4 доби на дорогах Львівщ. затримано 290 нетверезих водіїв

Повідомлення zhyvchek » Сер, 16 січня 2008, 13:46

"З 10 січня до 10 лютого у всіх областях України працівники ДАІ, з метою зменшення аварійності на дорогах, здійснюватимуть оперативно-профілактичні заходи. За 4 доби у Львівській області було виявлено 600 порушень дорожнього руху, 290 із них - керування транспортом у нетверезому стані. 110 водіїв позбавлено водійських прав", - повідомила сьогодні, 16 січня, у коментарі ZAXID.NET керівник прес-служби ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська.

"Багато порушень скоюються водіями маршруток, які створюють на дорогах масу аварійних ситуацій. Додам, що у порівняні із 4 днями відповідного періоду 2007 року, у нас вдвічі зменшилася кількість ДТП та втричі зменшилася аварійність на дорогах, зменшилася кількість незаконних заволодінь автомобільним транспортом", - додала С. Добровольська.

Довiдка ZAXID.NET

Наприкінці минулого року Президент України Віктор Ющенко видав указ про забезпечення безпеки дорожнього руху. Новий міністр внутрішніх справ Юрій Луценко поставив першочерговим завданням виконання цього указу. З 10 січня до 10 лютого включно у всіх областях, зокрема і на Львівщині, працівники ДАІ з метою зменшення аварійності на дорогах здійснюватимуть оперативно-профілактичні заходи, - повідомила ZAXID.NET керівник прес-служби ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська.

"На дорогах Львівщини збільшено кількість працівників ДАІ. Зокрема, здійснено обмін екіпажами ДАІ між областями України. До нас своїми автомобілями приїхали 15 екіпажів ДАІ (30 осіб) з Дніпропетровської області, наші працівники у такому ж складі поїхали в Луганську область. Також забезпечувати порядок на дорогах допомагають працівники спецпідрозділу "Кобра"", - додала С.Добровольська.

Для дотримання безпеки на дорогах Львівщини управління ДАІ налагодило співпрацю із судами та медичними установами. "Якщо ми затримаємо водія в нетверезому стані, то ми одразу проведемо медичну експертизу і зможемо звернутися до суду, який прийме відповідне рішення у той самий день", - наголосила вона.

Будьте обережні!

Breaker
Стать:чоловік

Re: За 4 доби на дорогах Львівщини затримано 290 нетверезих воді

Повідомлення Breaker » Сер, 16 січня 2008, 15:22

рагулі блін набухаються за рульом, а потім [цензура] людей калічать!!! :angry

Topol
Ім'я:Комісар Катані

Повідомлення Topol » Сер, 16 січня 2008, 15:34

Breaker писав:рагулі блін набухаються за рульом, а потім [цензура] людей калічать!!! :angry
+1.
Я також вважаю що майже всі аварії - то пьянчуги. :angry

Buts

Повідомлення Buts » Сер, 16 січня 2008, 16:36

+1 або перевищення швидкості + невраховування дорожньої обстановки...
А цікаво з решту 180 що було ?... і хто це був ;) ?

Kost

Re: За 4 доби на дорогах Львівщ. затримано 290 нетверезих водіїв

Повідомлення Kost » Сер, 16 січня 2008, 18:48

Topol писав:Я також вважаю що майже всі аварії - то пьянчуги
а я в таку і попав)) попали тепер дядінькі..

і доречі, пробок стало менше сьогодні шось, їздив вільно весь день по місту.. странно.
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...

Topol
Ім'я:Комісар Катані

Повідомлення Topol » Сер, 16 січня 2008, 19:08

Kost писав:
Topol писав:Я також вважаю що майже всі аварії - то пьянчуги
а я в таку і попав)) попали тепер дядінькі..

і доречі, пробок стало менше сьогодні шось, їздив вільно весь день по місту.. странно.
Я б не сказав... На 700 річчя неприродньо багато машин. Та і їдуть всі якось як даунітоси... Бояцця ментів, чи шо....

A1

Повідомлення A1 » Сер, 16 січня 2008, 19:53

Topol, дада, народ почав по місту 40 км/год їздити, вбиває, я взагаліто стараюсь спокійно їздити, але тепер приходиться між ними маневрувати з ряду в ряд. По мсіту ж можна 60 км/год. А ще як бачать впереді мєнтовську машину, взагалі скидають до 30 км/год, займають дві полоси і сунуться за тим мєнтом.

Winner
Контактна інформація:

Повідомлення Winner » Сер, 16 січня 2008, 20:11

ото піпець, бля вони вже забрали 4000 тис. прав і 9000тис. оштрафували за 6 днів

andrew
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Сер, 16 січня 2008, 20:23

Winner то є нормально..:) Мене вчора зупинили, перевірили доки, правда попросили гарно вийти з авто, бо по їх словах чути запах акоголю, а то в мене омивач ОККо дає в салоні такий запах через пічку...я йому це сказав, він счасливої дороги..
паралельно зі мною зупинили 2101 з "пацанами"... вивели х авто, попросили витягнути все з кишень, поки я проїхав 100м., постав авто на стоянку, вже їх не було..напевне пацани не всі доки мали або ще шось :)

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Сер, 16 січня 2008, 20:56

Kost писав:і доречі, пробок стало менше сьогодні шось, їздив вільно весь день по місту.. странно.
бо такі як я перестали соватись без особої потреби по місту :D Да і машин-двійників скільки... З нашими розбераються, а от з дніпропетровськими або коброю не договоришся...

and1
Ім'я:Андрей
Контактна інформація:

Повідомлення and1 » Чет, 17 січня 2008, 13:23

http://www.dengi-ua.com/news/29185.html писав: Облава ГАИ на водителей, в ходе которой инспектора изымают у последних права по подозрению в нарушении правил и ведут в суд, вызвала протесты не только автолюбителей, но и министерства юстиции.

Как сообщили в минюсте, никаких распоряжений МВД об усилении контроля за водителями и изъятии у них прав они не регистрировали (а это обязательно для всех нормативных актов всех министерств). А следовательно — подобные распоряжения незаконны. "Да, Луценко, действительно, не регистрировал никаких актов, касающихся ГАИ, — заявил замминистра юстиции Евгений Корнейчук. — Я считаю, что действия ГАИ по изъятию прав незаконны. Водители могут забирать у ГАИ права, говорить, что их изъятие незаконно, и ехать дальше", пишет газета «Сегодня».

Известный адвокат Татьяна Монтян рекомендует "не выпускать права из рук и показывать их сотрудникам ГАИ только в своих руках или через стекло автомобиля. Права забирать ни кто не умеет права. Это просто пиар Луценка и его команды вот и все," — считает г-жа Монтян.

Замначальника Департамента ГАИ Сергей Левченко сказал , что право изъятия водительского удостоверения основывается на статье 260 Кодекса об админнарушениях, но если водитель не желает отдавать их, то и заставить его никто не вправе. Сначала года было вынесено 4305 протоколов, а прав изъяли 4198, то есть 107 водителей их попросту не отдали...

В Департаменте ГАИ нам сообщили, что основанием для активизации гаишников служит распоряжение начальника департамента Сергея Коломийца от 8 января 2008 года о месячнике профилактической отработки дорог (собственно, оно и не было зарегистрировано в ГАИ).

На Форуме Участников Дорожного Движения размещено фантастическое сообщение что 10 января мужчина на БМВ 7-й серии пытался дать взятку в размере более $1000, но ничего не получилось. Права у него отобрали. А вот некоторые столичные водители рассказывают совсем другие истории. "Мой товарищ проехал на желтый свет. Его остановили гаишники и сказали — или плати 100 гривен, или пойдешь в суд. Тот заплатил сотку. И такая ставка уже везде по городу", — говорит таксист Александр. Одесские же водители жалуются, что после начала облав, ставка взятки поднялась с 20 гривен до 400.

Сегодня "Деньги" пислаи о том, что, по результатам оперативно-профилактической отрабатки состояния безопасности на дорогах, начавшейся 10 января, работниками ГАИ выявлено 7633 факта управления транспортными средствами в нетрезвом состоянии.

Ранее «Деньги» писали о том, что, выступая на совещании по вопросам работы Государственной автоинспекции 12 ноября 2007 года, Президент Украины Виктор Ющенко строго отчитал службу ГАИ и назвал ее работу «бездарной».

По материалам «Сегодня»

Pier
Дякував (ла): 5 рази

Повідомлення Pier » Чет, 17 січня 2008, 15:20

Агігеть. Всім пяним відати назад права, нехай пють і їздять, і дальше калічать людей. Звіздець повний.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Чет, 17 січня 2008, 16:10

Pier писав:Агігеть. Всім пяним відати назад права, нехай пють і їздять, і дальше калічать людей. Звіздець повний.
Причому тут п'яні ? Права має відбирати суд а не даі. А пяних хай везуть на експертизу, складають протокол в присутності свідків і суд нехай вирішує а не рядовий сержант. Порядок має бути.

Pier
Дякував (ла): 5 рази

Повідомлення Pier » Чет, 17 січня 2008, 16:58

так в тому то і прикол, затриманні незанонні, бо незаконно був проведений рейд. по факту, до суду навіть не дойде

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » Чет, 17 січня 2008, 17:07

по факту їм пофіг :) вони план здають :) і прав вони вже на гребли тепер шукай їх як вітра в полі

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей