мому фільтру десь 10-12т (якщо не 25-27)Amadej писав: фільтр дєствєнік 200 км проїхав purflux
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: ОККО
Воду з фільтра зливати треба...Amadej писав:трохи історії
прийшли морози і почав заправлятися тим апупєнним дизелем на окко той шо по 11,96 грн пульс
і вроді би нічого, але не тут то було
і одним прекрасним днем машина постояла від 8 ранку до 19,00 вечора і афігеть не заводиться.... о чудо шо сі стресло...- та баланда запарафінила фільтр...
танці з бубном на морозі з бутилками горєчої води.... і осанна... завеласі.
П.С на вулиці було -15
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
xxfOxx писав: я не казав, що різниці нема, я казав що вона мізерна по трасі - суть вловлюєм?
на бензі 2х літровій з кліматом на чорній машині їздив в Крим - розхід 6.3 (5 чоловік в машині і повний багажнік), бо режим їзди по наших дорогах такий, що до тернополя 3 передача то максимум. Берем іншу чорну машину включаєм клімат і на 2х літровому дизелі розхід буде який? десь 5.5 при такому ж режимі їзди.
і відразу порахуємо по середнім цінам ОККО:
http://okko.ua/uk/network-of-filling-stations
ДП - 10.03
А95 - 11.33
6.3*11.33 = 71.38
5.5*10.03 = 55.17
тобто різниця на 100 км:
71.38-55.17 = 16.21 грн.
або скажімо так: 16.21 / 71.38 * 100 = 22%
тобто на 22% на дизелі дешевше, ніж на бензині при однакових стилях їзди.
(що на мою думку, не дуже і "мізерно")
- ОККО
- Контактна інформація:
Де й коли саме Ви заправлялись? Відправте, будь ласка, приватним повідомленням свої контактні дані та номер картки Фішка.Amadej писав:не встигла би набратисяViza писав: Воду з фільтра зливати треба...
це при тому шо заливаю в бак через сіточку з відстійника маю таку мідну радянську
Якщо було заправлено за раз - так.MAECTP0 писав:100л рахується як 5*20?
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
ОККО, а запис в базі даних про заправку на фішці є доказом залитого палива при виникнення якоїсь ситуації (не то залили і тд)? Чи треба зберігати чеки?
- ОККО
- Контактна інформація:
Чеки варто зберігати завжди, і не тільки від заправок. Оскільки це основний доказ для Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів, а також інших інстанцій.
Запис у базі Фішки дає можливість нам швидко перевірити інформацію, а клієнту легко цей номер надати для того, щоб швидше розпочати вирішення проблеми. Але цього не завжди достатньо (наприклад, був відсутній зв'язок), тому чек варто зберігати.
Запис у базі Фішки дає можливість нам швидко перевірити інформацію, а клієнту легко цей номер надати для того, щоб швидше розпочати вирішення проблеми. Але цього не завжди достатньо (наприклад, був відсутній зв'язок), тому чек варто зберігати.
- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
ОККО, ситуація така, забув PIN код фішки, пробував його відновити але не вийшло, видимо емейл не той ввів, тепер питання полягає як відновити?
Просто хочу за балами слідкувати на сайті, а не по чекам

- Borya
- Ім'я:Andrian
- Контактна інформація:
Що я можу сказати за ОККО, заправляюсь дуже часто, практично завжди на Науковій бензином марки 95, ну лию в бак практично то шо має горіти, їзджу одним і тим ж маршрутом кожен день, в тій самій годині, з тими самими пробками, за той самий час. В порівнянні з Лукоїл -11 км на кожні 100 км дороги не в пользу ОККККО , пєчалька аднака
За сервіс нічого поганого сказати не можу, єдине шо кожен раз на касі дістають мене з тими сасасасіськами, мій гастріт колись таки вирветься на ружу і скаже сам за себе злобной жовчью

За сервіс нічого поганого сказати не можу, єдине шо кожен раз на касі дістають мене з тими сасасасіськами, мій гастріт колись таки вирветься на ружу і скаже сам за себе злобной жовчью

Шашлик бєз водкі єдят только сабакі! 

-
Borya писав: Що я можу сказати за ОККО, заправляюсь дуже часто, практично завжди на Науковій бензином марки 95, ну лию в бак практично то шо має горіти, їзджу одним і тим ж маршрутом кожен день, в тій самій годині, з тими самими пробками, за той самий час. В порівнянні з Лукоїл -11 км на кожні 100 км дороги не в пользу ОККККО , пєчалька аднака

- Borya
- Ім'я:Andrian
- Контактна інформація:
А мені, а мені сьогодні залили не на 2 копійки більше, як завжди, а на одну
дурять нашого брата, ой дурять 

Шашлик бєз водкі єдят только сабакі! 

- ОККО
- Контактна інформація:
Спробую взнати. Але скоріш за все весною, коли потеплішає.Dexter писав:ОККО, найближчим часом не будуть латати кілька ям на вїзді на вул. Пасічній?
там на зебрі маленькі неприємні ями
Новий PIN код можна без проблем згенерувати через гарячу лінію програми - 0 800 505 118 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільного – згідно тарифів оператора), тоді новий код буде надіслано Вам SMS-повідомленням на мобільний номер телефону, який Ви вказали в анкеті.myzikk писав:ОККО, ситуація така, забув PIN код фішки, пробував його відновити але не вийшло, видимо емейл не той ввів, тепер питання полягає як відновити?
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
я останній раз заправився на ОККО десь на початку грудня, звичайний 95, на 200 грн
від того часу не заправлявся, бо в мене ГБО, і бензин тільки для запуску і прогріву, то в мене нормально заводиться, з пів оберта як говориться, і не воняє вроді...

від того часу не заправлявся, бо в мене ГБО, і бензин тільки для запуску і прогріву, то в мене нормально заводиться, з пів оберта як говориться, і не воняє вроді...

-
- Ім'я:Віталій
Дякую за увагу! Якщо взнали то цікаво чи то працівники ліниві чи то компанія воду економить? ))ОККО писав:Перепрошую за незручності! Спробую взнати, що в них там за дефіцит відер та щіток.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 4 гостей