Тому, t309 за позицію +1, за емоції -1.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якшо тебе сліпить кожна машина, то раджу звернути увагу на якому рівні ти в авто сидиш....t309 писав: вам всім особливо в місті не наморгаєшся, простіше вже тупо дальне включити
тобі буду дальнє включатиVusiko писав: якщо твій ксенон на вазі нікого не сліпить тоді в топку такий ксенон. Він взагалі світить?
мені попадаються 80% нові авто, які на туманках вдень їздять.то гірше любого ксенону в разиVusiko писав: І ти не правий, 80% авто у львові їздить з бидлосвітлом. І то переважно старі авто
Dexter писав: неспішно підшукую альтернативу. і якшо хоча б два рази зустрічні моргнуть найближчими місяцями, то зразу зніму ксенон, кину просте світло
Ога. И поэтому единственный выход - переход на ацетиленовые фары. Как в первых машинах. Ибо никого не слепят. Никогда. Правда и не освещают толком. Но это же не главное. Главное - никого не слепят.Dexter писав: і не важно чи він в тебе вниз направлений, чи вверх, чи він сліпить чи він майже не сліпить
панімаєш, ксенон ета прігавор
+100500Viza писав: 1. Не відрегульовані фари, тремтячі фари.
2. Ксенон в туманках.
3. Ксенон в рефлекторній оптиці.
ксенон не страшне слово, просто ставлять той ксенон в фари, рефлектори яких для того не призначені + ще й до того не регулюють їх ніфіга ні разу вот і виходить, що їде такий рагуль по зустрічній і ти перестаєш взагалі будь-що бачити. Рефлектори під галоген? Став галоген, хочеш ксенон - поміняй рефлектор, ніхто ж не проти, але не виродкуй, я вважаю такDexter писав: rubilnik, слово ксенон це дуже страшне слово.
Все...тепер не буду шугатись кожної альфиt309 писав: з омивачем, автокоректором, просто коректором, в лінзі, і в відрегульованій фарі з прозорим склом!!!
то так попередній власник твоєї альфи робив?t309 писав: 1 купив машину вночі ніфіга не видно
2 регулювати фари (неа не чув), ну або не помагає
3 міняти фари (неа ДОРАГА)
4 ЕВРИКА ксенон
5 знов ніфіга не видно (дивитись пункт 2)
6 еврика ксенон в туманки, або якщо їх нема то доставим на базарі 100гр за пару
7 альтернатива 6 варянту, світить харашо, але я ж їздив з туманками бо так машина пантовіше виглядає, а тепер на фоні ксенону в основних фарах галоген в туманках ето просто печаль, исправим.
8 ООО заипись світло
9 і чого мені вічно моргають, діїшників то попереду нема
... і пункт без номеру можна вставити на будякий етап цієї бидло епопеї "затонував лобове"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей