потрасі шо бенза, що дизель різниця мізернаwazzup писав: Diesel, Das Engine
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: ОККО
амінь!wazzup писав: Diesel, Das Engine
-
- Ім'я:Павло
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Покажи мені бензинового б7 пасата, щоб проїхав на баці по трасі 1300 км...xxfOxx писав:потрасі шо бенза, що дизель різниця мізернаwazzup писав: Diesel, Das Engine

-
- Ім'я:Микола
Не правда. Дизель їсть менше.xxfOxx писав:потрасі шо бенза, що дизель різниця мізернаwazzup писав: Diesel, Das Engine
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
несуттєво.. якщо взяти до прикладу форд фокус дизель і форд фокус екобуст 1.0 турбо. півлітри різниці. тим більше дизеляка суттєво дорожча. а то шо ваг немає нормального бензомотора то проблема вагаМикола Вересень писав: Не правда. Дизель їсть менше.

проїхав на окко 50 км, зимою різниці небачу в плані їзди що на сокарі що на окко. по розходу тяжко сказати щось внятне з моїми пробігами.
-
- Ім'я:Віталій
Хочу сказати своє "фе" щодо ОККО. На днях катався по справах по Львову, а омивач скла не псикав - замерз. Так от, час від часу мив вікно руками (мав в салоні трохи води). На під*їзді додому вирішив заїхати на заправку (та що біля Шувару, та що новіша) і там помити вікно. Розумію, що зимою не будуть біля колонки тримати відро зі щіткою для миття вікон, тому йду до касира і питаю в нього. Він робить квадратні очі і каже - "в нас нема зимою такої послуги". я йому "та мені не треба послуги, я сам собі помию вікно". карочє, касир відшив мене. А пару днів перед тим, повертався з Франківська і вікно реально дуже брудне вже було і в Стрию біля кільця зайшов на каву і побачив всередині на заправці те відро з водою і хімією для вікон. Спитав - "то для миття вікон?" -"Так, просто щоб не замерзла вода ми в середину поставили". Гарненько помив вікно і погнав далі. А от у Львові горді, не надають таких послуг. А зря!
- ОККО
- Контактна інформація:
Вигравайте шини GOODYEAR на якісному пальному ОККО

1 лютого в мережі автозаправних комплексів «ОККО» стартувала нова акція, під час якої клієнти отримають шанс виграти 100 комплектів літніх шин Goodyear EfficientGrip Performance* та 10 000 комплектів чохлів для зберігання шин**. Чохли переможці акції зможуть отримати миттєво, безпосередньо на АЗК. Розіграш комплектів шин відбудеться у фіналі акції.

1 лютого в мережі автозаправних комплексів «ОККО» стартувала нова акція, під час якої клієнти отримають шанс виграти 100 комплектів літніх шин Goodyear EfficientGrip Performance* та 10 000 комплектів чохлів для зберігання шин**. Чохли переможці акції зможуть отримати миттєво, безпосередньо на АЗК. Розіграш комплектів шин відбудеться у фіналі акції.
- Amadej
трохи історії
прийшли морози і почав заправлятися тим апупєнним дизелем на окко той шо по 11,96 грн пульс
і вроді би нічого, але не тут то було
і одним прекрасним днем машина постояла від 8 ранку до 19,00 вечора і афігеть не заводиться.... о чудо шо сі стресло...- та баланда запарафінила фільтр...
танці з бубном на морозі з бутилками горєчої води.... і осанна... завеласі.
П.С на вулиці було -15
прийшли морози і почав заправлятися тим апупєнним дизелем на окко той шо по 11,96 грн пульс
і одним прекрасним днем машина постояла від 8 ранку до 19,00 вечора і афігеть не заводиться.... о чудо шо сі стресло...- та баланда запарафінила фільтр...
П.С на вулиці було -15
-
- Ім'я:Павло
АрктикаAmadej писав:трохи історії
П.С на вулиці було -15

- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
ОККО,
Amadej, слу. в мене машина по пару дгів а то й тижні стоїть на вулиці й заводиться.
ти давно фільтр міняв перед тим Пульсом? бак повний чи на нулю?
100л рахується як 5*20?Кожні 5 × 20 л дають шанс на виграш комплекту літніх шин***
Amadej, слу. в мене машина по пару дгів а то й тижні стоїть на вулиці й заводиться.
ти давно фільтр міняв перед тим Пульсом? бак повний чи на нулю?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
я не казав, що різниці нема, я казав що вона мізерна по трасі - суть вловлюєм?Микола Вересень писав: Не правда. Дизель їсть менше.
на бензі 2х літровій з кліматом на чорній машині їздив в Крим - розхід 6.3 (5 чоловік в машині і повний багажнік), бо режим їзди по наших дорогах такий, що до тернополя 3 передача то максимум. Берем іншу чорну машину включаєм клімат і на 2х літровому дизелі розхід буде який? десь 5.5 при такому ж режимі їзди.
+100500vovka писав: несуттєво.. якщо взяти до прикладу форд фокус дизель і форд фокус екобуст 1.0 турбо. півлітри різниці. тим більше дизеляка суттєво дорожча. а то шо ваг немає нормального бензомотора то проблема вага
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
хочу висловити своє фе червоноградській заправці окко, де ми з татом голодні і злі через чудесну дорогу дуже сподівались взяти зранку в суботу по хот-догу а там їх не було
zubylo.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість