igorojk, Дякую .
На форумі хороші люди , допомагають запчастинами подешевше.
Дякую Володимиру за молдинги

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
будь-ласкаLinux_Rock писав: Дякую Володимиру за молдинги
або роби правильними матеріалами, або не роби взагалі, кинь рідну шумку та й по всьому. Той бітум дуже токсичний, ти ще молодий, воно тобі треба?Linux_Rock писав: взяти бітумну смолу
Linux_Rock писав: А про політех на мою думку пуста трата 5 років , але як вже поступив то треба довчитися.
Linux_Rock писав: А про політех на мою думку пуста трата 5 років
якщо в універі ховатись лише від дощу, то справді немає ніякого значення де навчатись.....b_andriy писав: я різниці до і після не відчув
не жартуй з ним по дурості мав отравлення (не весело відньогоFobos писав: Той бітум дуже токсичний
молоток, в мене те саме було, тільки перший курс на гульки тратив, 2 курс всьо на дівчину (вот дурак був), 3 весь на 2108, 4-5 трохи на хонду, і трошки на дівчинуLinux_Rock писав: на пари ходжу на стипендію витягую
нє, ну то все зрозуміло, але і ти нас зрозумій, що тут роботи багацько. якщо робити на стипендію, то піде роки 2-3, якщо не більше, знаю по собі. просто чи в кінцевому результаті воно того буде варте? імхо, шоб підшаманити під оригінал, то треба як мінімум знайти живу, з нормальним кузовом, бо шо б ти не робив, всеодно буде замітно.Linux_Rock писав: Навряд буду продавати, хочу її лишити собі так сказати машина для душі ))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей