Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Opel Kadet універсал дизель-відгуки
- Tarik
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
asteroid, кадети до 91 йшли. На зміну прийшла Астра
093 12-88-907
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Re: Opel Kadet універсал дизель-відгуки
bossjara ти ще забув 2101 за 500 паперів, можна знайти на ходу, або поварену і більш-менш живеньку до 1,5 к.з.
Таврію, більш-менш живу, але новішу по роках, також до "штуки" є варіанти.
Все воно "ломуче", але і з.ч. на кожному кроці і робиться "на коліні", так що для робити, якщо треба чим дешевше, то саме то
Таврію, більш-менш живу, але новішу по роках, також до "штуки" є варіанти.
Все воно "ломуче", але і з.ч. на кожному кроці і робиться "на коліні", так що для робити, якщо треба чим дешевше, то саме то

- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
Speedo, а ще можна ровер тиса купити за 350 грн. то ж теж до 2,5 к.
то ж ясно шо якшо людина має 2-2,5к, вона не розглядає варіант капєйки за 500 баксів.
За таврію - просто не буду нічоо говорити - там можна до безмежності спорити, особисто я проти таврії. але це 10000% імхо.
єдине, мене завжди дивували подібні фрази
що типу таврія. нехай навіть 2000 року тільки через тещо вона 2000 року краща за 8ку чи кадет 1985 року?
та ті машини вже давно від’їздили свій ресурс і являються автошротом!!! вік машини грає важливу роль до 8 років, ну ще до 12 можна на нього звертати увагу і то в дорогих іномарках переважно. в тому ширпотребі який коштує 2-3к і вже по надцять разів відкатав свій ресурс НОРМАЛЬНОГО КОМФОРТНОГО АВТОМОБІЛЯ(яким він був в ті роки коли випускався) ні пробіг ні вік вже 1000000% ні на що не впливає. Все залежить від техстану і як за машиною дивились. Виключення - музейні експонати законсервовані.
я як взяв кадет і хтось новий це бачить зразу 3 питання
який мотор?який рік?який пробіг? так от, я реально навіть не знаю відповіді на останні 2 питання

то ж ясно шо якшо людина має 2-2,5к, вона не розглядає варіант капєйки за 500 баксів.
За таврію - просто не буду нічоо говорити - там можна до безмежності спорити, особисто я проти таврії. але це 10000% імхо.
єдине, мене завжди дивували подібні фрази
От Ви. хто так пише, дійсно вірите в те. що вік таких машин на щось впливає?Speedo писав: але новішу по роках
що типу таврія. нехай навіть 2000 року тільки через тещо вона 2000 року краща за 8ку чи кадет 1985 року?
та ті машини вже давно від’їздили свій ресурс і являються автошротом!!! вік машини грає важливу роль до 8 років, ну ще до 12 можна на нього звертати увагу і то в дорогих іномарках переважно. в тому ширпотребі який коштує 2-3к і вже по надцять разів відкатав свій ресурс НОРМАЛЬНОГО КОМФОРТНОГО АВТОМОБІЛЯ(яким він був в ті роки коли випускався) ні пробіг ні вік вже 1000000% ні на що не впливає. Все залежить від техстану і як за машиною дивились. Виключення - музейні експонати законсервовані.
я як взяв кадет і хтось новий це бачить зразу 3 питання
який мотор?який рік?який пробіг? так от, я реально навіть не знаю відповіді на останні 2 питання
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- Speedo
- Контактна інформація:
bossjara писав: о ж ясно шо якшо людина має 2-2,5к, вона не розглядає варіант капєйки за 500 баксів.
а чому б і ні, вкласти ще штуку і машинка буде чи не в ідеалі, ІМХО, чим брати невідомо який кадет

bossjara писав: особисто я проти таврії
я би не був такий категоричний... як авто для роботи, по-перше - економна, яке ЩЕ авто за такі гроші буде тобі 7-8 по місту брати??? от cat-yellow вроді собі взяв "для бездоріжжя і роботи" і нічо, ніби довольний

bossjara писав: Все залежить від техстану
тут згідний
можна і таке взяти http://auto.ria.com/auto_audi_80_12901900.html
http://auto.ria.com/auto_audi_80_12902214.html
якщо більш-менш "живий"

-
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Скажу так, в мого дяді є кадет 1,7простий дизель в каравані, ніяких проблем немає, кузов гниє але все робиться. Мотор хороший простий у всьому. ходова дешева, самому можна зробити. він нею задоволений на всі 100%.
BMW
--- 0989236147---
--- 0989236147---
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
і я шось накалякаю
ну короче якшо кажуть шо опель кадить трохи кадит і їде, але трохи кадит в салон бо дзюри в кузові, то ше не фсьо так страшно. якшо тачка до роботи, а не до паради то можна брати. я шось таке і зробив, тільки не кадит взяли, а 2102. так трохи була гнила ззаду і бита, так мотор вклєк скоро. але взяли трохи блєхи погрубше, полатали аби купи трималось, мотор зібрали свіжий з підручних засобів і гайок під ключ "на 13", і їздит, по трасі по спідометру 150 їде, по жпс 140, причепи тєгне, в салон вулик з бджолами влазить, і холодильник і ванна, і 10 мішків бульби, і всьо-навсього за 1200 машина + десь до 800 вклали в ремонт.

ну короче якшо кажуть шо опель кадить трохи кадит і їде, але трохи кадит в салон бо дзюри в кузові, то ше не фсьо так страшно. якшо тачка до роботи, а не до паради то можна брати. я шось таке і зробив, тільки не кадит взяли, а 2102. так трохи була гнила ззаду і бита, так мотор вклєк скоро. але взяли трохи блєхи погрубше, полатали аби купи трималось, мотор зібрали свіжий з підручних засобів і гайок під ключ "на 13", і їздит, по трасі по спідометру 150 їде, по жпс 140, причепи тєгне, в салон вулик з бджолами влазить, і холодильник і ванна, і 10 мішків бульби, і всьо-навсього за 1200 машина + десь до 800 вклали в ремонт.
Хондоводи настільки сурові....
- Контактна інформація:
AnGeL писав: взяли, а 2102.
вот і я щось таке хочу для роботи...і як то кажуть "метаюсь" можна 2102, можна 01, можна таврію чи славуту (буде трохи економія на пальному, але місця йок

- Speedo
- Контактна інформація:
Stuff писав: коли ти перестанеш ті Опеля обсирати, тебе в дитинстві збив кадет а потім вектра переіхала?...
а коли це я їх обсирав? Самому подобається вектра дізель 1,7 (той що "ісузу"), не раз на такій катався (є одна на роботі)

А що скажете про "ауді" с3 (в простонародді - "сигара"). По оголошеннях їх валом по 3-4 к. у.є.,(правда все залежить від стану, дизельки в ідеалі і за 7 зустрічаються

- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
після 87-го чи то 89-го (вже не памятаю) в рестайлі вони вже йшли з насправді оцинкованим кузовом(до zzz відношення не має))) ) , тому серед старого шроту ці авто мають найживіші кузова.Speedo писав:Stuff писав: коли ти перестанеш ті Опеля обсирати, тебе в дитинстві збив кадет а потім вектра переіхала?...
а коли це я їх обсирав? Самому подобається вектра дізель 1,7 (той що "ісузу"), не раз на такій катався (є одна на роботі)А кадетт, за такі гроші то вже не опель, то вже навіть не іномарка, ІМХО
![]()
А що скажете про "ауді" с3 (в простонародді - "сигара"). По оголошеннях їх валом по 3-4 к. у.є.,(правда все залежить від стану, дизельки в ідеалі і за 7 зустрічаються) на шротах їх також повно. Думаю, роботяга ще той, не гірше "крокодила-b2" буде
VAG вже не той
- Speedo
- Контактна інформація:
Кому цікаво, тут є інфра http://autobelyavcev.ru/obzor-audi-100-c3/
Ще раніше, з 85-го
Погодьтесь, нічо-так, як для машини за ціною старої "дев"ятки"
RULES писав: після 87-го чи то 89-го (вже не памятаю)
Ще раніше, з 85-го

А з 88-го почали ставити кльову панель, яка потім ставилився на А6 С4.С 1985 года Ауди начали цинковать, а гарантия от сквозной коррозии кузова составила 10 лет
Погодьтесь, нічо-так, як для машини за ціною старої "дев"ятки"

- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
товариш їздить на кадеті 2 дверному правда, 1,6 дизель. Ну да були трабли з мотором, виявилось що умніки так запалення невдало виставили, але так вже більше 100 тисяч відкалатав. Кузов звичайно недуже вдалий, але як він його брав 2 роки тому за 1000 зелених то взагалі гуд.....
Всё лучшее случаеться неожиданно...
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
я б взяв ше один кадет не думая за 1000 зе. Хотя він і нафіг не надо, алеб взяв
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- Speedo
- Контактна інформація:
bossjara писав: я б взяв ше один кадет не думая за 1000 зе.
за 1000 сам би взяв... але ж їх і цінять, мінімум 2-2,5

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість