Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Зимовий слалом 2007/2008, етап 2
- Just be
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Пробував сьогодні розворот задом ... задня дуже буксує, шоб розігнатись більш-менш нормально треба метрів 20 ... покриття було порівнянно нормальне, тобто не вкатаний лід ...
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Re: Зимовий слалом 2007/2008, етап 2
Just be, лід поки шо невкатаний, народ до неділі так натренується, що всі будуть на скляному льодіку возитися
Путін [цензура].
- yura
відсутність правил-це "безпрєдєл", в автоспорті була група "В"-ралійні апарати по 600-800 коней (лянча дельта інтеграле з тої серії, до речі одна з самих успішних ралійних моделей), проте все відмінили. Кругом є правила і в іграх , і в державах (карний кодекс і т.д. і т.п.) і ми всі або граєм по якихось життєвих правилах або дивимось збоку , як грають інші.Fikus писав:лічно моя думка-правила дурість
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
незнаю незнаю якшо не буде снігу то там асфальт один залишитьсяyura писав:лід поки шо невкатаний, народ до неділі так натренується, що всі будуть на скляному льодіку возитися
- Just be
Я був не в брюхах, як там хз. На задній колеса дуже буксують, для розгону треба велику відстань, якої як видно по схемі там нема ... плюс до того, якщо і розворот пройде нормально, то стартанути зразу з 1-2 практично нереально, можливо на ВАЗах і буде простіше через меншу потужність, але я на своїй не зміг добитись нормальних результатів... от так вот.Dark Wind писав:лід поки шо невкатаний, народ до неділі так натренується, що всі будуть на скляному льодіку возитися

- Prima
- Контактна інформація:
Yelik, пунктирную линию (движение задним ходом) оборви на схеме еще до пересечения правых ворот, иначе получается, что разворот нужно выполнять после них. Многие так и будут делать и ты, как организатор не сможешь им это запретить, так как они будут правы 

- yura
Доля правди є, минулого тижня у Франківську зробили тренування-змагання, було чоловік 15, почали на сніжку-для прикладу Шнива їхала 1хв7сек, укатали до льоду Шнива проїхала вже за 1хв15сек, і була пятою, перед нею еволюшин 8 чи 9, перед нею аскона перед нею здається акорд і перший по-моєму CRX. Найкраще проїхали ті хтоїде в принципі непогано, але обовязково з нормальною гумою. Шипованих не було, не рахуючи гуми всі були в одинакових умовах , найважче було задньому приводу, але всетаки їхали і навіть декого обїхали з переднього приводу, а цього тижня 07 була здається 6-ою з приблизно тих сами 15-17 машин, перед нею ауді, два циріка, нісан і еволюшин, різниця в часі-2-3 секунди.Just be писав:можливо на ВАЗах і буде простіше через меншу потужність, але я на своїй не зміг добитись нормальних результатів... от так вот.
- Magnus
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Назар Дмитрович
Yelik, ти забув написати в правилах чи може 2 гонщега їздити на одній машині??? 

- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Три групи, дві з них поділені на шип/нешип, виходить 5 класів. От вони і будуть їздити, далі визначиться переможеці в кожному з класів, які і будуть нагородженні грамотами. А до загальної таблиці результати шип/нешип в І та ІІ групах збиваються в одне відповідно і для чемпіонату заносяться результати тільки трьох груп.Fikus писав:шось не можу дати дупля.як будуть начислятись очки???в кожному класі свої очки?і нагороджуватись будуть усі три класи???
лічно моя думка-правила дурість
Скоріш за все я рознесу ті ворота, зсунувши всю фігуру(є можливість)Just be писав:Пробував сьогодні розворот задом ... задня дуже буксує, шоб розігнатись більш-менш нормально треба метрів 20 ... покриття було порівнянно нормальне, тобто не вкатаний лід ...
Поправлю, дякую за пораду.Prima писав:Yelik, пунктирную линию (движение задним ходом) оборви на схеме еще до пересечения правых ворот, иначе получается, что разворот нужно выполнять после них. Многие так и будут делать и ты, как организатор не сможешь им это запретить, так как они будут правы
Не може, зараз додам.Magnus писав:ти забув написати в правилах чи може 2 гонщега їздити на одній машині?
volleyball.lviv.ua/blog/
-
[quote=" задній колеса дуже буксують, для розгону треба велику відстань, якої як видно по схемі там нема ... плюс до того, якщо і розворот пройде нормально, то стартанути зразу з 1-2 практично нереально, можливо на ВАЗах і буде простіше через меншу потужність, але я на своїй не зміг добитись нормальних результатів... от так вот.
[/quote]
Ничего страшного в этом нет. Во-первых расстояние сделают больше, во-вторых весь задний привод в одинаковых условиях, в-третих даже если на ВАЗе ехать на снегу "газ в пол"-- то нормальных результатов НЕ БУДЕТ. Научись контролировать мощность, потренеруйся. Разгоняйся всегда внатяг, зато если хочешь развернуть машину задом--тебе ручник дергать не надо, просто руль всторону и газ в пол. Кстати, если ты на заднем приводе хочешь быстро стартануть -- запхни в багажник пару должников :) http://ru.repka.tv/channel/353/15236/

Ничего страшного в этом нет. Во-первых расстояние сделают больше, во-вторых весь задний привод в одинаковых условиях, в-третих даже если на ВАЗе ехать на снегу "газ в пол"-- то нормальных результатов НЕ БУДЕТ. Научись контролировать мощность, потренеруйся. Разгоняйся всегда внатяг, зато если хочешь развернуть машину задом--тебе ручник дергать не надо, просто руль всторону и газ в пол. Кстати, если ты на заднем приводе хочешь быстро стартануть -- запхни в багажник пару должников :) http://ru.repka.tv/channel/353/15236/
- Just be
Konstructor, попробую, основна проблема в мене зараз це набрати розгін необхідний для розвороту, і коли розверне то зразу поїхати, без шліфування ... Надіюсь вечером ше побавлюсь з тим =)
- Fikus
- Ім'я:Паштєтанама
- Контактна інформація:
не спорю. проти оргів не попреш а куда нам діватись лишається тіки грати за тими правиламиyura писав:відсутність правил-це "безпрєдєл", в автоспорті була група "В"-ралійні апарати по 600-800 коней (лянча дельта інтеграле з тої серії, до речі одна з самих успішних ралійних моделей), проте все відмінили. Кругом є правила і в іграх , і в державах (карний кодекс і т.д. і т.п.) і ми всі або граєм по якихось життєвих правилах або дивимось збоку , як грають інші.
F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport
- Sem
- Ім'я:SаШОК
- Номер:8333
- Контактна інформація:
О это уже интерестно.Yelik писав:Все можливо, треба тільки вміти. Для задньоприводних буде окрема група, так що будуть всі рівні![]()
+1
BMW ///М Power
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
а то як?Yelik писав:відсутність "фінішу базою"

знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
На фініші машиною стати між фішками, як на першому етапі.MAGYLA писав:а то як?
volleyball.lviv.ua/blog/
- Joni
- Ім'я:Vanja
- Контактна інформація:
Не знаю хто і як буде робити розворот,але думаю буде на шо подивитись 

- Joni
- Ім'я:Vanja
- Контактна інформація:
В мене забрали права
(всі знають шо в нас зараз в місті переворот) До змагань допускають з повісткою в суд,або з талоном? 

-
Парни, к сожалению yura не сможет поддержать ваше мероприятие и показать разворот на ниве. Вчера по дороге домой во Франик, он попал в аварию. Жив славо богу, но повреждена нога. Вечером буду знать больше.
-
- Ім'я:Андрій
Konstructor,
ніфіга собі.. дуже шкода... швидкого поправлення :)

ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Yelik!А для чого виводити середній результат???Завжди зараховувався кращий?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей