Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Між іншим це нормальне явище, всі ми час від часу буваємо "виродками", просто є люди які кетегорично цього не хочуть визнавати, а є які викладають і ми маємо зногу обговорити, проаналізувати і покритикувати такі маневри, тим самим привернути увагу всіх форумчан до того як діяти у аналогічній ситуації.pikach00 писав: який свої порушення викладав
Пример: вчера буквально, люди всё таки так и не научились уважать рядом едущих , вчера вечером поднимался по Виннице в сторону Шевченка , все едут по протоптанной левой полосе 55 км/ч +/- , беру в право и 70 поехали по снегу ,газ 31 то ж решила почему то ускориться не давая, опередить и зайти мне на кусок асфальта, на втором затяжном повороте Окташа меняет полосу без поворотов потому что ей видете ли нужно на Рясне , удержался зубами на дороге поехал далее.Morozov писав: як діяти у аналогічній ситуації
я знаю, але він повернув і тримався лівої сторони, і їхав по "зустрічній трамваю".Morozov писав: сеат спукався від посольства
блєа, бо при вільній правій стороні, треба триматись якомога правіше. ти по Науковій теж тільки в крайньому ліву ряді їздиш?AndrewK писав: З якої статі?
він ше довше там висить, ніхто на нього не реагуєVexler писав: до того 2 роки регулярно там їзджу
важко сказати...Black писав: Как люди не понимают что не место для "гонок" в городе + в такую погоду
Хтів щось сказати, але тоді до мене дойшлоBOXER писав: блєа, бо при вільній правій стороні, треба триматись якомога правіше. ти по Науковій теж тільки в крайньому ліву ряді їздиш?
трамвай то по кільцю не їдеBOXER писав: він повернув і тримався лівої сторони, і їхав по "зустрічній трамваю".
знак не гостівський, він круглий, тому сприймаю його як рекламний щитVexler писав: На Шота Руставелі знак STOP
Zhdan писав: А дальше вже я боканув і не замітив знак( перший раз там їду і непомітив що змінили рух).
Норм музика :santas) Колія там суха, можна спокійно їхати 60-70кмг, но курде не тошнити 30-40кмг. Їхали б вони собі 60-65кмг, я б ніяких притензій до них би немав. :santas) Шини без шипів.t309 писав: за музику -
а про тошнотів так там в сокількиках на тих поворотах частенько буває лід бо в день тане ввечері замерзає, "пан" поломаний вже в цьому переконався і ти туда ж?
доречі в тебе часом не шип?
нормальна адекватна безпечна швидкість в тих умовах. хочеш швидше - обганяй, твоє право. нічим вони не виродки. а музика таки під@рськаtelko писав: суне 40кмг
Як би не Теана я б вже давно його проїхав...Vusiko писав: якби на Теана ти б вже був в Доджі
Камрі взагалі не мало права виїзжати на перехрестя. А виїхавши при повороті на ліво -мав би пропустити зустрічний транспорт , а не фафакати ніби "якого біса я їду і не даю йому жирній морді проїхати". Чи я не так розумію ПДР??? А про знак я писав що я тупанув. Тому ВИБАЧАЮСЬ перед шофером сеату(молодий пацан- може тут тусується). Власне тому пришлось переглядати запис регіка і зрозуміти що він від мене хотів.t309 писав: Ждану не зачет, по перше кемрі проїжжала перехрестя в складних умовах через трамвай, і вже тільки за це можна було його пустити, по друге він вже був на перехресті коли ти підкотив і через це треба було його пустити, по трете куда ти взагалі дивишся що кірпіч не побачив
Да ладноBOXER писав: нормальна адекватна безпечна швидкість в тих умовах.
Нормальна попса :santaa)BOXER писав: а музика такі під@рська
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей