А машинка в тебе реально крута і таких тепер можна на пальцях перелічити,
тому бережи її! Світлих планів і успіху в роботі!
УВАЖУХА!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Копірайт поставFobos писав:така тільки у нього і у Майкла Джексона
Є 2 шляхиLAXMATUJ писав:КЛАСНО МУТИШ!В МЕНЕ ТОЖЕ FORD TAUNUS '79 1.6 ЗАРАЗ ПАРЮСЬ НАД ХОДОВОЮ,КАШМАР ЗАПЧАСТИН НЕМА АБСОЛЮТНО,МОЖЕ ТИ ЩОСЬ МОЖЕШ ПОРАДИТИ?
Для Гранади потрібно МІНІМУМ 2.3, а краще 2.9 звичайно :) Інакше це диван на колесах, який розганяється як старий ЛАЗ - ледве-ледве, зате з шумомFobos писав:у мого друга в гараж вже 3ій рік стоїть Ford Granada купешка, дуже рідкісна, така тільки у нього і у Майкла Джексонаапарат мегазачотний, тыльки загнали його на капремонт, зняли двигун, коробку... розібрали... шкода машинку, він сам тепер хоче його реінкарнувати але я думаю, туда треба новий мотор і коробку, там був 2.0 і 4ох ступка
Там той 2.0 рубав як має бути на 2т машину, на 2ій передачі з пробуксовками валив і до 90км/г розганявся, я навіть не уявляю що буде, якщо туди запхати мотор побільше, але де його взяти..?Dancer писав:Для Гранади потрібно МІНІМУМ 2.3, а краще 2.9 звичайно :) Інакше це диван на колесах, який розганяється як старий ЛАЗ - ледве-ледве, зате з шумомFobos писав:у мого друга в гараж вже 3ій рік стоїть Ford Granada купешка, дуже рідкісна, така тільки у нього і у Майкла Джексонаапарат мегазачотний, тыльки загнали його на капремонт, зняли двигун, коробку... розібрали... шкода машинку, він сам тепер хоче його реінкарнувати але я думаю, туда треба новий мотор і коробку, там був 2.0 і 4ох ступка
![]()
Тим більше - для купешки треба хороший мотор :) Поставте 2.9 Косворт! Будете рвати всіх
НАРЕШТІ З ХОДОВОЮ РОЗІБРАВСЯ,ВСЕ СУПЕР!!! НА ВЕРХНІЙ РИЧАГ ПЕРЕДУ ПОСТАВИВ САЛІНТИ ВІД ПИЖИКА 405,ХОДЯТЬ ПРЕКРАСНО,ЄДИНЕ ПРИЙШЛОСЬ РОЗШЛІФУВАТИ ЧУТЬ РИЧАГ БО ВОНИ НА 1мм ШИРШІ.ПОСТАВ НЕПОЖАЛІЄШ. ДОРЕЧІ ТИ НІЧОГО НЕРОБИВ З РУЛЬОВОЮ РЕЙКОЮ?Я ДУМАЮ ПОСТАВИТИ ШОСЬ З ГІДРАВЛІКОЮ,АЛЕ ПОКИЩО НІЧОГО НЕПІДІБРАВ,МОЖЕ ШОСЬ ПОРАДИШ!?Є 2 шляхи Якщо маєш побільше грошей - замовляй в інтернет-магазині зразу весь комплект резинок - будеш мати цілі нерви Є exist.ru i http://www.ford-parts.com.ua/products/
А якщо кожна гривня на рахунку - пряма дорога тобі на базар - шукати замінники На задні ричаги - втулки ресор від Газона і сайленти Москвича стають. Спереду нижній сайлент - від Мерседеса, не пам'ятаю від чого, підійшов. Верхні сайленти ставив від Жигуля - гавно повне, не бери їх, шукай якісь імпортні. В принципі все нормально їздить крім передніх верхніх сайлентів від Жигуля - порвалися через місяць, так і катаюся зі скрипом . На передні розтяжки кажуть що підходять подушки радіатора від Камаза - сам ще не ставив, не знаю.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей