Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДК (відео, обговорення)
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
косенко в зальоті, не викрутиться якщо вже підозру оголосили 

Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- mikenat
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ДК (відео, обговорення)
Не факт. Обьявление подозрения это чисто процессуальный момент. Аналог того, что ранее было при заведении уголовного дела. Сейчас УД нет, есть кр. впровадження. И личность может быть выведена из списка подозрения например в свидетели и т.д. В общем по новому КПК есть куча страшных названий, которые в реальности совершенно не страшны.Жульєн писав: косенко в зальоті, не викрутиться якщо вже підозру оголосили
Чому посадили Дзиндзю і Смалія:
Андрій Дзиндзя розпитує начальника ДАІ Київа Курінного про квартири, які він купив на вкрадені кошти.
- mikenat
- Контактна інформація:
Баян. А правду знает только РШ, который и заказал у своих покровителей "посадку" АИ и Смалия. Чтобы сделать из них мученников, а себя - великим героем. Боюсь что он уже и заказ на АИ сделал и другого плана...Morozov писав: Чому посадили Дзиндзю і Смалія:
рекомендую переглянути, це варте уваги:
Ну от Дзиндзі висунули ще одну підозру, люди які багато писали гадостей про Дзиндзю можуть радуватись, якщо влада так сильно взялась за нього то скоріш за все його таки посадять.
Тепер і надалі всілякі приватні майданчики типу "олін плюс" будуть продуктивно працювати з даі, а клоуни будуть радіти що посадили людину яка воювала із безладом
Тепер і надалі всілякі приватні майданчики типу "олін плюс" будуть продуктивно працювати з даі, а клоуни будуть радіти що посадили людину яка воювала із безладом

- mikenat
- Контактна інформація:
Morozov, Иногда кажется что у тебя в голове вавка....
Если по серьезу - то что Дзындзя хамло и быдло у большинства сомнений не вызывает. В принципе своими действиями он давно нарывался на неприятности.
То что он в неудачное время влип в события - совсем другое дело.
Если помнишь я ранее говорил кому более всего выгодно его посадить. И предупреждал что вероятно развитие ситуации. Так и вышло.
И не надо про борьбу с безладом. Большего безладу чем сам Дзындзя найти нельзя. Вот Косенко почему-то хоть и вроде под следствием, но почему-то я уверен что с ним будет все нормально. Но по твоей логике получается что он НЕ борется с безладом.
Делай дальше из Дзындзи идола. Впрочем про это я уже говорил. Как и то, кому это выгодно и кто получает больше всего выгод и плюшек от посадки АИ.
Если по серьезу - то что Дзындзя хамло и быдло у большинства сомнений не вызывает. В принципе своими действиями он давно нарывался на неприятности.
То что он в неудачное время влип в события - совсем другое дело.
Если помнишь я ранее говорил кому более всего выгодно его посадить. И предупреждал что вероятно развитие ситуации. Так и вышло.
И не надо про борьбу с безладом. Большего безладу чем сам Дзындзя найти нельзя. Вот Косенко почему-то хоть и вроде под следствием, но почему-то я уверен что с ним будет все нормально. Но по твоей логике получается что он НЕ борется с безладом.
Делай дальше из Дзындзи идола. Впрочем про это я уже говорил. Как и то, кому это выгодно и кто получает больше всего выгод и плюшек от посадки АИ.
Продублюю відео, бо з попереднім якась неясність:
Телеканал ЗІК про діяльність ДК Львів (Твоє бачення 05.01.2014 р.)
переслідування активістів ДК Львів:
- mikenat
- Контактна інформація:
Вот не вижу я тут преследования. Некорректную и безалаберную работу трансинспекторов - вижу. Репрессии - нет.Morozov писав: переслідування активістів ДК Львів:
- soviet
- Ім'я:Міша
Водій палку в спілкуванні троха і перегнув (присутні нецензурні висловлювання, дітям та вагітним переглядати не рекомендується
), але і працівник ДАЇ невитримав та втік. Мабуть чемний))))

- mikenat
- Контактна інформація:
Ну и о культуре типичных представителей - журналистов ДК им. предателя Шапошникова.
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
цього тіпа не рухай, він специфічний але правильний, в нього саме така тактика спілкування. він на йух навіть кобру посилаєmikenat писав:Ну и о культуре типичных представителей - журналистов ДК им. предателя Шапошникова.
VAG вже не той
- mikenat
- Контактна інформація:
Вот кобру пусть и посылает. Глисты на большее и не достойны. За его видео с глистами лайк всегда ставлю.RULES писав: цього тіпа не рухай, він специфічний але правильний, в нього саме така тактика спілкування. він на йух навіть кобру посилає
А вот к другим людям так относится (независимо - виноватые они или нет) мягко говоря плохо.
- mikeng
- Ім'я:mikeng
mikenat, я вот не пойму, ти тут так, потролити чи дійсно якимось боком думаєш перед тим що тут пишеш?
Мені от просто цікаво.
Мені от просто цікаво.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей