ДонКіхот

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якщо не можна, але ду-у-у-же хочеться, то трішки можно, якщо ніхто не побачитьLiuskywalker писав: "хуліганство" чи "легкі тілесні"
я сам в шоціrubilnik писав: то якого милого вони возмущаютса?
за такою логікою у Львові в центрі у годину пік взагалі тоді можна до ранку стояти.... треба іноді трощки бути наглим, але й у з@лупу не лізти відверто і всім буде щастя.shockdude писав: а то шо на твоїй полосі запарковані тачки
Мають триматися максимально правіше. Такщо адью.shockdude писав:topper, а то шо на твоїй полосі запарковані тачки і ти маєш всіх пропустити то нічо (по їхній полосі всі на тротуарі) ?
блін та не втому справа,мені треба їхати на Франка 43,а по карті я дивився і то шось похожа вулиця,от і перепитуюсьtopper писав:Я перетнув Ш.Руставелі на Скельну і на + перехресті повернув на І.Франка...
Чесно кажучи навіть не знав, що там немає знаку))))topper писав: TAXI, ось відео з ситуації про яку я казав(ОБЕРЕЖНО, ВІДРА МАТІВ !!!! ):
AndrewK писав: Мудак в маршрутці - шо крутий і успєшний
та нема там ніякого знаку. Але вуличка справді вузька і машини напарковані тому більшість вважає її односторонньою.soviet писав:Чесно кажучи навіть не знав, що там немає знаку))))topper писав: TAXI, ось відео з ситуації про яку я казав(ОБЕРЕЖНО, ВІДРА МАТІВ !!!! ):
Але чувак ти мужик-мужик, прікол в тому, тому що ті олені думають, що тут односторонній рух, чи там дйсно знак висить ?
Я про це також потім подумав при перегляді відео. Скарги писати не буду, просто зупиню(біля мене зупинка і влуплю пару раз шоб дурниць не молов)Morozov писав: Доречі а від коли там маршрутка їздить ? Сам маршутчик справжній виродок, бо просто обїзджає цією вузенькою вуличкою, але з його габаритами йому там явно не місце.
мен, то мій район і я в ньому живу :santas) я ті вулички вздовж і в поперек....переїздивsoviet писав: Чесно кажучи навіть не знав, що там немає знаку))))
да-да, паддєржуFelix писав: і подумав я тагда... яка нна європа... яка нна ревалюціябикі не дєлают ревалюцію... бикі в стойлі мають стояти
![]()
таку классіку в нас зустрічаю раз в тиждень як мінімумFelix писав: і тут классіка - чувак з актахи абщаєтса з чуваком на дівятці, яка в правому рядудвіполоси стоять - їм покуй
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей