вимогі такі: full hd і довговічна робота без глюків

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а чого передумав?rubilnik писав: спочатку хотів prestigio 520, так як такий є в друга, і я не раз брав користуватись, відео непогане, працює в нього місяців з 9 без глюків,
rubilnik писав: MAGYLA, банально не подобається дизайн
ну як для Галі, можу допомогти з "пощупати" Qstar A5 cityrubilnik писав: "наша Галя балувана" (с)
Оце дійсно сьогодні у нас є,rubilnik писав: забагато начитався і надивився відео,
як мені - зручний, встановив за дзеркалом, тому огляду взагалі не заважає (потім мож фото зроблю).rubilnik писав: і як він тобі?
аналогічно і в мене.MAGYLA писав: картинка на фулХД, краще ніж на ХД, тож тішить, що фулХД не є інтерполяцією.
це також.MAGYLA писав: що ще сказати хз, заявлені в описі функції працюють, ще в ньому зручний плеєр для перегляду, є можливість пришвидшеного перегляду (2х,4х,8х,16х),
аналогічно :) Нашо платити більшеMAGYLA писав: нічна зйомка - норм, але при більш менш нормальному освітлені. при поганому освітлені відповідно погіршується.
ну залежно на скільки більшеtopper писав: Нашо платити більше
ок, міряємся дальшеtopper писав:аналогічно і в мене.MAGYLA написав:
картинка на фулХД, краще ніж на ХД, тож тішить, що фулХД не є інтерполяцією.
це також.MAGYLA написав:
що ще сказати хз, заявлені в описі функції працюють, ще в ньому зручний плеєр для перегляду, є можливість пришвидшеного перегляду (2х,4х,8х,16х),
а смислMAGYLA писав: -датчик руху з випередженням спрацювання на 10 сек- вбудована память для резервного копіювання- нічний режим не треба включати вручну - ну і як казав вище компактніший розмір- а, ще 60кадрів/секунду при ХД
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей