Sally правильно написала, бокові габарити відчуває...
П.С. Не збираюсь порівнювати, є факт і нііпьот

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
звичайно не єдиний! деякі навіть самі признаються! он один клоун півроку тому розказував мені, що я тупа і не усвідомлюю де головна, а де ні, а тепер ще й пішов пофографував і довів мої ж словаtopper писав: Я думаю ти не виняток з таких борців
значить універсалу можна вилазити за розмітку, а хамеру наприклад чи просто мікроавтобусу не можна? якщо хтось вимагає від інших строгого дотримання правил, то він повинен в першу чергу сам дотримуватись правил, інакше це виглядає як якась дріб"язкова гімнистість, а не боротьба за правду.BOXER писав: ну ти порівняв 10-20 см. морди за лінією (при чому тачка універсал, а не фієста
от цікаво ти бачив саме той момент коли я підїхав і наявність місця саме в той момент? просто цікаво!!!topper писав: BOXER, мен, там місця за ним куча було в межах розмітки!
тим хто стає на два місця як ти ,то взагалі некуй рот відкривати,виж Особливі з Андрев КаSally писав: значить універсалу можна вилазити за розмітку, а хамеру наприклад чи просто мікроавтобусу не можна? якщо хтось вимагає від інших строгого дотримання правил, то він повинен в першу чергу сам дотримуватись правил, інакше це виглядає як якась дріб"язкова гімнистість, а не боротьба за правду.
то чому ти не поїхав шукати ВІЛЬНЕ місце???? чому ти хочеш якнайближче до виходу припаркуватись, навіть якщо там і місця то толком нема??? і при цьому ти порушуєш точно так само як і ті, кого ти засуджуєш!t309 писав: от цікаво ти бачив саме той момент коли я підїхав і наявність місця саме в той момент?
Sally писав: і, як я поняла поняла
я ніразу ніде не писав що там не було місця і мол я був змушений так запаркуватись і взагалі ніде не виправдовувався ще раз кажу прочитай останні сторінки і не пиши дурниць!!! мені просто цікаво чому топер такий впевнений що там було купа місця!!!Sally писав:то чому ти не поїхав шукати ВІЛЬНЕ місце???? чому ти хочеш якнайближче до виходу припаркуватись, навіть якщо там і місця то толком нема??? і при цьому ти порушуєш точно так само як і ті, кого ти засуджуєш!t309 писав: от цікаво ти бачив саме той момент коли я підїхав і наявність місця саме в той момент?
стосовно таких як я ти хоч раз на парковці мене бачив?а ЕндрюК?
а от тебе всі побачили!
![]()
![]()
у тебе що автопоїзд?t309 писав: ніразу ніде не писав що там не було місця і мол я був змушений так запаркуватись і взагалі ніде не виправдовувався ще раз кажу прочитай останні сторінки і не пиши дурниць!!! мені просто цікаво чому топер такий впевнений що там було купа місця!!!
t309 писав: те що твоїх і ЕндрюК фоток тут нема, ну і що, ви тут понаписували вже стільки що вас і фоткати не треба!!!
Себе сфоткай перше. Чи то я з дауном на пустій дорозі не розійшовсяt309 писав:Sally, ну так всі побачили як я паркуюсь і мене це ніяк не зачепило бо наразі ніхто крім тебе і топера мені ні слова не сказав, а те що твоїх і ЕндрюК фоток тут нема, ну і що, ви тут понаписували вже стільки що вас і фоткати не треба!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей