Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- Vanjabest
- Ім'я:Ваня
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Dexter, чим закінчилось?
050 50 37 820 Ваня
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Vanjabest, помахав їй ручкою
вона з візиром стояла, майже схована, але я встиг відтормозитись(піскнув резиною
),вона з того полахала і не зупиняла

вона з візиром стояла, майже схована, але я встиг відтормозитись(піскнув резиною

Work hard! Play hard!
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Тре було тормознути і вдути, шоб нелахала :santaa)Dexter писав:Vanjabest, помахав їй ручкою![]()
вона з візиром стояла, майже схована, але я встиг відтормозитись(піскнув резиною),вона з того полахала і не зупиняла
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
Вчора з Гуцульської повернув наліво на Кривоноса і поїхав вниз до пожарки (рідко там буваю, а там тепер знак що з Кривоноса можна тільки направо їхати). Так як поспішав на вокзал вирішив вже не розвертатись і вертатись до Винниченка- а просто їхати прямо. Їду, їду а навпроти Винниченка стоїть ДаЙ машина, ну думаю попав, і тут сталося :newyeartree (новогодньое чудо).
Даїшник:
я:
Даїшник:
я:
Одним словом ми помінялись такими поглядами і він мене не зупиняв. Може й справді не всі вони такі вже й погані
Даїшник:

я:

Даїшник:

я:

Одним словом ми помінялись такими поглядами і він мене не зупиняв. Може й справді не всі вони такі вже й погані

- Dexter
andriy_zab, ось це:
деколи спасає навіть коли через дві сплошних розвертаєшся
плюсуюсь до того, що не всі вони погані

плюсуюсь до того, що не всі вони погані

Work hard! Play hard!
Оце міліція ?
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
ну так в сім’ї не без "урода"andriy_zab писав: і тут сталося :newyeartree (новогодньое чудо)
може дядько не пістригся чи ше шось. а тут на відео почнуть знімати
і відео-камера готова й мат, й переслідування. так шось пахне підставою.Morozov писав: Оце міліція ?
А дайці дотримались правида ДДД.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Мене позавчора ввечері зупинили за переїздом на Луганській.
Повернув з Рукавички на ліво, як потім зясував там знак, тільки на право.
Підійшов, представився, показав відео.
Я не повірив що там знак є, кажу я піду подивлюсь, каже нема проблем, сходіть.
Пішов подивився, дійсно є знак.
Повернувся, кажу ну порушив, так порушив, що ж робити складайте протокол, тут вже не відкручусь.
Посміхнувся і каже - проводжу виховну лекцію і відпускаю.
Хвилин 5 розказував мені статистику ДТП/смертності і т.д.
Потім порозповідав про останні зміни в ПДР і побажав щасливої дороги.
Тепер от думаю, може треба було йому шоколадку за проведену лекцію дати, в мене якраз Рошен з горіхами лежав на сидінні.
Повернув з Рукавички на ліво, як потім зясував там знак, тільки на право.
Підійшов, представився, показав відео.
Я не повірив що там знак є, кажу я піду подивлюсь, каже нема проблем, сходіть.
Пішов подивився, дійсно є знак.
Повернувся, кажу ну порушив, так порушив, що ж робити складайте протокол, тут вже не відкручусь.
Посміхнувся і каже - проводжу виховну лекцію і відпускаю.
Хвилин 5 розказував мені статистику ДТП/смертності і т.д.
Потім порозповідав про останні зміни в ПДР і побажав щасливої дороги.
Тепер от думаю, може треба було йому шоколадку за проведену лекцію дати, в мене якраз Рошен з горіхами лежав на сидінні.
^_^
- Dexter
veresen, шоколад треба було дати
яка причина такої доброти, як вважаєте?
даїшникам вже не потрібні гроші...вони наоборот можуть сотку вам дати на обід, якшо попросите....
в нас даїшники живуть не гірше ІТшників

яка причина такої доброти, як вважаєте?
даїшникам вже не потрібні гроші...вони наоборот можуть сотку вам дати на обід, якшо попросите....
в нас даїшники живуть не гірше ІТшників

Work hard! Play hard!
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
З якої то радості?veresen писав: може треба було йому шоколадку за проведену лекцію дати,
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
З якого дива ?veresen писав: може треба було йому шоколадку

Тут вже море разів писали, що даішники бачучи що водій не дасть грошей відпускають без протокола, одні кажуть "цього разу прощаю", а останні ідіоти люблять сказати "по пошті пришлю". У нас даішники не складають протоколи які їм не потрібно, невже є ще люди які не знають що протокол складають тільки "для плану", а всіх решта або гроші або відпускають щоб не тратити час.
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Sluva писав: З якої то радості?
Та з тої радості ще не просто так взяв і відпустив, а прочитав мораль за те що порушив.Morozov писав: З якого дива ?
^_^
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Також недавно їхав і звернув увагу, шо з гуцульської тільки направо!andriy_zab писав: Вчора з Гуцульської повернув наліво на Кривоноса і поїхав вниз до пожарки (рідко там буваю, а там тепер знак що з Кривоноса можна тільки направо їхати). Так як поспішав на вокзал вирішив вже не розвертатись і вертатись до Винниченка- а просто їхати прямо. Їду, їду а навпроти Винниченка стоїть ДаЙ машина, ну думаю попав, і тут сталося (новогодньое чудо).
Та й тут десь в змінах хтось писав...А от якшо їхати по-Кривоноса зверху і до Винниченка - можна заїхати?
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

А...veresen писав: а прочитав мораль за те що порушив.
Всерівно не варто, простого "дякую" це більш ніж достатньо і саме головне правильно сприйняти його слова "більше не порушуйте", хоча у нас не порушувати дуже важко.
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
Отже сьогодні мала цікаве спілкування з даі. їхала по сихові, повернула біля поліклініки і поїхала під знак рух заборонено (той що білий кружечок в червоному обвідку).біля поліклініки зупинили мене даісти мигалками. і кажуть: ви порушили давайте документи. я кажу: шо я порушила? вони кажуть: от там знак (той шо цегла) а ви поїхали під знак. я кажу: я не їхала під знак, там знак рух заборонено, який там не діє, знаку, що тут односторонній рух, не було. даіст сказав, що я порушила і край і шоб я читала правила, то я сказала, щоб приніс мені правила (бо він пропонував мені піти в їхній машині почитати) і почитаємо разом. так от почитали ми в правилах, що знак рух заборонено повинен стояти або в компанії зі наком, що це пішохідна зона, або зі знаком, що там ремонт дороги. на питання, який з тих двох знаків там стоїть, даіст пішов перевіряти сам, бо він все ще думав, що там цегла, а інформація з його ж правил його трохи вразила новизною
і сказав іншому даісту йти оформляти протокол. поки той ходив, цей каже: я прапорщик і давайте сюда права, будемо складати протокол і вилучати права
я кажу шо я нічо не порушувала, знак цегли там нема, знаку про односторонній рух там нема, і взагалі хай вкаже мені пункт в законі за яким я маю йому віддати свої документи. він каже: ви не мені даєте, а суду, бо ви створили аварійну ситуацію. я кажу що нічо не створювала бо нічого не порушувала. в той час як прапорщик зі мною хамовито спілкувався, його колєга вернувся з прогулянки-оглядин знаків і тихо сів в машину, звідти сидів либився і навіть не пікав
коротше вся ця перепалка з багаторазовим повторенням всіх цих нюансів тривала хвилин десять, з машини я не виходила, права нікому в руки не давала, просто показувала, щоб вони так дивились, вимагала, щоб вони мені показали пункт, за яким вони мене взагалі звинувачують. щоразу тон був все вищий і вищий. під кінець прапорщик видно поняв, що він не має елементарно достатньо знань, щоб мене загрузити, і увага каже мені: "вже зараз пішла на розворот"
і кілька разів мені то повторив і пригрозив що мене оштрафує за те що я припаркована проти руху на дорозі з одностороннім рухом, на що я йому нагадала, що знаку нема, хоч він наполегливо твердив що він там є
потім той його колега, що ходив на знак дивитись і після того тупо мовчав, виглянув з машини і сказав тому, щоб закінчувати то все. я таки розвернулась і припаркувалась за рухом, вони ще раз до мене під"їхали не знаю чого і поїхали далі. ну я то насправді вже приїхала була на місце, мені туди і треба було
але блін сам факт, що за фігня, даісти знаків не знають, не знають законів, не знають, що пише в правилах, та ще й хамлять! при чому вони хамлять тільки тоді, коли поруч нема чоловіка! яктільки в мене в машині є чоловік, вони ніколи не хамлять, можуть нудити, але не хамити!!! ну не уроди?!?!?!
окремий привіт Топперу, якби не ти і твоя прискіпливість, я би певно вже мала штраф
але я так впевнено шукала пункти в правилах, що сам даіст офігів з моєї обізнаності, він же не знав, що я незадовго до того саме цей пункт з тобою обговорювала
завтра ж куплю собі таку ж книжечку!

zubylo.lviv.ua
Sally,
Дійсно молодець
на наступний раз можеш записувати дані і писати скарги на таких відвертих даунів.
Дійсно молодець

на наступний раз можеш записувати дані і писати скарги на таких відвертих даунів.
- topper
Sally, добре шо все добре :santas)
не дарма я за тими правилами пів року добрих полював

не дарма я за тими правилами пів року добрих полював

- topper
те саме казав Sally але вона спішила по-справахMorozov писав: на наступний раз можеш записувати дані і писати скарги на таких відвертих даунів.

Але ітак добре шо запам"ятала той пункт в правилах

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей