На високих сток форсунки не справляються, а хочу щоб машина валила.:)Denja писав: Кажеш ШДК відстроїв все ідеально, навіщо тоді волгофорси?
Black, Ціна питання?
http://shop.m-sport.com.ua/Komplekt-zad ... p-530.html

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На високих сток форсунки не справляються, а хочу щоб машина валила.:)Denja писав: Кажеш ШДК відстроїв все ідеально, навіщо тоді волгофорси?
Сток.:)M@sTeR писав: Який регулятор плануєш ставити Wilwood чи якийсь КАСТОМ?
Гідроручнік мені нафіг не потрібен, в мене не спортивна авто, до того ж слалом їздити я на ній не збираюся (вже проходили це). Тай про наш слалом в мене своя думка ...M@sTeR писав: Чому хочеш на тросовий ручнік, за що платити майже 2 к грн, за ті троси? Чому не взяти нові сток 13 ВАЗ, то вийде десь до 1000 грн. разом з пластинами під них і поставити гідроручнік.....?
В мене зпереді 14-і вентеля.M@sTeR писав: спереді 13 невентеля......
Не вірю. Шо показав ШДК?UncleSam писав: На високих сток форсунки не справляються, а хочу щоб машина валила.:)
Не пам'ятаю.Denja писав: Не вірю. Шо показав ШДК?
Стандартний колдун залишається, подивимось чи буде перетормоз..Denja писав: Перетормоз буде полюбе при стандартних вазовських машинках, 13 чи 14 без різниці.
Не мониторил т.к. нет потребности для установкиUncleSam писав: Black, Ціна питання?
На сток форсах с нагнитателем едет машинаUncleSam писав: На високих сток форсунки не справляються, а хочу щоб машина валила.:)
M@sTeR писав: Який регулятор плануєш ставити Wilwood
Дядь тут задумайся и ещё раз положи гири на весы!Тормоза - это залог здоровья . Если ты поставишь ЗДТ то без регулятора (нормального ) это бездарная работа - эт моё мнение..UncleSam писав: Сток.:)
Если ставишь ЗДТ то без рагулятора ни какUncleSam писав: Гідроручнік мені нафіг не потрібен, в мене не спортивна авто, до того ж слалом їздити я на ній не збираюся (вже проходили це)
Black писав: Если ставишь ЗДТ то без рагулятора ни как
Можна детальніше?andrew писав: робиш як в Ланосі
Залізу під капот і зфоткаю.andrew писав: UncleSam в тебе з головного назад один вихід чи два?
Спробуємо, коли з усім решту розберемось.andrew писав: П.С. Клапани 3/30 в мене є.. на пробу можу дати, бо якщо буде замало треба буде шукати 3/40
Два,можеш не фотати. Хіба в тебе хтось там шось перемутив :santas)andrew писав: UncleSam в тебе з головного назад один вихід чи два?
В мене з переду 13 з заду барабатиandrew писав: wklef все як в ланосі тільки доставити регулятори і буде спокій..
Якщо ззаду барабани а спереду 14 - ставив би 3/40. якщо перід 14 і зад ЗДТ 3/30.. все як в Ланосі можна робити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей