+100500.Or4ik писав: бо принцип як в ево мені відразу асоціюється з заколхоженим жигульом "пат спартівную"
Знизу по центру - і буде фен-шуйно

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+100500.Or4ik писав: бо принцип як в ево мені відразу асоціюється з заколхоженим жигульом "пат спартівную"
Danko писав: Or4ik, будеш приїжджати на гонки, тусовки, різні міроприємства, і постійно будеш тупо стояти!!!І всі будуть обговорювати - "А це той мускул кар який навіть шліфанути не може"....Гарантія, провірено...Став туда норм. двіг відразу... щоб тішити людей і себе! і норм навалювати! У львові аналогів не має... а таких щоб стояти вже вагон!Твій той двіг напевно дорогий старий і не актуальний, тому запропонував альтернативу бмв... Можна і нісановські, але там цінник зашкалює!
ну це дуже голосно сказано!Or4ik писав: любе v8 чи тому подібне потребує різання днища щоб коробка сіла ...
5.9 з Гранд Черокі буду ставити в такий кузов через деякий період :santaa) , і мені здається що різати його не буду принаймні тунель точно.Or4ik писав: AntikvAr, не такий ... але якщо і такий то які варіанти?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей