Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
купив ноут
- студент
- Ім'я:Мішаня
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Хлопці купив собі ноут САмсунг np-r40xyoe/sek pf 2938 грн. в метро!
Питання до власників ноутів:
1. Як потрібно зараяджати батарею?
2. І шо то за фігня включаю темий екран, а коли підключаю до 220 стає світдим батарею перед тим зараджав 2 години, може є яків настройки?
3. Стоїть VISTA -то дуже велика фігня!!!
Питання до власників ноутів:
1. Як потрібно зараяджати батарею?
2. І шо то за фігня включаю темий екран, а коли підключаю до 220 стає світдим батарею перед тим зараджав 2 години, може є яків настройки?
3. Стоїть VISTA -то дуже велика фігня!!!
- Denja
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Re: купив ноут
студент,
1. Повний розряд-заряд, декілька таких циклів.
2. Так має бути, задля економії батареї.
3. В топку, перед тим скачай дрова на ХР
1. Повний розряд-заряд, декілька таких циклів.
2. Так має бути, задля економії батареї.
3. В топку, перед тим скачай дрова на ХР
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- студент
- Контактна інформація:
Дякую
- Mc
неправда!!! в нього ж напевно літій-іонна батарея - а вони такого не люблять.. літій-іонки навіть не люблять постійних дозарядок - так що читай лінки нижчеDenja писав:1. Повний розряд-заряд, декілька таких циклів.
це не так має бути, а так настроєно.Denja писав:2. Так має бути, задля економії батареї.
студент,
1)про батарею шукай в інеті на спеціалізованих сайтах, а не на автофорумі
http://thg.ru/mobile/20051030/onepage.html
http://thg.ru/mobile/20051111/onepage.html
http://thg.ru/mobile/notebook_battery/onepage.html
2)скоріше всього в тебе налаштовано так, що при підключенні живлення монітор вклчає максимальну яскравість. якщо хочеш щоб вона завжди була однаковою (меншою чи більшою від поточної) - то регулюй клавішами Fn+Яскравість (пошукай на клаві - сонечко має бути намальоване)
3)залежить від того яке залізо і для чого ти юзаєш той ноут. а загалом, як і всяку нову вінду - треба патчити постійно і привикати по-новому.. так що споко..
biketravel.wordpress.com
- Коля
- Ім'я:Микола
- Контактна інформація:
Краще батареї коли розряд-заряд, а на мене хр поставити.
- Stranger
Тут ты неправ. Это как раз предыдущие виды батарей не любили дозарядки, так как страдали эффектом памяти. А Ли-Ион-ки спокойно дозаряжаються без проблем.Mc писав: неправда!!! в нього ж напевно літій-іонна батарея - а вони такого не люблять.. літій-іонки навіть не люблять постійних дозарядок - так що читай лінки нижче
Вот цитата из статьи что ты дал:
Вывод. Перед началом работы с девайсом, нужно как минимум сделать один цикл зарядки-розрядки. Что б батарея "прикинула" свои размеры. Тоесть, после полной зарядки, она поймёт где у неё максимум, а после полной разрядки, где минимум."После того, как вы купили новое устройство, будь то телефон, ноутбук, MP3-плеер или мобильный телефон, не начинайте использовать его с минимальным зарядом. Сначала полностью зарядите устройство. С ёмкой батареей этот процесс может затянуться на восемь часов. Тогда встроенный микропроцессор, который не допускает чрезмерного заряда аккумулятора, сможет точно измерить полную ёмкость батареи.
У литиево-ионных аккумуляторов нет эффекта памяти, который есть у батарей NiMH или NiCd, поэтому перед каждой зарядкой не нужно добиваться полной разрядки. Если вы обнаружите, что датчик оставшегося заряда начинает "врать", то следует провести калибровку: полностью зарядить аккумулятор, после чего полностью разрядить."
- Mc
Stranger, про стартову зарядку-розрядку мова не йшла - бо це в кожному факінг мануалі до ноута пише :) опишу власний досвід з попереднім ноутом - батарею в результаті постійних дозарядок (літій-іонка) за півроку вбив на 50% (тобто стала тримати в 2 рази менше). Літій-іонні батареї не люблять заряд-дозаряд, вони просто трохи живучіші і не мають "пам'яті", такої як була в металгібридних
коротка витяжка з статтей на тхг - ідеальні умови для літій-іонки це зберігання її в стані 40% зарядки в температурному режимі від 5-10 градусів. Тобто, якщо ноут використовується як десктопна заміна компа (постійно на розетці) - то краще батарею розрядити до 40% і сховати її в шафу (а ще краще в поліетиленовий пакет і в холодильник - тільки не в морозильну камеру :) )
коротка витяжка з статтей на тхг - ідеальні умови для літій-іонки це зберігання її в стані 40% зарядки в температурному режимі від 5-10 градусів. Тобто, якщо ноут використовується як десктопна заміна компа (постійно на розетці) - то краще батарею розрядити до 40% і сховати її в шафу (а ще краще в поліетиленовий пакет і в холодильник - тільки не в морозильну камеру :) )
biketravel.wordpress.com
- студент
- Контактна інформація:
А так по ціні я не дуже переплатив????
- Stranger
Ну в таком случае вполне вероятно.Mc писав:Stranger, про стартову зарядку-розрядку мова не йшла - бо це в кожному факінг мануалі до ноута пише :) опишу власний досвід з попереднім ноутом - батарею в результаті постійних дозарядок (літій-іонка) за півроку вбив на 50% (тобто стала тримати в 2 рази менше). Літій-іонні батареї не люблять заряд-дозаряд, вони просто трохи живучіші і не мають "пам'яті", такої як була в металгібридних
....
Пошол прятать батарею в шкаф :)

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
ти вже напевно почитав...студент писав:1. Як потрібно зараяджати батарею?

+1, то настройки економії заряду батареї. Ти собі можеш сам виставити яскравість залежно від того чи автономно ноут працює. В мене, наприклад, виставлено лише на 20% яскравість, коли без розетки. Хватає на 2год. нету.студент писав:2. І шо то за фігня включаю темий екран, а коли підключаю до 220 стає світдим батарею перед тим зараджав 2 години, може є яків настройки?
студент писав:3. Стоїть VISTA -то дуже велика фігня!!!
НЕЗГІДНИЙ!Dark Wind писав:Знести вісту нафіг, ХР рулить

ти би хоч описав характеристики його, а то лазити в неті шукати його впадлякстудент писав:А так по ціні я не дуже переплатив????

Sad, but true.
- BOXER
я так робив раніше, беріг батарею. Але одного чудового разу, в найневідповідніший момент, [цензура] світло буквально на хвилинку вирубали!!!Mc писав:Тобто, якщо ноут використовується як десктопна заміна компа (постійно на розетці) - то краще батарею розрядити до 40% і сховати її в шафу (а ще краще в поліетиленовий пакет і в холодильник - тільки не в морозильну камеру :) )

Sad, but true.
- Stranger
ГЫ ГЫ... кстати да, не надо забывать где мы живём :)BOXER писав:я так робив раніше, беріг батарею. Але одного чудового разу, в найневідповідніший момент, [цензура] світло буквально на хвилинку вирубали!!!![]()
- студент
- Контактна інформація:
Хлопці допоможіть знайти ДРОВА під ХР!!!студент писав:ноут САмсунг np-r40xyoe/sek

- and1
- Ім'я:Андрей
- Контактна інформація:
студент, а на самсунговом сайте что нету?
- студент
- Контактна інформація:
Ще поки ні!!! А, що?BOXER писав:студент, Vist'u вже зніс???
- студент
- Контактна інформація:
Та немає там нічо, хібашо качати на R-60 , бо таких як умене немає! Їх напевно вже зняли з виробництва! Хтів побдивитись на НЕО по ціні, то таких в них теж немає!!and1 писав:студент, а на самсунговом сайте что нету?
Віста глюче всі ігрушки!!
- BOXER
Не знаю, шо вона в тебе там глючить, я своєю задоволений на всі 100! Хай мене закидають гнилими помідорами, але для мене Віста "приємніша" за ХР. А ігрушки може відяха глючить? До чого тут Віста???студент писав:Віста глюче всі ігрушки!!
Sad, but true.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей