та я бачу шо мая твая нє панімать. Може хтось не такий завантажений процесами зрозумієMAECTP0 писав: По темі. я не розумію що ти не розумієш чи хочеш вияснити. тому соррі.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та я бачу шо мая твая нє панімать. Може хтось не такий завантажений процесами зрозумієMAECTP0 писав: По темі. я не розумію що ти не розумієш чи хочеш вияснити. тому соррі.
MAECTP0 писав: Окрема.говна...
може задум гарний але виконання, як я і писав раніше - до дупи. як перший раз їхав - то прифігів: кільце головне, а тут раптом дай дорогуMAECTP0 писав: ну якось так
блін... та я з тим одразу погодився. навіть намалював знак який би більше там був зрозумілий...topper писав: може задум гарний але виконання, як я і писав раніше - до дупи.
так це коли з об’їзної. а коли по трасі їдеш то на ній знак головна й Тподібне перехрестяjon писав: Головна на табличці рухається по колу
стоп-лінії там ніби нема, таблички стоп також.
там не треба зупинятись, бо ми повертаємо і то є дублюючий світлофор, а коли ми повертаємо то пропускаємо тільки пішоходів, в яких теж зелене. хоч там весь час хто зупиняєтьсяtopper писав: Народ, я в ступорі. Нагадайте як правильно проїхати перехрестя Мельника-Чупринки? Не покажу картинки бо немає нової з новою розв"язкою.
Значить їду від спартака в сторону укртелекома. В мене засвічується зелене, я повертаю на Чупринки, а там за 10 метрів світофор світе червоним. Я повинен стояти і чекати зеленого чи якшо нема пішоходів - газу давати?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість