Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
!!!!!!bossjara писав:Sally писав: та при чому тут парковка ...?![]()
![]()
погано дививсяugine31 писав: я бачив аж одну таку людину тут. anrewk
ну та, тільки ти живеш реаліями, а всі інші тут фантазьори і недоумкиSally писав: ugine31, ну тут всі бачать те що хочуть, а не те що є насправді
цілком можливо, не рахував. але абсолютна більшість таки в оппозиції відносно Sally. у всякому разі мені так здалось, читаючи тему.topper писав: погано дивився
+1ugine31 писав: у всякому разі мені так здалось, читаючи тему.
треба хреститись коли здаєтьсяugine31 писав: цілком можливо, не рахував. але абсолютна більшість таки в оппозиції відносно Sally. у всякому разі мені так здалось, читаючи тему.
самокритичноugine31 писав: всі інші тут фантазьори і недоумки
Мене наприклад не коцали як AndewK але я і не бачу причини робити кіпіш коли десь там далеко хтось став не по-розмітці в ашані, і нікому не заважає. Там реально заграли довбні які в проїздах стають і на смугах руху.Народ тут таки примітивний... Може там стали пари шоб потрахатись і шоб ніхто біля них не парканувся? Включайте мозги і не трахайте іншим мозги своїми недо*обами :santas)ugine31 писав: цілком можливо, не рахував. але абсолютна більшість таки в оппозиції відносно Sally. у всякому разі мені так здалось, читаючи тему.
topper писав: Там реально заграли довбні які в проїздах стають і на смугах руху.
пару метрів й окружна... там пару мотелів..topper писав: Може там стали пари шоб потрахатись і шоб ніхто біля них не парканувся?
topper писав: Мене наприклад не коцали як AndewK але я і не бачу причини робити кіпіш коли десь там далеко хтось став не по-розмітці в ашані, і нікому не заважає. Там реально заграли довбні які в проїздах стають і на смугах руху.Народ тут таки примітивний... Може там стали пари шоб потрахатись і шоб ніхто біля них не парканувся? Включайте мозги і не трахайте іншим мозги своїми недо*обами
Маю надію всім популярно зрозуміло
зато екстрім :santas)MAECTP0 писав: на парковці Ашану в цьому малому кусочку мега шопінгу... частинці Парижу, Венеції... як романтично
добре, шо хоч хтось в них це в очі спитавMAECTP0 писав: так то шоб інші не їхали й не коцали машини.
ну так всі міжмісця зайняті були от й довелось ставати на проїзді... ну не як лохиж - по розмітці.topper писав: добре, шо хоч хтось в них це в очі спитав
topper писав: зато екстрім
А якщо я буду їздити на червоне світло, я буду правий, бо у мене є на то причини? А інші довбні хай мовчать, бо вони не знають моєї причини... І даішники, також хай мовчать... їм ж невідомо моїх благородних намірів.topper писав:rallyst, і чим довбень який фоткає всіх підряд незнаючи джерела/причини, а бачачи наслідок - має право робити висновки про інших?
Значить про тих хто стає на смузі/проїзді: так, їх можна об"їхати але тоді створюється аварійна ситуація. Там де хтось запаркувався з певних причин на 2 місця - чоловіче, скільки тобі треба м2 шоб парканутись? Так помоєму там в будній день(не час пік) є куча місця! Помоєму сюди починаються вже сходитись контингент "а папі...здєсь" :santaa)
нормальним людям якраз ніхто життя і не ускладнюєrallyst писав: ускладнюють життя нормальним людям.
бо йому інші люди ускладнюють життя!topper писав: довбень який фоткає всіх підряд незнаючи джерела/причини, а бачачи наслідок - має право робити висновки про інших?
ога! Всім кому я винен, я всім прощаю :santaa) :santaa) :santaa)Sally писав: чомусь дехто вважає, що всі довкола винні в його ускладненому житті
Sally писав: нормальним людям якраз ніхто життя і не ускладнює от чесне слово нагадує мені моїх сусідів. їм також всі нові сусіди ускладнюють життя просто тому що вони є вони не можуть того пережити що щось не по їхньому і мучаться може варто направити свою бурхливу енергію в якесь корисне русло, а не страждати від того, що хтось десь далеко одиноко запаркувавшись ускладнює тобі життя?
AndrewK писав: rallyst, що ти зробив для того щоб "небидло" не стояло в проїзді? Зато ти гордо домахався до мене, Ольки і Топпера
Ти всерйоз збираєшся нас в чомусь переконати?
[цензура], котрий сцить в підїзді, також не звертає уваги на думку інших. У нього причина конкретна він штани, може намочити. І кончений, виродок котрий збив п'яний, дитину насмерть, також неслухав думки інших, бо йому пару метрів поїхати. Вони всі клали на думку інших, бо є такі які їх підтримують. І беркут коли бив людей теж дивився, що інші б'ють, та й собі давай. Яскравий приклад, тупариле стадо, змісту Тобі пояснювати нема. Ти чуєш аргумент, тільки таких як Ти, котрі мають причину. І зовсім тут діло не в двох місцях, ставай хоть.... Але всі хто так стає, для мене тупе бидло.Sally писав:Bober 2114, до чого тут та подвійна лінія 2 роки тому????Тарас, ти мені вибач звичайно, я тебе дуже поважаю, але ніяк не розумію твоєї думки! чому я маю приймати чужу точку зору, якщо я з нею не згідна? тим більше, що є ще багато людей, які розділяють мою! Тут просто зібрались ті, хто має багато часу і натхнення щось тут шкрябати, ця тема взагалі не показник нічого. Коротше якщо хочеш знати про тут ішлось то читай не з 10 сторінок назад а набагато далі, бо інакше то є чув дзвін і не знаю де він. піс!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей