за и против и цена экспуатации

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ЕВРО? А то для долларов США это разве что нерастаможенная.and1 писав:цена до 7 тысяч
машина супер з мінусів напишу шо не комфортна ходова....and1 писав:цена до 7 тысяч, мотор 1,4 или 1,6. участие в драге и мото-тюнинг не планируеться.
за и против и цена экспуатации
Да, а ще краще БМВ...Myltik писав:Краще Корадо взяти...
BAKS писав:Да, а ще краще БМВ...Myltik писав:Краще Корадо взяти...![]()
П.С.Чим? Щоб було тісніше, жорсткіше і дорожче?
Людині я так розумію треба авто для повсякденної їзди, а не "пацанскій стайл". Третій Гольф - хороший вибір, головне знайти толковий екземпляр. На рахунок об'єму, вибирати тобі в залежності від того як ти їздиш, бо з технічної точки зору невдалих моторів з лінійки Гольф 3 не було. Як на мене, оптимальний варіант - 1.8моноінжектор -нормальна динаміка розгону, економія і двигун сам по собі безпроблемний(перевірено). Зараз скажуть, що повний інжектор або 16-ти клапанний набагато краще - чьос повний. Да, їдуть вони краще, але більш привередливі до бензини і більше мозго..обу з системою вприску(особливо 16 кл.).Я не говорю, що вони погані, просто в наших умовах з ними більше нікому непотрібних траблів.
Но-но! Просьба Верктізабенів не ображати!lizun писав:гольф не едет никуа... как и кора
peGas, читай уважніше дописи і не пиши єрунди. В попередньому своєму коменті я написав:peGas писав:мотор 1,4 тіки 60 кінських сил - назвеш його вдалим???????
Спеціально підкреслив: з тех. точки зору, при чом тут [цензура] кінські сили??? Мова не йде про потужність, а про експлуатаційні характеристики і надійність двіжка. Комусь того 1.4 хватить з головою, комусь 2.8 буде мало.BAKS писав:з технічної точки зору невдалих моторів з лінійки Гольф 3 не було
BAKS писав:peGas, читай уважніше дописи і не пиши єрунди. В попередньому своєму коменті я написав:peGas писав:мотор 1,4 тіки 60 кінських сил - назвеш його вдалим???????Спеціально підкреслив: з тех. точки зору, при чом тут [цензура] кінські сили??? Мова не йде про потужність, а про експлуатаційні характеристики і надійність двіжка. Комусь того 1.4 хватить з головою, комусь 2.8 буде мало.BAKS писав:з технічної точки зору невдалих моторів з лінійки Гольф 3 не було
peGas писав:а потужність мотору до чого відноситься? хіба не до технічних показників?
Кароче, но коментс. Тежолый случайBAKS писав:Мова не йде про потужність, а про експлуатаційні характеристики і надійність двіжка
1. на 1,4 всього ресурс 300тисBAKS писав:peGas писав:а потужність мотору до чого відноситься? хіба не до технічних показників?Кароче, но коментс. Тежолый случайBAKS писав:Мова не йде про потужність, а про експлуатаційні характеристики і надійність двіжка![]()
Про ресурс: понятно шо 1.4 з пробігом більше 300 тис. то вже не то. Якщо нормальний, то їздити можна. Крім peGas, на 1.4 ніхто не жалівся- для міста то шо треба. Отже, треба дивитися на конкретний екземпляр - на одному все супер, на другому і розхід 8-9л, і не їде і т.д.
повний інжектор і моноінжектор мають по 60 коняк різниця тіки в крутящому моменті в повному інжекторі шось на 4 більше якшо не помиляюся (просто лень пеервіряти)Kardan писав:1.4моноінжектор - 60к.с??? Славута 1.2карбюратор - 58к.с... Скільки ж в того мотора крутящого моменту?
http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_304355.html може вторгуєшand1 писав:цена до 7 тысяч, мотор 1,4 или 1,6. участие в драге и мото-тюнинг не планируеться.
Коли обмиваємо?and1 писав:Winner, куплена, аналогичная, без газа :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей