вантажі бувають різні, 2 сумки з магазину теж вантаж, а пару мішків цементу і в фієсту влізе

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
незнаю як у нову, але у мою фієсту при складених сідушках при потребі влазить стіл 160х80, влазить пралка з великим запасом, влазить роторний мотор і коробка передачRosko писав: а пару мішків цементу і в фієсту влізе
Рапід я також подумую над ним-мотор на 105 коней,дурь з голови трохи виходитьBOXER писав:рапід нічьо такий,але як для сімї - хз. тази забудь, спробуй машину!
зараз розмова не про підколиApokalipsis писав:тільки ваз ти шо
шоб його довести до своїх смаків то якраз вийде і 17 штук,але вибчате,фієста мене не преMorozov писав:Ну за 15 то буде найпустіший Рапід
або то або то,але зараз душа лежить до рапідKritik писав:поло седан / шкода рапід
там ше має сабвуфер возитись трохи :santaa) :santaa) :santaa)vovka писав:фієста то вийде, але автору ще вантажі треба, а для вантажів вона не годиться.
французів за безплатно не хочуazakharchuk писав:Да вроде как выбор достаточно большой, правда комплектации будут очень базовые (ABS + 1-2 подушки). Из неназванного:
Logan, Sandero, Peugeot 301, Citroen C-Elysee, Citroen C3, Fiat Punto, Fiat Linea
По цене подходят, но как семейные или для грузов, язык не поворачивается советовать:
Ford Fiesta, Fiat Panda, Citroen C1, Peugeot 107, Nissan Micra, Hyundai i10
Для грузов в цену попадает Citroen Nemo :)
З.Ы. Есть еще перелицованные Aveo и Lacetti прошлых поколений (ЗАЗ Vida и Daewoo Gentra).
не мздиApokalipsis писав:98сильний ваз годиться 125 сильна фієста нібудем знать
особисто я хочу буса.але вихід один-нова з салонуvovka писав:але загалом для сім'ї на кожен день я би брав більшу машину.
він значно конченіший ніж на фотках в інтернеті. я б казав дивитися на пиж 301 або цитроен сіелайзПетро писав: на Рапід зблизька
французыв не хочеш а корейців хочешПетро писав: французів за безплатно не хочу
Ну ти ґусподарvovka писав:незнаю як у нову, але у мою фієсту при складених сідушках при потребі влазить стіл 160х80, влазить пралка з великим запасом, влазить роторний мотор і коробка передачRosko писав: а пару мішків цементу і в фієсту влізе, влазить 6 мішків шпакльовки по 25 кг (більше побоявся грузити), влазять 2.5 метрові профіля для гіпсокартону, влазить бочка на 200 літрів. от лист гіпсокартону нажаль вже не вліз
але загалом для сім'ї на кожен день я би брав більшу машину.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей