Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
За дві зупинки наб'ється повний автобус.. А ви далі сидите на двох місцях....Sally писав:rallyst, куда сісти???? чому хтось в порожній маршрутці має сісти саме біля тебе?![]()
![]()
![]()
Тут проблема комплексна.Sally писав:rallyst, щоб ніяка собака потім не притерлась. на парковці на наступній зупинці ніхто не наб"ється, збийся вже з тої теми. проблема в ашані не в запаркованих на 2 місцях машинах, а в запаркованих в проїздах машинах, через які неможливо нормально виїхати.
саме через таке паркування і відбувається частіше ,аніж з іншими , бо неадекватів в нас не бракує , які саме через таке паркування "одною сракою на два сідала" провокуються на дії типу "о, диви як запаркувався, думає, що самий вумний. Счас ми йому доведем оцим от візочком\сумкою\навіть банальними ключами в руці , що це йому не допоможе " . І навпаки - нормальна парковка по розмітці дисциплінує частину оточуючих і змушує їх до акуратнішого поводження і поваги .AndrewK писав: нову машину, яку якийсь рогуль буде царапати візком чи куярити дверима. Стару "копійку" в свій час мені на інтермаркеті забалив якийсь даун аж до вмятини коло лючка бензобаку. Кордобу вже встигли обцарапати сумками, візками, дверями і т.д.
Паркинг Кинг Кросса - это место общественного пользования, со всеми вытекающими отсюда правилами поведения в общественных местах.AndrewK писав:Машина це приватна власність.
В точку! Хотел написать про то же, времени не было. Все беды от бедности. В наших условиях, автомобиль часто рассматривается как чуть ли не основная инвестиция в жизни (выше только дом/квартира, да и то не всегда). Помноженное на статусность (чтобы не хуже чем у соседа), получается дичайший ментальный сдвиг (тут как раз на последних двух страницах эти все комплексы и повылазили "Вот будет у тебя ведро дороже чем у меня, тогда будешь учить меня жить").Liuskywalker писав: - рівень доходів населення - невисокий
а де тут та кнопочка з лайками? 1000 лайків!!!AndrewK писав: І тому мені особисто впадло купити нову машину, яку якийсь рогуль буде царапати візком чи куярити дверима. Стару "копійку" в свій час мені на інтермаркеті забалив якийсь даун аж до вмятини коло лючка бензобаку. Кордобу вже встигли обцарапати сумками, візками, дверями і т.д. І тому такі вчителі які будуть розказувати мені про шматок металу можуть сміло брати в руки барабан і очолювати колону тих, що ідуть на... Це мій власний кусок металу який я оплатив з власної кишені і тільки я і мої рідні мають право безплатно його царапати. Зі своїм власним робіть що вважаєте за потрібне.
а як ти будеш знати, навчились вони чи ні , якщо паркуватимешся і надалі як мудак?AndrewK писав: Я буду і надалі паркуватись саме так поки рогулі не навчаться відкривати двері та їздити візками з огляду на припарковані з боку автомобілі
теж цікаво!fen писав: а як ти будеш знати, навчились вони чи ні , якщо паркуватимешся і надалі як мудак?
а як можуть мінятися умови якщо певні індивідуми не хочуть почати змінювати себе, своє відношення, свою поведінку? Чому думають, що все навколо має змінитися без їх участі? Хочете позитивних змін- почніть з себе!Sally писав: я паркувалась так і буду і далі паркуватись, доки умови не зміняться.
Sally писав: будеш повторювати слова, що з парковкою там все нормально, тому майстрові, який буде тобі машину фарбувати
покоцати машину і підперти можуть і мудака на хетчбеку так, що не виїде....то все відмазки....Sally писав: так само і в ашані, там конфігурація парковки невдала, ніхто не слідкує за порядком і ніяк неможливо знайти винуватця твоєї покоцаної машини вже не кажучи про те, що можуть тупо підперти в самому проїзді і ти фіг вирулиш на машині довшій за мазду седан
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей