та, в тій німеччині ше в 45му році всі дороги як знищили, так по нині мучаться ...Babak писав:так-так це все через погані дорогиAnGeL писав: a_vova, нє-нє-нє, то ж ваг, він не може ламатись

І бензин в них ух який поганий, тому все так зле ...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та, в тій німеччині ше в 45му році всі дороги як знищили, так по нині мучаться ...Babak писав:так-так це все через погані дорогиAnGeL писав: a_vova, нє-нє-нє, то ж ваг, він не може ламатись
а поганий, бо дешевий...a_vova писав: І бензин в них ух який поганий, тому все так зле ...
AnGeL писав: висновок: німці говно, дороги в них говно, бенз говно, ваг говно, і взагалі всьо говно, але 2107 руліт![]()
японці запиляють гібридно-роботизований варіаторCAT писав: як взагалі можна на спорткар ставити варіатор? він ж виключає можливість нормальної роботи з педаллю газу при активній їзді...
vovik писав: CAT, Я пам"ятаю як ти сміявся з того що японці ставлять на свої машини балку ззаду а не багаторичажку "як всі нормальні виробники авто" :) Шось сі попєрдоліло нормальним... )))
Мова іде про нову Субару WRX, а не Імпрезу WRX цього покоління. Вони власне створили нову модель яка суттєво відрізняється від Імпрези. На цій новій моделі буде стояти турбодвигун потужністю 268 конячок, тобто це однозначно не компромісне рішення. Але нормальну коробку вони мають тільки механічну, стара автоматична чотириступенева вже нікуди не годиться, а новий преселектив не можуть зробити через фінанси.. тому і прийняли таке рішення з варіатором... подивимось як ринок відреагує на ту машину... там доречі буде універсал і потім згодом версія WRX STI потужністю 300 сил, цікаво чи на неї також будуть варіатор ставитиAnGeL писав: CAT, ну ту машину важко назвати спорткаром.
цікаво, цікаво... субару деякі з варіаторами вроді як непогано валять, режимом "пенсія" то важко назвати. Ті ж аутбеки з 2,5 і 3,5л...vovik писав: варіатор - то шлак. там спорту бути не може
я знаю шо тут буде сказано якшо вагі повернуться до атмосферників, *доволі правильний підхід, бо ті турбо ламаються чи ше шось таке*CAT писав: ну Ваген ставить на Гольф балку і багаторичажку, залежить від потужності мотору. Доволі правильний підхід - тому хто купує машину з слабим двигуном 100 років не потрібна багаторичажка бо він активно їздити не планує. Але зато економить на ціні машини і на обслуговуванні. А хто хоче більше потужності тому ставлять багаторичажку щоб краща керованість була.
ну в світі ринкова економіка, ніхто нікого не заставляє купувати гольф. є купа інших машин за меншою ціною з інакшим дизайном та інакшими технічними вирішеннями. але як показує реальність, в європі, де в людей достойні зарплати і вони вибирають машину не "чим подешевше", а по багатьох параметрах, гольф лідирує... знову ж таки це не моя думка, а статистика.. я впевнений що люди не будуть масово купувати машину яка погана і неоправдано дорожча за інші..wazzup писав: ви бачили ціну за *преміум* гольф з балкою, зекономили вони, а клієнти заплатять як за багатоважільну
до атмо вже не будуть повертатись... хіба якщо світ накриє якийсь колапс і ціна на нафту впаде в кілька разів.. навіть ферарі вже робить турбодвигуни і потрохи буде завязувати з атмосферниками, то що вже говорити про малолітражки які в першу чергу заточені під економічність...wazzup писав: я знаю шо тут буде сказано якшо вагі повернуться до атмосферників,
в нас ціноутворення непропорційне в порівнянні з тою ж Німеччною, якшо не помиляюсь машинки С класу в них починаються +/- з тої самої ціни, а в нас чомусь гольф явно дорожчий за конкурентівCAT писав: я впевнений що люди не будуть масово купувати машину яка погана і неоправдано дорожча за інші
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість