Наперед вибачаюсь, якщо вже є така тема - але шукав і не знайшов

Подумую над покупкою Audi A6 C4 з двигуном 103kW (6-ст коробка). Бажано на механіці.
Хотілось би почути відгуки про дане авто і по можливості вказівки, на що звернути увагу.
Дякую!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мова йде про дизель.andriy320e30 писав:головне не мех інжектор .в остальному вічна машина якшо не бита.
і то є правдаpikach00 писав:VAG то є VAG
Felix писав: pikach00 написав:
VAG то є VAG
і то є правда
на тому тему можна і закривати
C4-ій не страшний вік. при вчасному ТО вона переживе ще ті всі ваші ФокусиT5-R писав: 5. подивитись на прайс і техпаспорт, співставити ціну машини до її віку і в результаті купити 5річного фокуса або фієсту СТ
На металоломі :santaa)RULES писав: C4-ій не страшний вік. при вчасному ТО вона переживе ще ті всі ваші Фокуси
:santas) якщо дивишся на таку машину то моя порадаcdrom писав: ще напишіть щось про А6, але не механіку. Десь 2008 року приблизно. Бензин варто дивитись?
ну, я так моніторю форуми, правда в мене С5, но поверхнево можу стверджувати, що по трасі ті мотори пйют (майже) однаково (я не кажу про TFSI а про старіші мотори типу BDV, BBJ та ін. які ше можуть попадатись на С6 кузові в такі роки). Мій браззе має 3.0Q на автоматі то каже шо по місту 15-16л. якщо не отжигать (бортовик так каже). Порівнюючи зі своїм 1.8Т який пйє по місту 11-12л, я би вже розглядав 3.0 бензіно, бо та різниця в 5 літрів маючи таку машину несуттєва. А щодо 2,4 мотора то читаючи профільні форуми по-діагоналі бачу шо частота проблєм з ним максимальна. Хоча це може бути просто погрішність статистики ібо 2,4 мотори найпоширеніші. Якось так....cdrom писав: baramelik, товариш шукає. А 2,4л мало? 3,0-3,2 жерти буде ще більше мабуть... і по місту досить багато їздить...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей