теж цікавить, наче вварний має бути...TIGER-NIGER писав: p.s. а від коли то в професійних гонках можна на болтових каркасах???? чисто так для саморозвитку розкажіть...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
теж цікавить, наче вварний має бути...TIGER-NIGER писав: p.s. а від коли то в професійних гонках можна на болтових каркасах???? чисто так для саморозвитку розкажіть...
во.. про то я і мав на увазі.. що дуже якось це закриває двері для нубів.Danko писав: Внесок 1000доларів робиться на весь сезон і пофігу чи я їжджу на етапи чи ні.
а у Львові того не планується ? Може якось краще просувати сюда етап Drift Edition щоби трохи місцевих затягнути. Від дріфту у Львові мають получати якісь переваги також львівські дріфтери, хоча б участь прийняти шоб була можливість.Danko писав: В Drift Edition можу приймати участь!
а в нас такі є?vovka писав: львівські дріфтери,
ДанкоApokalipsis писав:а в нас такі є?vovka писав: львівські дріфтери,
ясна панятнаRULES писав: Данко
та не можна)))TIGER-NIGER писав: а від коли то в професійних гонках можна на болтових каркасах???? чисто так для саморозвитку розкажіть...
і знову мимоDanko писав: Німецьким машинам до прийняття участі в UDC ще як від Землі до Сатурну!
Ахахах))) 4-ьох літрових атмосфєрніків нє баїмся) у мене ще Ого-го планів на літо)))AntikvAr писав: і знову мимо тут у Львові німецькі тачки будуть пхати японошротам зачекай ще трохи.
де [цензура] як в нас нема треку .а по арені з колесами їхати 40-50 км/год як мінімум смішно з боку виглядає .а рівень дріфту в нас на дуже високому рівні .деколи біля 140км/год захід в поворотz@k писав: Але краще розвивати автоспорт у Львові а не ходити на шоу. Розвивати серед аматорів, організовувати ті ж слаломи, паралельки, кільцеві гонки.
я мав на увазі в україніandriy320e30 писав: а рівень дріфту в нас на дуже високому рівні
колись були дуже круті драги . багато з київа приїжджало навіть Білик на субару 1000коней.а от треку тіпа кольца для нормальних машин в нас нема і не буде ,то тільки для корчів зараз є бо їх не так шкодаz@k писав: Колишньому ТК не мішало збирати тисячі людей на примітивні драги,
ти бачив скільки людей було на дріфті та нємєрєнна. а шо потратити 150гр на білет і 500-600 образно на поїздку до києва щоб подивитись то велика різиця .я лічно би не поїхав.z@k писав: Дійсно фанів дріфту у Львові одиниці
крім дріфту бо то дуже дорогоz@k писав: Андрій я взагальному веду до того що при бажанні можна організувати любе
тільки для раллі корчів де на простих тачках ніяк.так і неподобається мені як болото місять хіба на асвальті круто але то таке.z@k писав: траси також знайдуться.
z@k писав: Фігня вам в голоі. Краще б на подобі субару опен кап щось організували. Це реально цікавіше при тому що майже любий бажаючий міг би взяти участь. Я краще поїду за Кіріка повболіваю ніж дам заробити на понтах тим мажорам.
Стосовно того що дріфт потребує коштів для організації, то фігня любі змагання потребують коштів і всі організатори підключають для того спонсорів, а не валять по повній на ціні білету.
Дріфт не є фектнішим видом спорту ніж то саме раллі. Чисто моя думка. Як на мене мото стенсери в рази ефектніші за дріфтерів. І їх у Львові вистарчає.
Чи потрібно його проводити у Львові? Так, але при умові адекватних цін і відповідної організації.
Але краще розвивати автоспорт у Львові а не ходити на шоу. Розвивати серед аматорів, організовувати ті ж слаломи, паралельки, кільцеві гонки. А не підтримувати фінансово вид спорту в якому нема жодного Львівянина
Що стосується політичної сторони питання, то вирішувати кожному. Я особисто не пішов би.
Труба безшовна холодно тягнута, матеріал – вуглеродиста нелегована
сталь із вмістом вуглецю не більше 0.3%.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей