Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Закордонний паспорт.
Lyubomyr
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 27 рази
Контактна інформація:
Re: Закордонний паспорт.

Повідомлення Lyubomyr » Сер, 21 серпня 2013, 10:36

Ну що браття, закінчилась моя епопея з очікуванням паспорта. Подав 13 червня, отримав - 20 серпня :facepalm
Те що був бардак з чергою на друк - це проблема в Києві, а ось була і проблема в Стрию - просто тиждень часу тримали паспорт, а мені брехали в очі що він ще не прийшов з Києва. Я був в них 15-го серпня, то наступний день після того як вони привозять паспорти зі Львова, паспорт ще 13-го був у Львові, надрукований 9-го серпня. Мені "шепнули" на вухо що паспорт вже в Стрию, але мені брехали що його немає. Аж коли вчора я сказав що поїду з ними сьогодні у Львів на отримання - вони спочатку погодились, а десь через 1год перезвонили і сказали що поштою передали мій паспорт.
Короче тиждень тянули і чекали поки я запропоную "мзду" за пришвидшення :facepalm

З.І. От тепер думаю чи є якісь варіанти їм нерви потріпати? Скарги понаписувати і т.д.?

hrdrive
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Сер, 21 серпня 2013, 10:45

підкажіть нюанси як вписувати дитину в закордонний паспорт?
INTE®©ULLE®™

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Сер, 21 серпня 2013, 11:39

hrdrive, йдеш туда де паспорт робив, береш обидва паспорти, всі документи які треба і валиш прямо в двері де забирають документи і кажеш всім шо тобі тільки спитатись. кажеш "дуже треба вписати в паспорт дитину, от все є, як тог швидко зробити?" тобі тітонька каже іншструкцію, за пару днів підеш забереш вона скаже де і скаже ціну :D
zubylo.lviv.ua

Святослав
Ім'я:Святік
Контактна інформація:

Повідомлення Святослав » Сер, 21 серпня 2013, 12:32

Sally писав: йдеш туда де паспорт робив
йдеш в любий підрозділ ДМС (де видають ЗП), вот перелік шо треба http://dmsu.gov.ua/posluhy/dokumenti-dl ... -za-kordon

bossjara
Ім'я:Антон
Номер:59105TC
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » П'ят, 23 серпня 2013, 08:33

hrdrive, якшо дитина мала(до 3р), то достатньо заяви, якщо різні прізуища батьків - то тре свідоцтво про шлюб. Якщо батьки прописані в різних районах то ті г..д..ни ще втмагають нотаріально завірений дозвіл щругого з бктьків... Сміло посилаєш іх наюх, ібо 1)то ніде не прописано 2)краще робити разом з жружиною. Ну і на всяк випадок зроби копії всіх доків(паспорти, свідоцтва)
пс. Соррі за памілкі, маршрутка, телепон :facepalm
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

оксана2013
Стать:жінка
Контактна інформація:

Повідомлення оксана2013 » Вів, 27 серпня 2013, 10:49

а хтось робив паспорт за 170 грн? :surprised
абсолютно не горить, але незнаю чи варто починати зі сплатою лише державного мита, нервів багато треба :facepalm
коротче поділіться досвідом

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 27 серпня 2013, 10:58

оксана2013 писав: а хтось робив паспорт за 170 грн?
На це потрібно багато часу та сил...
Суд рішення виніс про 170 гр а дмс відмовляється його виконувати %)
http://vk.com/za170
У Житомирі хлопець прикував себе до батареї із вимогою видати паспорт
http://www.pravda.com.ua/news/2013/08/13/6995962/
Українець відсудив право отримати закордонний паспорт за 170 грн.
http://news.liga.net/ua/news/society/81 ... 0_grn.htm#

Yuzer
Ім'я:Yuzer
Подякували: 1 раз

Повідомлення Yuzer » Сер, 18 вересня 2013, 09:48

Дорогий закордон: Вищий адмінсуд скасував рішення суду, що дозволяло оформити закордонний паспорт за 170 грн

Вищий адміністративний суд України скасував рішення дніпропетровського суду і визнав законним стягання Державною митною службою з українців при оформленні закордонного паспорта не тільки держмита в розмірі 170 грн.
17 вересня Вищий адмінсуд повністю задовольнив касаційну скаргу управління Державної митної служби України в Запорізькій області та скасував постанову Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду від 19 лютого 2013 року за позовом мешканця Запорізької області з оплати послуги з оформлення і видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон і залишив чинним рішення суду першої інстанції, яким заявнику було відмовлено в задоволенні позову, повідомляє Державна міграційна служба України.
Основною вимогою позивача було оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон зі сплатою тільки 170 грн (державне мито), тоді як постановами Кабінету міністрів України передбачена оплата, крім державного мита, вартості державної послуги та вартості бланка паспорта.
"Суд підтримав позицію Державної міграційної служби України і поставив логічну крапку в суперечках щодо обов'язкових платежів при оформленні закордонних паспортів", - наголосили в прес-службі.
Як повідомлялося, в лютому мешканець Запоріжжя Руслан Жиров в судовому порядку добився права отримати закордонний паспорт за 170 гривень.
http://ua.korrespondent.net/ukraine/eve ... pasport-za
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу

bossjara
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Сер, 18 вересня 2013, 12:29

Yuzer, шось мені здається шо кореспондент як завжди на№об%є

cdrom
Ім'я:Роман
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення cdrom » Сер, 18 вересня 2013, 12:37

hrdrive, всім в такому випадку раджу вписати в обидва паспорти, тоді не потрібно довідку від другого з батьків завірену нотаріально. Дешевше вийде :)
A goal without a plan is just a wish

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Сер, 18 вересня 2013, 12:49

cdrom, вже вписали :D так як ти кажеш. шоб було поменше мінінгіту :)
INTE®©ULLE®™

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Сер, 18 вересня 2013, 15:29

cdrom писав: hrdrive, всім в такому випадку раджу вписати в обидва паспорти, тоді не потрібно довідку від другого з батьків завірену нотаріально. Дешевше вийде
І так при виїзді когось одного треба буде таку довідку.
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

MAGYLA
Дякував (ла): 12 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення MAGYLA » П'ят, 27 вересня 2013, 17:59

ВАСУ передумав щодо ціни оформлення закордонного паспорту
http://jurliga.ligazakon.ua/news/2013/9/26/98462.htm
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела

VeRMyT
Ім'я:Назар

Повідомлення VeRMyT » Вів, 19 листопада 2013, 13:06

як працює той підрозділ ДМС на зеленій (бувше ДАІ) ? після обіду здати можна документи на паспорт ?

знаю що понеділок та четвер у них не прийомні дні .....
а остальні непамятаю як працюють
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)

bossjara
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Суб, 23 листопада 2013, 17:02

VeRMyT, з 9 запускають, 3 10 починають приймати, раніше мали обід з 13 до 15, зараз вроді не мають, доки приймают до 17.
як там зараз з чергами не знаю, але завжди було так - якшо приходивна 6 пів 7, то був в перших, якшо на 9 - то десь 20й. 20й заходив десь зразу перед або зразу після обіду. Часто бувало так шо приїжджаєш в 16/00-16/30 і черги нема.
Якшо прийти вже зі всіма квитанціями проплаченими - то зекономиш час собі і нерви

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 17 грудня 2013, 23:58

Деколи на сайті ДМСУ цікаві новини є. от від 10.10.2013. Може комусь пригодиться як "аргумент", якщо будуть всякі довідки навязувати.

http://lv.dmsu.gov.ua/lv/novyny-upravli ... -za-kordon
7 жовтня в ГУ ДМС України у Львівській області проведено робочу нараду із працівниками територіальних підрозділів з питання процедури офоормлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Головний акцент - безумовне виконання доручення Голови ДМС України щодо недопущення вимагання (нав’язування) громадянам, які звертаються за виготовленням паспортів для виїзду за кордон, працівниками територіальних підрозділів ДМС довідки про відсутність (наявність) судимості і отримання інформаційно-консультативних послуг.

Працівникам служби ще раз роз’яснили порядок отримання дозволу на перевірку персональних даних особи, а також механізм контролю щодо вчасного отримання інформації від відповідних структур.

Водночас, працівники міграційної служби були попередженні про категоричну заборону нав’язування інформаційно-консультативних послуг сторонніх організацій, що надаються на платній основі.

igogo

Повідомлення igogo » Вів, 24 грудня 2013, 13:53

Верховний суд закрив тему ціни закордонного паспорта: 170 гривень.
Рішення ВСУ є обов’язковим для застосування усіма органами влади. Відтак, з 3 грудня кожен службовець ДМС, який зобов’язує громадянина сплачувати додаткові кошти, щонайменше вчиняє кримінальне правопорушення згідно ст. 364 - Зловживання владою або службовим становищем, та ст. 382 - Невиконання рішення суду, Кримінального кодексу України.
http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/24/7008196/

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » П'ят, 07 лютого 2014, 13:24

igogo писав: Верховний суд закрив тему ціни закордонного паспорта: 170 гривень.
ну то вилами по воді писано в реальності.. хіба шо кому охота судитися. на сайт дМСУ далі пишуть 3 обовязкові платежі.. кажуть мол нічо незнаєм, верховний суд стосувався конкретної особи ))

кароче ходив на Ярослава Мудрого. взяв квитанції. оплатив. на диво дали 3 платежі, без всяких інших типу довідок про несудимість і тп. ціна питання шось 387 грн з комісіями ощадбанку. після 14-00 була черга чоловік з 20 на воко, не став стояти бо трохи небуло часу. сьодня або з понеділка ше раз навідаюсь по дорозі ))

дівчина ходила в Пустомитах здавати. ну я її проінструктував. дали їй 3 квитанції і ше якісь 60 грн. вона оплатила ті 3. про 60 грн спитала мол то хіба обовязково ? сказали ну та нє.. ))) потім шось кажуть ніби "будете робити довідку про несудимість самостійно". дівчина каже - небуду. ті мол "як небуду". "не зобовязана". ну кароче доки прийняли, фото зробили, хоть і злі були :facepalm

ніби як у Львові +- вже наближено до цивілізаціїй, а в районах ше пробують розводити на всякі паражнякові платежі.

доречі здавати доки можна будь де. не обовязково по прописці. по реквізитаз прописки треба тільки платити гроші.

bodik01
Ім'я:Богдан
Подякували: 6 рази

Повідомлення bodik01 » П'ят, 07 лютого 2014, 13:35

vovka писав: питання шось 387 грн
Підтверджую, після вчора поновляв паспорт, всі суми до сплати залишились у старому форматі. І [цензура].. ті рішення суду, люди були незадоволені, але чемно все платили.
Отака у нас держава і так виконуються рішення судів! %)

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » П'ят, 07 лютого 2014, 13:37

Богдан, ну але вже хоть нема 60 грн за довідку, ше там 30 грн за послуги якісь неіснуючі.. а то знайома на залізничній заплатита 520 десь тиждень назад ))) але то не ДМСУ, а міжрегіональний центр, може там якісь комісії.. :surprised

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей