Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Моя Fiesta ST 2.0 150 л.с.
- CORVETTE ZR-1 CE
- Ім'я:Max
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Без питань. Куди до кого звиртатися? . Все в лічку
Если Вы ненавидите мир, он ненавидит Вас, наслаждаясь Вашими неудачами.
- CORVETTE ZR-1 CE
- Ім'я:Max
- Контактна інформація:
Re: Моя Fiesta ST 2.0 150 л.с.
ніфіга собі трошкиvovka писав: а голова жигульовська дороблена трошки

Если Вы ненавидите мир, он ненавидит Вас, наслаждаясь Вашими неудачами.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Сьогодні з Фобосом поміняли рідину в ГУР в наших машинах, ну і я ще подушку в своїй поміняв. була ще оригінальна форд, поставив lemforder.
Рідину гур міняв просто. Вичитав методу на одному сайті.
http://www.fordracing.co.za/Forums/FRCS ... fiesta-st/
Машина піднімається на домкрати спереді.
Знімається шланг з обратки ГУР і вставляється в баклашку.
Потім крутимо рулем і слідкуєм за рівнем в бачку.
Рідина витікає з обратки в пляшку.
Доливаєм свіжу рідину.
І так поки не потече чиста.
Ну я мав оригінальної рідини +-900 грам (колись як ставив радіатор гур, то купив літруню гривень за 220 вроді) - то рішив її використати. То вже в кінці потекла чиста, але так впрітірочку все. В ідеалі там треба більше рідини щоб ідеально промити.
Надіваєм обратку. Можем ще пару разів крутанути рулем.
Закручуєм кришку бачка. Знімаєм з домкратів.
Заводим і їдем у справах ))
Яма чи підйомник для цього непотрібні.
В звичайній фієсті та вся процедура проходить складніше, забагато лишніх рухів, бо там трохи складніша конструкція і без гаража з ямою буде тяжко обійтися.
З подушкою особо нема що описувати. Підпер чимось коробку. Відкрутив 4 болта ключем на 13. Зняв подушку. Поставив нову. Роботи на 20 хв неспіша.
Фото в Фобоса. Може пізніше виставить.
Рідину гур міняв просто. Вичитав методу на одному сайті.
http://www.fordracing.co.za/Forums/FRCS ... fiesta-st/
Машина піднімається на домкрати спереді.
Знімається шланг з обратки ГУР і вставляється в баклашку.
Потім крутимо рулем і слідкуєм за рівнем в бачку.
Рідина витікає з обратки в пляшку.
Доливаєм свіжу рідину.
І так поки не потече чиста.
Ну я мав оригінальної рідини +-900 грам (колись як ставив радіатор гур, то купив літруню гривень за 220 вроді) - то рішив її використати. То вже в кінці потекла чиста, але так впрітірочку все. В ідеалі там треба більше рідини щоб ідеально промити.
Надіваєм обратку. Можем ще пару разів крутанути рулем.
Закручуєм кришку бачка. Знімаєм з домкратів.
Заводим і їдем у справах ))
Яма чи підйомник для цього непотрібні.
В звичайній фієсті та вся процедура проходить складніше, забагато лишніх рухів, бо там трохи складніша конструкція і без гаража з ямою буде тяжко обійтися.
З подушкою особо нема що описувати. Підпер чимось коробку. Відкрутив 4 болта ключем на 13. Зняв подушку. Поставив нову. Роботи на 20 хв неспіша.
Фото в Фобоса. Може пізніше виставить.
- vovka
- Контактна інформація:
Фото подушок:

стара і нова

стара і нова

- vovka
- Контактна інформація:
Приходить час страхувати знову каско.
Дивна річ - 3 рік підряд страхую каско, і 3 рік підряд машину оціняють +- в ті самі гроші (як було 100к 3 роки назад, так і зараз оцінили в 100к, хоча позволили знизити до 95к, притому що страхову я певно таки поміняю бо страховий агент перейшов в іншу страхову)
Получається Фієста як хороше вино - з роками в ціні не втрачає
Є смисл страхувати зі зносом ? Знос біля 50%. але то я так поняв на ремонт.
Різниця в ціні суттєва. Зі зносом получається шось в районі 2500 грн в рік платіж. Без зносу ще не рахували бо там вже вік критичний, треба окремий запит робити, але сказали що мінімум на 30-40% буде дорожче.
От питання - чи воно того варте.. Мене в основному тільки угон і тотал напрягають і в основному тіки через то роблю каско. тьфутьфутьфу.
Дивна річ - 3 рік підряд страхую каско, і 3 рік підряд машину оціняють +- в ті самі гроші (як було 100к 3 роки назад, так і зараз оцінили в 100к, хоча позволили знизити до 95к, притому що страхову я певно таки поміняю бо страховий агент перейшов в іншу страхову)

Получається Фієста як хороше вино - з роками в ціні не втрачає

Є смисл страхувати зі зносом ? Знос біля 50%. але то я так поняв на ремонт.
Різниця в ціні суттєва. Зі зносом получається шось в районі 2500 грн в рік платіж. Без зносу ще не рахували бо там вже вік критичний, треба окремий запит робити, але сказали що мінімум на 30-40% буде дорожче.
От питання - чи воно того варте.. Мене в основному тільки угон і тотал напрягають і в основному тіки через то роблю каско. тьфутьфутьфу.
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
як на мене то краще без урахування зносу, бо якщо ,не дай Боже звичайно, позаштатна ситуація з наслідками, то вернуть половину грошей від вартості ремонту.vovka писав: Є смисл страхувати зі зносом ? Знос біля 50%. але то я так поняв на ремонт.
Доречі, говорив я недавно з одним страховим агентом, так він мені запропонував якусь таку фічу, типу каско, коштує як цивілка, оформляється як додаток до неї ціною в 500 гривень орієнтовно, і в результаті якогось ДТП страхова виплачує гроші на відновлення автомобіля з лімітом біля 30 чи 50 тис грн на один ремонт. Я не вникав у деталі, це так в двох словах. Може Векслер розкаже детальніше про цю послугу.
Impossible is Nothing
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
вартості зч, але не робітT5-R писав: від вартості ремонту.
VAG вже не той
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
vovka варто.. при ДТП тобі вернуть вартість запчатсини із зносом, тобто реально 30-40 % реальної ціни.. може хіба на б/у хватить..
Знос не нараховується на роботи пов'язані із ремонтом, тому багато хто завищує ціну робіт, щоб можна було вийти на "0", якщо Каско із зносом деталей...
П.С. завжди робив без зносу... і раджу всім
Знос не нараховується на роботи пов'язані із ремонтом, тому багато хто завищує ціну робіт, щоб можна було вийти на "0", якщо Каско із зносом деталей...
П.С. завжди робив без зносу... і раджу всім

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
То майже як ВАГvovka писав: Получається Фієста як хороше вино - з роками в ціні не втрачає

Чув вже від кількох страхових за таке,навіть Вітя Векслєр в своїй темі писав,щось типу «КАСКО ощадливе»T5-R писав: Доречі, говорив я недавно з одним страховим агентом, так він мені запропонував якусь таку фічу, типу каско, коштує як цивілка, оформляється як додаток до неї ціною в 500 гривень орієнтовно, і в результаті якогось ДТП страхова виплачує гроші на відновлення автомобіля з лімітом біля 30 чи 50 тис грн на один ремонт.
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
шось типу "міні-каско".Sluva писав: щось типу «КАСКО ощадливе»
Sad, but true.
- vovka
- Контактна інформація:
кароче ше є варіант по ціні каско до першого випадку.
ціна та сама шо повноцінне каско зі зносом.
а без зносу нормальне получається на 1000 грн дорожче.. але я ще ніразу за 2 роки не звертався )) от і думаю чи воно мені треба ото "нормальне". кароче рішим ))
ціна та сама шо повноцінне каско зі зносом.
а без зносу нормальне получається на 1000 грн дорожче.. але я ще ніразу за 2 роки не звертався )) от і думаю чи воно мені треба ото "нормальне". кароче рішим ))
понятно. для мене в принципі це не є аж такий поганий варіант якщо то роботи не враховуються зі зносом. треба то уточнити :)andrew писав: при ДТП тобі вернуть вартість запчатсини із зносом, тобто реально 30-40 % реальної ціни.. може хіба на б/у хватить..
А едет-то как?
- vovka
- Контактна інформація:
Поламався Форд (фордоненавистники можете радіти
).
Почав підтікати робочий циліндр зчеплення (він вже роки 2 шось моментами тихенько шелестів при витисканні сцепи, зараз шелест пропав зато замітив підтьоки). Він взборі з вижимним. Ціна замінника Luk біля 900 грн (в Одесі 70 баксів). Є ще якісь дешевші гривень на 100, LPR - того брати неризикну.
Треба знімати коробку передач - оце напрягає більше чим сам вижимний
Поки що їжджу так, підливаючи раз на тиждень 200 грам гальмівної рідини (бачок спільний для гальм і зчеплення), но найближчими днями буду міняти.
З тою ж поломкою на вихідних їздили на Ужоцький перевал на гірські гонки (небуло куда діватися, надто пізно замітили поломку) :)
Все пройшло добре )
Гірські гонки машина відкатала добре.. Загнули трохи захист, підрихтували і все ок.
Переглянули ходову.
Неспішно просяться під заміну втулки стаба (вроздріб оригінал на екзісті 169 грн, замінники від 43 грн, код 1 152 852) і стойки стаба (оригінал 804 грн, замінники від 134 грн, код 1 761 200).. Ну але вже і пробіг 87к, думаю гонки їх не сильно напрягли )) Нічо не стукає.. але видно шо пора би їх поміняти.
Планую ставити по мірі наявності поліуретанові. Але ще є питання щодо наявності. Чекаю..
Все інше по ходовій в нормі.
Купив літр гальмівної рідини оригінал Super Dot4 - ціна 105 грн

Почав підтікати робочий циліндр зчеплення (він вже роки 2 шось моментами тихенько шелестів при витисканні сцепи, зараз шелест пропав зато замітив підтьоки). Він взборі з вижимним. Ціна замінника Luk біля 900 грн (в Одесі 70 баксів). Є ще якісь дешевші гривень на 100, LPR - того брати неризикну.
Треба знімати коробку передач - оце напрягає більше чим сам вижимний

Поки що їжджу так, підливаючи раз на тиждень 200 грам гальмівної рідини (бачок спільний для гальм і зчеплення), но найближчими днями буду міняти.
З тою ж поломкою на вихідних їздили на Ужоцький перевал на гірські гонки (небуло куда діватися, надто пізно замітили поломку) :)
Все пройшло добре )
Гірські гонки машина відкатала добре.. Загнули трохи захист, підрихтували і все ок.
Переглянули ходову.
Неспішно просяться під заміну втулки стаба (вроздріб оригінал на екзісті 169 грн, замінники від 43 грн, код 1 152 852) і стойки стаба (оригінал 804 грн, замінники від 134 грн, код 1 761 200).. Ну але вже і пробіг 87к, думаю гонки їх не сильно напрягли )) Нічо не стукає.. але видно шо пора би їх поміняти.
Планую ставити по мірі наявності поліуретанові. Але ще є питання щодо наявності. Чекаю..
Все інше по ходовій в нормі.
Купив літр гальмівної рідини оригінал Super Dot4 - ціна 105 грн

їде добреuborka писав: А едет-то как?

- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Незнаю як зара, а в кінці зими брав в Лесика в півтори рази дешевшеvovka писав: Купив літр гальмівної рідини оригінал Super Dot4 - ціна 105 грн

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
vovka, Вовка, то ся зробе :)
кажуть шо поліуритан трохи товче саму машину, бо чуть жорсткіший
то таки правда чи нє?
а то сам би вже собі шось таке втулив, але боюсь, що поліуритан залишиться, а вся інша частина ходовки почне приймати удари на себе....
кажуть шо поліуритан трохи товче саму машину, бо чуть жорсткіший
то таки правда чи нє?
а то сам би вже собі шось таке втулив, але боюсь, що поліуритан залишиться, а вся інша частина ходовки почне приймати удари на себе....
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
vovka, дай код свого циліндрика, LPR можеш брати, якість там нормальна
- vovka
- Контактна інформація:
брав іменно оригінал чи замінник ? шось слабо віриться.. воно навіть 2 роки назад 100 грн коштувало..topper писав: Незнаю як зара, а в кінці зими брав в Лесика в півтори рази дешевше
Отаку я взяв зараз на повну заміну (ніби новіша):
http://www.ford-kimmerle-teileshop.de/s ... %2520ST%26
код 1776311.
раніше брав таку 1135517.
1547820b_andriy писав: дай код свого циліндрика
сам по собі він трошки жосткіший. хотя жовтий помойму не дуже жостче чим звичайна резина. а червоний жосткіший. я якшо чесно незнаю чи воно сильно негативно вплине на решту ходової.. в мене вона і так дуже жостка, та і проста як двері.. 2 ричага, стаб, шарові..cat-yellow писав: кажуть шо поліуритан трохи товче саму машину, бо чуть жорсткіший
то таки правда чи нє?
на вісімці мав поліуретан в ричагах, але наїздив надто мало щоб робити якісь висновки по ресурсу.. а так машина була зібраніша чим на стокових резинках.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
vovka, ок, дякую, треба таки поцікавитись тим поіуританом
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей