І на пральках в раллі виступатиEnter писав:CAT, будуть на телєвізорах їздити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І на пральках в раллі виступатиEnter писав:CAT, будуть на телєвізорах їздити
та я думав що просто від развалюшина відмовились тимчасово... а потім як розгребуться то знов будуть випускати... а реально відмовились від цілої моделі, а відповідно всі конструктори і специ які займались розробкою ланцера будуть звільнені/переведені, відділ розформований і мабуть повертатись до цього не будуть взагалі бо то буде занадто дорого... отже японці тепер вже остаточно втратили щеодного сильного гравця...AnGeL писав: CAT, ну вони ще після 7 здається говорили шо то остання модель, але ше до 10 дотягнули... але то всеодно пічаль-біда.
CAT писав: А ви знаєте що Міцубісі відмовилось від віписку власних легкових автомобілів? Лишаються тільки кросовери і джипи... Тепер не буде ні Ланцера ні Галанта. Машини з такими назвами то будуть Самсунги з значками Міцубісі... Це означає що більше ніякого Еволюшина і в помині бути не може бо на платформі Самсунг про спортивний характер говорити не приходиться... Я в шоці з того як можна було провтикати легенду за яку всі так любили цю японську марку? То так якби БМВ перестала випускати Мки....
ти не чув, балку почали ставити, тепер перекидання не уникнутиweber писав: Давно тут не читав. Що нового? Гольфи ще з виробництва не познімали?
може машини такі, я мав нагоду провезтись в такій разок. наче м"яко їхала...wazzup писав: я в Е60 на весіллі катався,
так-так це все через погані дорогиAnGeL писав: a_vova, нє-нє-нє, то ж ваг, він не може ламатись
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість