і як вони??? реально високі????Sluva писав: Я вже в Високих Татрах...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і як вони??? реально високі????Sluva писав: Я вже в Високих Татрах...
Яворів-Немирів-Грушів-Пшеворск-Жешув-Тарнув-Нови Сонч-Попрад....в неділю назадveresen писав:Sluva, Кудою їхав ?
Скільки будеш ?
То певно і є найпростіша, бо колись була червоноюkapi писав: А яка на буці серед чорних найпростіша? Бо заїхав на 5F - то було важкувато, хочеться чорної, але простішої.
Sluva, то ти в Закопаному?Sluva писав: Яворів-Немирів-Грушів-Пшеворск-Жешув-Тарнув-Нови Сонч-Попрад....в неділю назад
не...він в Татранській Ломниці...але до Закопвне недалечкоweber писав: Sluva, то ти в Закопаному?
ну поясни мені будь-ласка...набіса тобі ті чорні траси???....якщо ти відчув що тобі важко..то це однозначно може свідчити про 2 речі:kapi писав: А яка на буці серед чорних найпростіша? Бо заїхав на 5F - то було важкувато, хочеться чорної, але простішої.
22-гі наприклад простіші?
Цікавить насамперед ширина викату і трохи менший уклон ніж у 5F.
1В?weber писав: А насправді, думаю перша.
питання на засипку - як навчитись кататись на складних трасах, якщо кататися на тих, що тобы пыдходятьhrdrive писав: катайся на червоних я кне чуєш впевненості на чорних і не вийо
Та ну, дєцкій лєпєтhrdrive писав: всі чорні складні.
а ось і ні,катався ,це що на фото це 1600м.над рівнем моря ,це середня частина гори ,снігу там нема бо на вулиці +8 і навіть пушками неможуть настріляти,а в низу є траси з напуляним снігом товщиною до 60см...карочє може потім накатаю звітhrdrive писав:Sluva,![]()
підозрюю шо не катався, бо снігу нема
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей