Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДК (відео, обговорення)
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Діяльність ДК (відео, обговорення)
В любому випадку, з Дзиндзею чи без, з тим побиттям чи без - владу треба міняти! І не стільки просто владу, як СИСТЕМУ влади! Це - незаперечно!
Саме тому, в даній темі, в цьому ракурсі, діяльність ДК я сприймаю, як позитив.
Все, що може повалити цю владу - дасть шанс на зміну системи.
Погодьтесь, що проблема не в окремому ІДПС Петренко, а в "радянській" системі державного устрою, яка включає в себе корупцію.
Від зміни Петренка на Сидоренка - нічого не зміниться.
Саме тому, в даній темі, в цьому ракурсі, діяльність ДК я сприймаю, як позитив.
Все, що може повалити цю владу - дасть шанс на зміну системи.
Погодьтесь, що проблема не в окремому ІДПС Петренко, а в "радянській" системі державного устрою, яка включає в себе корупцію.
Від зміни Петренка на Сидоренка - нічого не зміниться.
Якщо буде нормальна влада, буде нормальне даі а отже ДК само по собі зникне, бо не буде для них "роботи" , та і відео у нет вже давно викладує не ДК а посто народ, тому як тільки даі (влада) стануть нормальними то всі ці організації і рухи просто зникнуть.Igor_Lviv писав: В любому випадку, з Дзиндзею чи без, з тим побиттям чи без - владу треба міняти!
- mikenat
- Контактна інформація:
У меня заангажованность одна - должно быть все справедливо. А не как в твоем случае - голословные обвинения и куча крику - главное заболтать собеседника.Morozov писав: А на ділі все трошки не так, дуже виразно замітна твоя заангажованість
Да к тому, что я вижу заинтересованность в подобном развитии событий в том числе и "руководства" ДК. Доказательств их непричастности к этому бандитизму нет ни у меня ни у тебя. Потому я и не ношусь как дурак с писанной торбой с идеей что это все менты сделали. Это могли и совсем не менты а те же "керовники" ДК сделать. Вероятность одинакова.Morozov писав: але для чого тут приплітати їх якщо повідомлення зовсім про іншу особу, та про те як на неї напали, покалічили та спалили авто ?
Но вот в справедливое расследование я, увы, не верю... Кто бы в действительности не был виноват конкретно в этом нападении.
- mikenat
- Контактна інформація:
Маячню тут несешь постоянно ты. Кричишь, ругаешься. Кто не думает как ты - тот ..... (ну ты понял). Я всего лишь констатирую факт. Который видел сам. Но не более.Morozov писав: Це не пробема, це констатція факту, ти відверто написав маячню, причому нереально абсурдну, тому про це потрібно памятати і робити висновки стосовно достовірності твоїх повідомлень.
mikenat писав: Кричишь, ругаешься. Кто не думает как ты - тот ..... (ну ты понял).

Ого, то спочатку писав про якісь емоції, тепер пишеш про крик, ти телепат ?

Не важливо хто як думає, важливо чим аргументує ! От ти доприкладу ніколи не наводиш жодних аргументів, просто слова причому відверто безглузді ! Як доказ із твого останнього - це про громадянство сша, ти просто написав чергову дурницю, причому ти вкурсі що отримати політичний притулок у сша для Ростислава і багатьох інших зовсім не проблема і якщо була б така ціль то вже давно всі охочі виїхали до сша, але тим не менше ти пишеш що єдина ціль це громадянство...

mikenat писав: Я всего лишь констатирую факт. Который видел сам. Но не более.

- mikenat
- Контактна інформація:
Ошибаешься. Это не я пишу. Это ваш РШ вовсю заявляет. Открыто. И всегда.Morozov писав: але тим не менше ти пишеш що єдина ціль це громадянство...
Нет. Я просто читать умею. И психологию проходил в ВУЗе. Сам перечитывай периодически свои посты. Поймешь почему я так говорю.Morozov писав: Ого, то спочатку писав про якісь емоції, тепер пишеш про крик, ти телепат ?
mikenat писав: Ошибаешься. Это не я пишу. Это ваш РШ вовсю заявляет. Открыто. И всегда.

Ще раз - для нього і решти "керівництва" немає жодних проблем із політичним притулком, чому ти не розумієш таких елементарних речей ?
Довгострокові візи мають всі так звані "керівники" ДК, а отримання притулку це просто власне бажання чи не бажання ! всі хто має посвідченя журналіста немають жодних проблем із виїздом пррактично у всі країни світу, але ти я бачу запрограмований на зовсім іншу інформацію і всерівно продовжуєш писати свої бздури...
mikenat писав: И психологию проходил в ВУЗе.

У тебе щей вища освіта є ?
це не по темі, але я завжди поважав якість освіти за тих часів,
тепер бачу що і з освітою тоді було не все добре...
Ладно, дискутувати з тою більше не буду, бо є ризик "заразитись"

- mikenat
- Контактна інформація:
Morozov, Dixi.
І поляки також знімають даішників...
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
Дайте скачати скаргу про незаконну зупинку

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- mikenat
- Контактна інформація:
Вариант от коллеги vittruck (http://www.youtube.com/user/vittruck?feature=watch) http://yadi.sk/d/8cp6vnCi8voCEApokalipsis писав: Дайте скачати скаргу про незаконну зупинку
Репресії тривають :
ДАІ вибачилось перед Віталієм Косенко за дії свого працівника:
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
mikenat, але то на адресу києвського гаї відправляти? чи львівського? якщо львівського то яка правильна адреса має бути?
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- mikenat
- Контактна інформація:
вул.Перфецького, 19,Apokalipsis писав: якщо львівського то яка правильна адреса має бути?
м. Львів, 79053, Україна
Начальникові управління ДАІ ГУМВСУ у Львівській області полковнику міліції Васильківу Федіру Федоровичу
Зависит от ситуации. Там смысл именно в том, чтобы шевелился департамент ГАИ. И бумаги уже оттуда приходили в область.Apokalipsis писав: але то на адресу києвського гаї відправляти?
Зустріч ДК у Івано Франківську:
Дорожный контроль на Hromadske TV | 30.12.13
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей