е-46 має більші колеса, важчий кузов і мотор 20 річної давності.vovka писав: також можна сказати що там розгін майже як у бмв E46 1.9
По суті це позорна модифікація для е-46

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
е-46 має більші колеса, важчий кузов і мотор 20 річної давності.vovka писав: також можна сказати що там розгін майже як у бмв E46 1.9
T5-R писав: е-46 має більші колеса, важчий кузов і мотор 20 річної давності.
По суті це позорна модифікація для е-46
а у фокуса 6.0, і 4.2 заявлено.. по місту практично в 2 раза менше. нехай то заявлено.. нехай насправді не зовсім так )) але все одно економія відчутна.Fuel consumption (economy) - urban 11.3 l/100 km.
Fuel consumption (economy) - extra urban 5.7 l/100 km.
так у зубила мотор вже тоже добрих 27 років на конвеєрі без суттєвих вдосконалень :)T5-R писав: і мотор 20 річної давності.
так, але м43 бмв по надійності далеко попереду від ваза.vovka писав: так у зубила мотор вже тоже добрих 27 років на конвеєрі без суттєвих вдосконалень
T5-R писав: 195-65-15
споряджена маса 1285кг
допустима повна маса 1785кг
T5-R писав: rallyst, я недогледів що у Вас фокус, думав що мова йде про фієсту
але у бмв зп. це дуже важливо
для прикладу у 150 сильної ST - 8.4. І розхід менше 11 в мене не падає в місті (заявлено 10.4). Більше - запросто.rallyst писав: у 125 - 9.4сек.
це так має бути, і не тільки на фрдах нових. завжди коли треба висушити вікна включажться кондюк.ostin777powers писав: Коли обдув стікла вкл в вас тоже кондеціонер посійно врубується?
так є у всіх (можеш погуглити), бо на задній передачі нема синхронізації.ostin777powers писав: 2Задню передачу тільки в мене час до часу вибиває чи то тільки мені так везе?
rallyst писав: по трасі 4.6 - 5.3(це коли всю дорожку 140 їхав.)
Ну да.... давайте рівнятись екобустом з мотором року і прочими до пріор і барахла з 1.6...Fobos писав:Ну так, 100 к.с. то гірше мопеда, при тому, що там на ті 100 к.с. моменту більше чим у любого 100 сильного 1.6, коли люди їздять на всяких логанах mcv з 1.4 двигуном то нормально, ну звичайно, там жеж 4 циліндра, коли на зубилах 1.3 їздять, на пріорах мега заряжених 98 к.с. то всім вистачає, а турбо двигуну 1.0 зі 100 силами мало, залізна логіка...andriy320e30 писав: .напевно обігнати фуру нереально.то хіба по місту пересуватися
Yelik писав: неспорю .тільки така потужність для фокуса-ніпрошо .для фієсти ше пів біди .
але дизель для економії і потужності рішає .
shockdude писав: так є у всіх (можеш погуглити), бо на задній передачі нема синхронізації.
Шоб включалася норм (як пише в інструкції) - тримаєш щеплення до 3 сек і тоді включаєш задню.
Або плавно відпускай щеплення і одночасно ручку КПП злегку подавай назад (в положення задньої передачі) і тоді повинно включитися без проблем.
В інеті ще радять включити першу а потім задню, кажуть тоже працює ок.
виходить, що хтось п..пи..жжуєYelik писав:rallyst писав: по трасі 4.6 - 5.3(це коли всю дорожку 140 їхав.)це як? В мене вийшло 6.5 при середній 110-120!
Штатний датчик температури двигуна можна сміливо замінити на 3 світлодіоди: "Холодна", "Робоча" та "Перегрів". При 43С датчик починає підніматись, а при реальних 45С показує 90С
та ну, невже ж так тяжко зрозуміти що 170 нютонів з 1500, то є аналог 1.8-2.0 атмосферника типу лачетті чи ще чогось такого атмосферного. чого б воно не їхало.. там дизельна версія 1.5 має +- стільки ж моменту зато мощі поменше ))) а ви дизель дизель..cat-yellow писав: і його так само треба крутити до відсічки, щоб воно хоч трохи рухалось з місця..
100 сил ніяк не призначено для зверствування після 140.cat-yellow писав: але сумніваюсь, що при 140 воно продовжує "звєрствувати".... а нормальні обгони на трасі - то після 140... бо ри 110-120 - ти тошниш зі всіма....
то ж в дуже багатьох машинах так. на задній нема синхрона і відразу різко ти її не включиш, то навіть в інструкції до автомобіля пише.cat-yellow писав: мати Василева.... ще й танці з бубном при включенні задньої... топздц
і я про те самеvovka писав: 100 сил ніяк не призначено для зверствування після 140.
При мінусових температурах вмикається тільки індикатор кондиціонера, сам компресор не запускається. при плюсі кондюк вмикається для просушування повітря.ostin777powers писав: 1 Коли обдув стікла вкл в вас тоже кондеціонер посійно врубується? І як з тим боротись, бо напрягає...
2Задню передачу тільки в мене час до часу вибиває чи то тільки мені так везе?
Це досвідYelik писав: це як? В мене вийшло 6.5 при середній 110-120!
Штатний датчик температури двигуна можна сміливо замінити на 3 світлодіоди: "Холодна", "Робоча" та "Перегрів". При 43С датчик починає підніматись, а при реальних 45С показує 90С
Їхав на базар сьогодні, і подро*ив ту коробку, так є така штука ніби включив задню, але нє)) Там треба втиснути ше 5мм тоді ок)) Мені просто шкода було тиснути через силу, але життя диктує свої умовиrallyst писав: Задню передачу потрібно до кінця вмикати.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей