тут цілком все правильно. так як в мене наразі питання оцінки не так гостро стоїть, але чую шо буде, то говорити ціну наперед то самого себе наєбати. або кажеш відразу з запасом на еблю, тоді вийде дорого і клієнтів не буде, якшо кажеш просто за заміну, то норм, але сам намурдуєшся як дурний. тому власне в даному випадку,саме той варіант коли треба казати - по ходу буде видно. ти пишеш про оригінальну деталь, яка то сама рівна, але відро криве, вкорочене на 2 см, дверка доштукована, то ж стільки всякого буває, і тоді всь, капєц.SERUY писав: ти мене випередив вчора то все писав але шось форум заглючив і я не зміг відправити але япро поріг писав шо наприклад говорять шо привезуть оригінал ну дивишся вроді такий самий а коли зрізаєш рідний і вроді шо там робити поставив і приварив а коли приставляєш той оригінал то він ні так ні сяк не встає і ти починаєш той оригінал перерізати перегинати і ше хз шо робити і коли про**шись в три рази більше ти отримуєш ті самі гроші ти не то шо нерадий тим грошам а хочеться послати того клієнта з його оригінал
Lui писав: ставити високу ціну, щоб компенсувати собі усі витрати на тех. безпеки і шкідливість праці і вибити в людей бажання варити ті всі корчі - хай купують нові китайці і лайноси))