Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+500 ! Третій день на Гоголя "особо одарьонні" валять в лоб!pikach00 писав: наш народ ета пецдец
В мене для таких случаїв є шторка на задньому вікні, нажав кнопочку і може хоть прожектором світити.Felix писав: то коли вийшли на зустрічну порівнялися с табой і тоді дальнє включають - то ше жити можна
а коли сяде на сраку і сразу дальняк врубає - тоді просто жопа
то для тєрпіл, а нормальні пацани валять по тормозам в такіх случяяхtelko писав: В мене для таких случаїв є шторка на задньому вікні, нажав кнопочку і може хоть прожектором світити
Бувають такі ситуації, що взаді пристроїться якийсь джипік або бус, вони їдуть на ближньому але по очах всерівно світить... Прікольна штука та шторка https://www.dropbox.com/s/fgm3fgzttv6im ... .36.15.mov .BOXER писав: то для тєрпіл, а нормальні пацани валять по тормозам в такіх случяях
Напрямок руху.BOXER писав: а шо на Наливайка помінЄлось?
Колись міг з Гнатюка на Городоцьку виїхати,а тепер все навпакиBOXER писав: а шо на Наливайка помінЄлось?
Зато вчера около 22.00 часов стояли на перекрестке Стефаныка - Дорошенка и ловили тех, кто по Дорошенко вниз спускается.Vusiko писав: І ніодного дайця
для чого природу забруднювати ?telko писав: Таких ідіотів треба вивозити в ліс і мочити нахер...
аналогічно, Пасічна від холма Слави, перехід перед світофором біля кадетки, зупиняюсь на пішоходному переході, пропускаю дівчинку, дивлюсь в зеркало несеться червона девятка,тормозити навіть недумає, дівчина його небачить, бо повернула голову і дивиться на зустрічну, починаю я їй сигналити, повертає голову, Слава Богу вспіла вигнутися, він їй ще сумку яка по інерції вперед пішла зеркалом зачіпив, і погнав дальше.... дівчина в шоці ... я тоже ... настільки це все швидко пройшло ...я якщо не посигналив б ,чи в зеркало неглянувtelko писав: жінку яка вже переходила дорогу він чудом не збив
добре шо вона зрозуміла вчасно, бо бувають шо лякаються сигналу і почала швидше перебігати.dudich писав: якщо не посигналив б ,чи в зеркало неглянув
краще щоб зматюкала, ніж сірою речовиною лобовуху захляпала після зустрічі з грузовиком.Vusiko писав:Святослав, я так одній посигналив бо грузовик летів то вона мене ше зматюкала
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей