Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вартість і спосіб обрахунку роботи зварника
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Привіт!
В процесі реставрації свого рамного авто.. На носі проварка днища та рами. Обсяг робіт великий передбачається. Виникло запитання - а як рахувати обсяг робіт зварника? Може хтось стикався з тим? Рахувати від маси металу, чи по периметру вваренних деталей, по довжині швів? Які середні розцінки на ринку? Зварка - напівавтомат. Товщина металу рами 3мм, кузов дно - 1.5-2мм.
Буду вдячний за відповіді!!!)
В процесі реставрації свого рамного авто.. На носі проварка днища та рами. Обсяг робіт великий передбачається. Виникло запитання - а як рахувати обсяг робіт зварника? Може хтось стикався з тим? Рахувати від маси металу, чи по периметру вваренних деталей, по довжині швів? Які середні розцінки на ринку? Зварка - напівавтомат. Товщина металу рами 3мм, кузов дно - 1.5-2мм.
Буду вдячний за відповіді!!!)
Salomon.net.ua - взуття, одяг, спорядження
Georgehouse.com.ua - комфортабельний хостел у Львові
-
- Ім'я:Іван
- Контактна інформація:
Re: Вартість і спосіб обрахунку роботи зварника
зварка діло тонке...це зайчиків наловити і ночей не спати...або електрошлем)))) ну в середньому рахуй десь 2000-3000 і не ти рахуєш а майстер...а твоє діло погодитись, або ні 

КУПИЛ МАЗ И НЕ ЖАЛЕЮ!... НИКОГО НЕ ЖАЛЕЮ!
-
2-3к в якій валюті?)) Так то так, тому і цікаво знати як і рахувати, щоб мене не розвели на зовсім зайві гроші!networkz писав:зварка діло тонке...це зайчиків наловити і ночей не спати...або електрошлем)))) ну в середньому рахуй десь 2000-3000 і не ти рахуєш а майстер...а твоє діло погодитись, або ні
Salomon.net.ua - взуття, одяг, спорядження
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Stead2102, купи собі півавтомат та й не парся з ціною :)
TURBO -POWER
- maskal
- Ім'я:Сергей
Купить сварочный и сварить самому ,щоб не развели.А резка,подгонка?Кто-то варит вырезая ржавчину до живого металла,кто-то ляпает по ржавчине и прихватками(сгниет в 3-раза быстрее).Не ищи где дешевле,найди где хорошо делают.Stead2102 писав: щоб мене не розвели на зовсім зайві гроші!
- Тима
Напросится ему в помощники на один день. Посмотреть на качество работы, удобство, болгарочкой помахать, к окулисту по утру сходить. Ежели глазеньки через денек что увидят, то предъявить претензии по качеству или колличеству проведенных работ. А если брать расчетные данные, тогда дай сварному отпескаструенную раму и кузов по отдельности.Stead2102 писав: а як рахувати обсяг робіт зварника?
- AntikvAr
- Ім'я:Микола Миколайович
- Номер:И8935ЛВ
Stead2102, займаємось професійно такою роботою і можу з впевненістю сказати що зразу ніхто сумми тобі не скаже (ну хіба як писали вище буде пісочений кузов і рама окремо) тоді зразу буде видно обсяг робіт. А так то є багато різних факторів які впливають на ціну роботи.
- SERUY
- Ім'я:SERUY
- Контактна інформація:
блін от дивують таким людям
зварюю вже не один рік то одна з самих не любимих робіт і напевно найгірших і шкідливіших в світі як написали Тима networkz
то берешся за драного кота в мішку з покраскою ше куда не йшло хоч + - бачиш обєм роботи а з поваркою кажуть дві дирочки підварити а коли розколупуєш то дрантя думаєш скільки листів бляхи брати і чи взагалі шось з того вийде
потім на топольну катаєшся по пару раз в тиждень не спиш по пів ночі всякі каплі для очей мазі для фейса і від опіків і ше багато нюансів а в кінці чуєш шо ціна не влаштовує бо типу шо тут було робити
одним словом можеш порахувати просто сказали ціну підходить робиш :) не підходить йдеш по іншому адресу
P.C. завжди цікаво всі [цензура] так люблять торгуватись а чому коли в магазині купляєте хліб чи ше шось не кажете мені за 4,8 не канає куплу за 3 бо знаєте самі куда підете

то берешся за драного кота в мішку з покраскою ше куда не йшло хоч + - бачиш обєм роботи а з поваркою кажуть дві дирочки підварити а коли розколупуєш то дрантя думаєш скільки листів бляхи брати і чи взагалі шось з того вийде

P.C. завжди цікаво всі [цензура] так люблять торгуватись а чому коли в магазині купляєте хліб чи ше шось не кажете мені за 4,8 не канає куплу за 3 бо знаєте самі куда підете

- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
SERUY, +1 підтримую кожне слово .тому майже неберусь за зварку тільки в крайніх випадках
TURBO -POWER
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Бо хліб всюди +- однаково коштує, а є майстри, які цінять роботу в 1,5к, а інші 5,5к ту саму роботу, і коли третій майстер каже 3к, то природньо його хочеться опустити, вилка вже ж відомаSERUY писав: . завжди цікаво всі [цензура] так люблять торгуватись а чому коли в магазині купляєте хліб чи ше шось не кажете мені за 4,8 не канає куплу за 3 бо знаєте самі куда підете

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
igorok, +1, ціни в магазинах тут не до порівняння. бо товар є товар, а послуга/робота зовсім інше, і ціноутворення інше.
якшо мені Валєра (для прикладу) аморт міняє за 80 грн., а на іншому сервісі хочуть 140, то шо робити?

якшо мені Валєра (для прикладу) аморт міняє за 80 грн., а на іншому сервісі хочуть 140, то шо робити?
мда, то жесть, а не роботаSERUY писав: потім на топольну катаєшся по пару раз в тиждень не спиш по пів ночі всякі каплі для очей мазі для фейса і від опіків і ше багато нюансів

Sad, but true.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
хліб то конкретний товар і він лежить на вітрині і там вказана ціна.SERUY писав: P.C. завжди цікаво всі [цензура] так люблять торгуватись а чому коли в магазині купляєте хліб чи ше шось не кажете мені за 4,8 не канає куплу за 3
так само автор теми задав цілком конкретне питання і хоче знати ціну (аналогія з магазином - перейтися по різних магазинах і вибрати собі хліб з того шо є).
для того є майстер щоб оглянути і сказати ціну до початку робіт (або принаймні згрубша прикинути і пояснити шо якшо вилізе оте оте і оце то ціна буде рости так і так). а не в процесі робіт набіжить в 3 раза більша сума, шо власник якби знав шо таке буде то здав би ту машину на свалку і незвязувався :)
але то по такого плану роботах на форумі хіба дуже грубо можна прикинути. треба показати майстрові машину полюбому.
- SERUY
- Контактна інформація:
бо треба їхати до майстрів яких тобі дійсно хтось порадив і є конкреті роботи а не шлятись як хнна по всіх гаражахigorok писав: Бо хліб всюди +- однаково коштує, а є майстри, які цінять роботу в 1,5к, а інші 5,5к ту саму роботу, і коли третій майстер каже 3к, то природньо його хочеться опустити, вилка вже ж відома
не спорю але кожен цінить свою роботу по різному наприклав китаєць буде за 50 баксів робити цілий місяць а японець чи німець за день роботи за ті гроші не буде робити :)BOXER писав: igorok, +1, ціни в магазинах тут не до порівняння. бо товар є товар, а послуга/робота зовсім інше, і ціноутворення інше.якшо мені Валєра (для прикладу) аморт міняє за 80 грн., а на іншому сервісі хочуть 140, то шо робити?
Валєра то не до тебе :) респект :)

цілком згідний але в нас здебільшого попадаються корчі ліплені на продаж які коли починажш розбирати починають розвалюватись в руках і з кожним наступним виломаним болтом ти більше думаєш пл**ять ото я попав як то гмнооооо далі зліпити назад шоб воно ше людині чесно відхздило хоть 10 роківvovka писав: для того є майстер щоб оглянути і сказати ціну до початку робіт (або принаймні згрубша прикинути і пояснити шо якшо вилізе оте оте і оце то ціна буде рости так і так). а не в процесі робіт набіжить в 3 раза більша сума, шо власник якби знав шо таке буде то здав би ту машину на свалку і незвязувався
бо один чесний майстер каже то сі зробе підхляпає на рік два за день смолою заліпе і заіпісь каже люкс
а другий дб***об сидить з бляхи вирізає вигинає пів машини і робить як для себе то він поганий бо дорого і довго

ну то всетаки подумаємо в яких сантиметрах шва чи метрах бляхи чи в чому то міряється та формула якими пі***ками

- SERUY
- Контактна інформація:
а ше забув про фактор нашої жадності коли тобі кажуть підварити маленьку дирочку ну глянув сказав ціну клієнт каже люкс роби ти розбираєш робиш дирочку і в процесі роботи клієнт згадує ше 5 дирочок типу ну шо тобі тяжко ітак вже розібрав і в кінцевому результаті ти все одно получаєш за дирочку бо ми ж домовлялися 

- SERUY
- Контактна інформація:
ше додам а чого на послуги дівчат нехорошої поведінки така різниця в ціні, вроді дві однакові і в тої 3, і тій не бракує тож 3, на фейсі вроді вдались, і робота та сама, але ціни в одної 200 а в другої 3000 в чом разніца
не питайте шо за сайти, і номера телефонів, не малі діти свої треба мати

- worner
- Ім'я:Worner
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 4 рази
тут нічого так не порахуєш, це не поварка труб по точках чи наподобі того, майстром видаєтья ціна виконаних робіт загалом, а чи вона тебе влаштовує чи ні це вже тобі вирішувати, так як кожен цінить свою роботу по різному.Stead2102 писав: як рахувати обсяг робіт зварника?
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
я звичайно сам не варив, але оці заяви про зайчики і про опіки мені видаються непрофесіоналізмом. є ж засоби індивідуального захисту. а як по вашому люди працюють, які задіяні в промисловості, які варять металоконструкції у важкому машинобудуванні чи будівництві, або трубопроводи, де діаметр труби десь так 1.5-2 метра, а швів таких дофіга. і варять з дня в день?
може я чогось не розумію, то поясніть
може я чогось не розумію, то поясніть
VAG вже не той
- Тима
Конечно варят. И всем этим конструкциям по х.з. сколько лет и все они были несколько раз окрашены и пролиты изнутри мовилем, отработкой, пушечным салом и еще чем-то, о чем мой дед говорил, но я забыл. Все вышеозначенные профи варят новое железо к новому железу. А не вот это к этому как-нибудь, но чтоб держалось и за 5 грн. А про индивидуальную защиту просто: даю маску без стекла и попрошу посмотреть на определенную точку, куда голова и без маски нелезет. Вот и варишь через зеркало. Средства индивидуальной защиты при такой работе это собственная шкурка и скорость реакции на отвернутьсяRULES писав: оці заяви про зайчики і про опіки мені видаються непрофесіоналізмом. є ж засоби індивідуального захисту. а як по вашому люди працюють, які задіяні в промисловості, які варять металоконструкції у важкому машинобудуванні чи будівництві, або трубопроводи, де діаметр труби десь так 1.5-2 метра, а швів таких дофіга
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Сєрий і тут я згадав свого пассата в якого капот ледве піднімався 2-а рукамиSERUY писав: починажш розбирати починають розвалюватись в руках і з кожним наступним виломаним болтом ти більше думаєш пл**ять ото я попав як то гмнооооо далі зліпити назад шоб воно ше людині чесно відхздило хоть 10 років

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- SERUY
- Контактна інформація:
Тимавипередив :)
кожна машина індивідуальна і не кругом влізиш а ше не забувай шо потім часто шви треба зачистити а болгарка з захистом не залазить і ти знімаєш той захист і лізеш туда з надією шо того разу не вп***дячить і не розірве руку
і таких нюансів є купа всіх не згадаєш
а сидіти на форумах і розказувати про роботу аку ніколи не робив ото непрофесіоналізм
є і маска дорога і все інше але то не робота де дали пачку електродів і ти вдівся в ті всі маски і захисти і валишRULES писав: я звичайно сам не варив, але оці заяви про зайчики і про опіки мені видаються непрофесіоналізмом. є ж засоби індивідуального захисту. а як по вашому люди працюють, які задіяні в промисловості, які варять металоконструкції у важкому машинобудуванні чи будівництві, або трубопроводи, де діаметр труби десь так 1.5-2 метра, а швів таких дофіга
кожна машина індивідуальна і не кругом влізиш а ше не забувай шо потім часто шви треба зачистити а болгарка з захистом не залазить і ти знімаєш той захист і лізеш туда з надією шо того разу не вп***дячить і не розірве руку
і таких нюансів є купа всіх не згадаєш
а сидіти на форумах і розказувати про роботу аку ніколи не робив ото непрофесіоналізм
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей