Можу тебе запевнити ти занадто помилкові висновки робиш стосовно емоцій, висновків, прогнозів... Не варто придумати те чого немає

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну у кожного власна думка, але це окрема тема.Speedo писав: А сам він, як мінімум, явний провокатор і хамло
Так не можна !Speedo писав: Кожен трактує відео по своєму,
Ось новий доказ моєї правоти - ти не можеш закінчити оффтоп, тебе аж пре щоб висказатися. А тема тут зовсім про інше.Morozov писав:
mikenat,
Можу тебе запевнити ти занадто помилкові висновки робиш стосовно емоцій, висновків, прогнозів... Не варто придумати те чого немає
Про емоціїMorozov писав: Так не можна !
Всі мають мати єдину думку ! Цеж подія яка не може трактуватись по різному, або крав або не крав !
Я б сказав не актором а свідкомDKLviv писав: Він став актором чужого театру не усвідомлюючи того.
Про що я і казав раніше - Смалій мав це у суді доводити ДОКУМЕНТАЛЬНО, з відео та показами свідків, а не на емоціях лізти на суддю у драку. І АІ не допоміг і собі заробив геморой. Тут як раз Morozov, -у на замітку о ролі емоцій та їх впливу на поведінку та результати.DKLviv писав: Він став актором чужого театру не усвідомлюючи того.
Я повної інформації не маю. Може ще когось взяли та звинувачують? Повторюю мені це невідомо.Morozov писав: Я б сказав не актором а свідком
Май собі думку яку завгодно, але аргументуй її !mikenat писав: Чому всі повинні мати єдину думку і тільки твою?
Ну от яке таке можна писати ? Є відео, що ти на ньому бачиш ?mikenat писав: Доказів як в одну так і в іншу сторону мені недостатньо.
mikenat писав: Смалій мав це у суді доводити ДОКУМЕНТАЛЬНО,
Ну то про що може бути мова ? Ти не освідомленний але висновки робиш, причому єдиний аргумент це Дзиндзя - бидло...mikenat писав: Я повної інформації не маю.
Я згідний про презупцію невинності, однак "якщо пішла такая п'янка - ріж останній огірок" - треба адвокату ПРАЦЮВАТИ та захищати.Morozov писав: як можна документально довести що людина не крала трактор ?
Йому інкремінують викрадення трактора, на всіх відео видно що за кермом інший, питання чому посадили не водія а Дзиндзю ?Speedo писав: Дзиндзя, видать, також піддався загальному настрою "штурмування трактором", за що і поплатився.
Це окрема тема, як ми бачимо що адвокати, нардепи, натовп під судом тоді були безсилі, рішення було написанне завчасно.mikenat писав: треба адвокату ПРАЦЮВАТИ та захищати.
Згідний. Ось ця робота і була для Смалія.Morozov писав: питання чому посадили не водія а Дзиндзю ?
І с цим згідний. Нажаль система поки що така. І змінювати її виключно нам, нікому більше.Morozov писав: Це окрема тема, як ми бачимо що адвокати, нардепи, натовп під судом тоді були безсилі, рішення було написанне завчасно.
Апелляционный суд не изменил меру пресечения для адвоката Дзиндзи
а в "нападении на судью". Поэтому 80% вероятность что под действие закона об амнистии он не попадет. Я уже ранее говорил - такие люди как Смалий право на эмоции не имеют. Он адвокат и должен работать как адвокат. А не как Дзындзя.акцій протесту та масових заходів щодо їхніх дій і рішень у період з 21 листопада 2013 року і до дня набрання чинності цим Законом.
Ога, и снова от имени "Иволинка". Ну скорее станет теперь "Иволинк-US"puzzo писав: Скоро по європейській конвенції в Польщу бугатті будуть возити.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей