Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ecoboost 1.0T 125к.с. Ford відгуки!
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
vovka, майже всьо як я й припускав. ну власне про щеодин термостат, тільки я думаві шо він суто на систему обігріву салону, а виявляється то взагалі тільки на половину головки.... ну вобщем круто для мотору і ресурсу, і не круто для пасажирів...
Хондоводи настільки сурові....
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Ecoboost 1.0T 125к.с. Ford відгуки!
а чому не круто для пасажирів.AnGeL писав: ну вобщем круто для мотору і ресурсу, і не круто для пасажирів...
наоборот там же холодний тосол не циркулює через блок поки мотор гріється.. не відбирає тепло в ще не прогрітого мотора. тобто мало би швидше прогріватися як я мислю.
хотя фіг його знає.. мотор по ідеї прогріється швидше.. а от тосол нє ))
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Деколи доступне в меню таке повідомлення, що б це могло значити "57И". Пройдений кілометраж з не прогрітим двигуном?

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Ioan85, інструкцію від машин почитай
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
57% пробігу - з холодним двигуном 

A goal without a plan is just a wish
-
- Ім'я:Павло
Та воно то понятноcdrom писав:57% пробігу - з холодним двигуном

- hrdrive
- Контактна інформація:
pavlo09, шоб потім по гарантії чуваки сказали шо проблєми з мотором через то що їздив на холодному 

INTE®©ULLE®™
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
hrdrive, а тим чувакам потім можна показати інструкцію, де вказано, шо машину не треба гріти 

Sad, but true.
-
- Ім'я:Павло
Це машина адаптована для Україниhrdrive писав:pavlo09, шоб потім по гарантії чуваки сказали шо проблєми з мотором через то що їздив на холодному

- shockdude
воно само вискакує? довго висить? чи його треба десь в меню шукати?Ioan85 писав:Деколи доступне в меню таке повідомлення, що б це могло значити "57И". Пройдений кілометраж з не прогрітим двигуном?
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
ХЕХЕ :)
зразу можна бачити, чи варто брати авто з тим піхлом чи нє :)
прийшов, глянув, що пробіг 100 тис., хазяїн клянеться, що 90% то траса... а ти такий куяк, а там
57% пробігу холодний і такий... нє-нє-нє, Девід Блейн, ти пашті шисят штук нахолодно дрюкнув... сам собі остав своє барахельце :)
зразу можна бачити, чи варто брати авто з тим піхлом чи нє :)
прийшов, глянув, що пробіг 100 тис., хазяїн клянеться, що 90% то траса... а ти такий куяк, а там

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
cat-yellow,
йди заводи і грій свій дізєль, завтра в дорогу, поки розмерзнеться... 

Sad, but true.
- AnGeL
і після того ше будете говорити, шо форд, то машинаIoan85 писав: Деколи доступне в меню таке повідомлення, що б це могло значити "57И". Пройдений кілометраж з не прогрітим двигуном?

- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
BOXER писав: cat-yellow,йди заводи і грій свій дізєль, завтра в дорогу, поки розмерзнеться...
він в мене остигати не встигає :)
вноі в гаражі, а зранку Оля починає кататись, то в садік, то на базар, то вгості до когось... :) так шо мені то пофігу :)
та й догрівайка тосола в мене якась маюуть є, бо Пасат гріється добре! (чого про мультяя не скажеш, той до 90 нагрівається тільки на ходу, вже "картонку" поставив)
- shockdude
тобто якшо б таке не писало, то була б файна машина? Щось не вловлюю логіки :)AnGeL писав:і після того ше будете говорити, шо форд, то машинаIoan85 писав: Деколи доступне в меню таке повідомлення, що б це могло значити "57И". Пройдений кілометраж з не прогрітим двигуном?
- AnGeL
shockdude, тобто якби була нормальна машина то нормально прогрівалась і не їздила б на холодну. йоклнмн, то ж турпомотор, в нього і так ресурсу не особо, так ше й 3 циліндри, так ше й на холодну їздить, не прогрівається, нові технології блєць
вже якшо така проблєма з прогрівом то най вебасто ставлять, якийсь додатковий електричний підігрів, чи ше шось таке. а то ті 57% явно свідчать про проблему з прогрівом

вже якшо така проблєма з прогрівом то най вебасто ставлять, якийсь додатковий електричний підігрів, чи ше шось таке. а то ті 57% явно свідчать про проблему з прогрівом

- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
AnGeL писав: тобто якби була нормальна машина то нормально прогрівалась і не їздила б на холодну

я думаю якби в тебе в хонді був такий датчик - то би сам офігів скільки часу ти їздиш на холодну. чи ти постійно грієш до 90 ?
я грію до 60 макс.. потім їду.. поки доїжджаю по місту куда треба то там 90 і набігає і получається що на прогрітій я толком і не їжджу. і в результаті вийде то саме.. таке саме як з середньою швидкістю по місту. тобі здається що ти постійно валиш 50-80, а комп чомусь показує 25-35 середня )))
-
якби в мене бортовик таке показував - було б 100% протягом зими
шо зробиш, якшо двигун екобуст зроблений не гріти воду, а економно їхати
шо зробиш, якшо двигун екобуст зроблений не гріти воду, а економно їхати

- AnGeL
vovka, а ти звідки знаєш з скількох градусів там рахується прогрітий мотор?
я зимою грію до тих пір, поки стірлка температури масла не зрушить з місця, тобто >40, при тому температура тосолу вже явно вища, бо він і гріється швидше, і циркулює в місцях максимального нагріву. під час руху, десь за 1 км загоряються всі поділки температури, і температура масла доходить до 60-80, а машину я беру для поїздки на мінімальну відстань в 2 км в одну сторону, тобто 4 км, 3 з яких на прогрітому двигуні.
але не забуваєм шо в мене нема ніяких там норм і бла-бла-бла, і гріється машина сама на високих обертах рівно стільки скільки їй треба, а там в сильні морози близько 2700-2800 при старті, і плавно падають по мірі прогрівання.
і щє, моє відро взагалі не в порівняння тут, зара прийде Фобос і скаже, шо те мале придурашене крім хонди нічого не знає
крім того йому 20 на носі :)
BOXER, а ти не тішся, бо як там в приказках: якби не опель, то форд був би найгіршою машиною в світі, а в тебе і одне, і друге, є чи було

я зимою грію до тих пір, поки стірлка температури масла не зрушить з місця, тобто >40, при тому температура тосолу вже явно вища, бо він і гріється швидше, і циркулює в місцях максимального нагріву. під час руху, десь за 1 км загоряються всі поділки температури, і температура масла доходить до 60-80, а машину я беру для поїздки на мінімальну відстань в 2 км в одну сторону, тобто 4 км, 3 з яких на прогрітому двигуні.
але не забуваєм шо в мене нема ніяких там норм і бла-бла-бла, і гріється машина сама на високих обертах рівно стільки скільки їй треба, а там в сильні морози близько 2700-2800 при старті, і плавно падають по мірі прогрівання.
і щє, моє відро взагалі не в порівняння тут, зара прийде Фобос і скаже, шо те мале придурашене крім хонди нічого не знає

BOXER, а ти не тішся, бо як там в приказках: якби не опель, то форд був би найгіршою машиною в світі, а в тебе і одне, і друге, є чи було