А вона в центрі переважно ні в тин ні в воротаvovka писав: але пішоходів стільки шо там велодорожка рядом там ні в тин ні в ворота

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А вона в центрі переважно ні в тин ні в воротаvovka писав: але пішоходів стільки шо там велодорожка рядом там ні в тин ні в ворота
мені робітники говорили, шо буде змінений взагалі рух по Наливайка навпаки=з Городоцької через Наливайка до Гнатюка.yurec13 писав: цікаво, для чого на повороті з Наливайка зробили такий великий острівок, я так розумію поворот на право з Наливайка не буде?
Так на том же островке и будет опять паркинг )))Vexler писав: Хотіли прибрати паркінг хіба
Так і подумав, логічно виходить. Тільки що мені сказали, що відкрили вже і Бандери і Городоцьку, їду потестую ГородоцькуVAVAN писав:мені робітники говорили, шо буде змінений взагалі рух по Наливайка навпаки=з Городоцької через Наливайка до Гнатюка.yurec13 писав: цікаво, для чого на повороті з Наливайка зробили такий великий острівок, я так розумію поворот на право з Наливайка не буде?
+ на Менцинського тепер від Гнатюка до Городоцької
Хочу в таке вірити, бо бачив знаки
виглядає що там ще достатньо місця щоби якось озеленити. як на площі галицькій зробили.Sluva писав: Там будуть стовпчики,так що є надія що паркірен не буде
идея не плохая, НО с ц у к о где парковаться в центре города????vovka писав: як на площі галицькій зробили
біля центру, а далі пішкиPashko писав: где парковаться в центре города????
та так и стараюсь делать - в разы быстрее получается, сколько там того центра....RULES писав: біля центру, а далі пішки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей